R2 Kriváň - Mýtna

Jozo uz sa chysta strihat pasku facebook.com/watch/?v=605913622266830

feci: nechapem s kym ma to spajas, ale ja som len napisal konstatovanie ze uz tu jedno take video bolo od znamej rodinky na vylete a ze bolo viacmenej spravene duplicitne s malou obmenou± to iste.. nikoho som nehejtoval ani nehanil..nerozumiem o co vam ide.. normalne konstatovanie, sorry ak som sa niekoho nechtiac dotkol
DrX: Razovo klasicke P.R. niekedy cca v lete uvidime realitu kam sa vsetko pohlo a ako na tom realne bude stavba samotna.. tam niekedy cca mozu zacat padat prve terminy

Takze osm si dal tu namahu a nahral to, nie som ani len odtial, nechodim denne na toto forum a nevedel som, ze to tu niekto pridal a aj keby hej - nahral by som to v ten den, niekto by v ten den pridal video. Takze mam si to strcit za klobuk? Ano urcite ´´isloti IBA o konstatovanie´´ - ako neviem komu to hovoris - strojom co nevedia asi ze si to myslel kriticky ze naco zase to iste? Nie URCITE si to myslel tak ze - AHA ROVNAKE VIDEO - a dovidenia. Okej. Ak nas o tom chces presvedcit tak fajn. Ale uprimnost by bola lepsia. - Tak ako ja som uprimne teraz napisal co si myslim a moze mi byt edno co si kto o tom komentari pomysli. Komu sa uprimnost nepaci tak s tym si nemam co povedat. PS: V dnesnej dobe dlhsia sprava alebo vycitanie sa rovna - opustil si sa odpoved. Nie neopustil som sa keby to niekto chcel napisat. Ale mysliet si to moze.

ondrej100, kašli na frfloša, ktorý sa tu síce snaží krotiť, ale tuším tu už vybuchol viac krát ako Matovič pred kamerami a preto pravidelne musí vytvárať nové konto. my čo chodíme pravidelne pod estakádu si rady pozrieme aj čo sa za týždeň zmenilo. nenechaj sa odradiť.

Naozaj si toho podrývača nevšímaj. Je to miestny trollík, ktorý dostáva pravidelne ban a stále sa vracia, ako Goro biely pes, vždy s novým menom, ale stále s tou istou stupídnou rétorikou.

Ďakujeme ti za pekné video a kedykoľvek sa ti podarí aj nejaké ďalšie, kľudne ho nahraj a zverejni ho tu bez ohľadu na to, či ťa niekto predbehol o pár dní, alebo nie.

ondrej100 - super video. pozrel som si ho dnes opat. Paci sa mi. Ked budes mat moznost nahrat cosi podobne aj nabuduce, budem velmi rad a rad si ho pozriem aj ked bydany usek nahral niekto iny. Inak vyzera to slubne s touto stavbou. Verim, ze toho roku sa po nej bude jazdit…

6 lajky

Tak vraj do dusiciek…

2 lajkov

V tomto článku (Diaľničný úsek s najdlhšou estakádou smeruje do finále - #2) je uvedené toto:
“Dôvodom je podľa zmluvy tektonická porucha pri jednom z pilierov.”
Vie o tom niekto viac?

Video Facebook