R2 Kriváň - Mýtna

Podla videa to vyzera, ze tam este nemaju napojeny zvod, cize v pohode.

2 lajkov

Nove foto: Moderná, kapacitne vyhovujúca… - Národná diaľničná spoločnosť | Facebook

ak sa otvori vsetko v nasledujucom pol roku, ako sa crta, cize obchvat Kosic, Mytna, Cebrat, Strecno a dorobi sa D1D4, tak Jozo Raz mladsi vojde do dejin :rofl:

2 lajkov

Jožo Ráž vojde do dejín jedine si svojou firmou Erigom SK, pisanou na bieleho koňa

4 lajkov

Keby stavby neboli meškali, tak JR, by si lízal labu, lebo by nemaL čo otvárať :slightly_smiling_face: . Mna by skôr zaujímalo, kolko nových úsekov rozbehol??

7 lajky

ja len cakam kedy ,pripravene useky R2,konecne pusti do VO… a nech sa nevyhovara na peniaze, ked dokazeme nakupovat nezmyselnosti

2 lajkov

no ved vsetky D3 rozbieha medzi ZA a CA … a keby bolo keby … stavby meskali a chalan zlize smotanu najblizsi polrok

2 lajkov

to je pri vsetkej ucte puhych 25 km na ktore mal vykryte financovanie.

este dodam ze zaujimave je co spusti aj to kde posunie pripravu. nie nejake trapne eia alebo uzemka ktore potom ostanu v sufliku a prepadnu.

1 lajk

https://youtu.be/KbKVCvgIlr0?t=155 chces mi povedat, ze tohto roku dokoncia aj D1xD4??? ved este len zakladaju most ponad zeleznicnu trat :smiley:

2 lajkov

ja tam nikde nepisem, ze tohto roku.. je tam “a dorobi sa”…

citujem ta: “ak sa otvori vsetko v nasledujucom pol roku”

cize nasledujuci pol rok, alebo teda ak chces 6 mesiacov od dnes je do 1.2.2026, ak uz mame byt uplne presny

1 lajk

fotky

https://www.skyscrapercity.com/posts/194189391/

Nove video od Michala Feika - august 2025:

10 lajky

nepochopil si vetu ale nevadi, ved o nic nejde … je tam vsetko A dorobi sa D1D4, my ITckari tieto if vetvy vnimame inak :slight_smile:

1 lajk

Uz sa to blizi Výnimočný úsek R2 je takmer hotový. V chudobnom regióne dúfajú, že po ňom prídu investori - SME | MY Novohrad

2 lajkov

Jedna fotografia z piatku.

10 lajky

Jedem do finale:

Dnes som nahral video zo stavby. Ja viem, je to dlhe a ak niekomu chyba hudba, tak si nejaku pustite.

12 lajky

v pohode aspon za mna niekedy je ovela lepsie ciste ticho.. len si priamo vychutnat video a zabery zo stavby.. co sa tyka dlzky staci pustit ako bezne tieto videa pustam 1,5x alebo 2x zrychlene, usetrim cas a netreba sa babrat s tym .. vybavena vec! :wink: moj recept, odporucam najma ak sa ponahlate ,ja takto tymto stylom pozeram bezne napr politicke diskusie a videa na YT.. date 2x, mate za polovicny cas pozrete, vela usetrite..

add: ku useku vsimol som si na zaciatku hned MUK Krivan akosi sa s tym neparu, usek pred otvorenim a napojenie stale neriesia (podobne ako aj muk Mytna ale tam je to relativne v pohode vela na napojenie netreba) a stoji aj ten prvy most hned za muk Krivan, akosi sa s tym neponahlaju ved na jednej casti su len polozene nosne casti mosta/vozovky!(ci co je to zelene pasikave na moste?-vsimol som si to je to vidiet aj na casti estakady) + na velkej casti estakady stale chyba asfaltove krytie (maju nejake problemy s dodavkami asflatovej zmesi ci co? ze im to ide tak pomaly neviete sa niekto vyjadrit blizsie k tomu.. protihlukove steny v prvej krivanskej casti tiez akosi stale nevidiet..to ako ze chcu otvarat o cca mesiac-dva, hej? lol

Ta vodna nadrz v 20:30 bude znova napustena alebo ake su s nou plany? A budu tie piliere mosta pri naplneni pod vodou?