R2 Kriváň - Mýtna

Vodna nadrz Mytna nemala vodu davno pred stavbou dialnice. Klimaticka zmena.

Podla videi a fotiek bola vypustena niekedy v prvej polovici 2022 a teda to bude kvoli stavbe dialnice

1 lajk

Tiež som dumal či nechávajú napustenie priehrady na spustenie prevádzky aby potom zistili či im stavba nesadne …

1 lajk

od 18.8. uz sa riesi aj napojenie pri Mytnej

2 lajkov

paradne video

1 lajk

Tie “zelene” pasiky su izolacia na kt. sa potom bude klast asfalt…. Asi “lepenka”

2 lajkov

ok dik za vysvetlenie dava to logiku ,myslel som si to

Na tomto úseku je práce minimálne na 2 mesiace, skôr až 3. Budúci týždeň idú zatvoriť úsek Mýtna-Tomášovce, aby odstránili dočasné napojenie. 3 mesiace sa nebude dať jazdiť po R2 Mýtna-Tomášovce. Ak by mali trochu cit, tak to dočasné napojenie budú riešiť až po sprevádzkovaní úseku Kriváň-Mýtna, hoci v mieste dočasného napojenia by sa jazdilo len v ľavom pruhu.

Podobné obmedzenie pribudene čoskoro aj na úseku Detva-Krivaň.

2 lajkov

Asi tak 2mesiace budu o chlp… ten asfalt im zaberie aspon mesiac… uplne nezvladnuty manazment casu… Vyhovorka na , cintorin , ale zbytok mal byt hotovy

4 lajkov

Prečo v smere na Rožňavu sa nejde po diaľnici v napájaní cez Mýtnu? Veď tam by nehrozilo, že sa v napájaní a následnom rozšírení vytvorí stojatá kolóna, takže žiadny kamión by nezastavil na koľajniciach?

Mne sa zdá, že tá schádzačka pri Mýtnej je total prešľap. Kľudne to mohli spraviť v cca dočasného napojenia, mostov v okolí je dosť.

Je to strašný fail. To potom zbytočne stavali takú drahú križovatku pre 2 dediny a vyschnutú nádrž. Hlavne keď sa dá očakávať častejšia uzávierka pred takým náročným objektom na údržbu ako je estakáda. Postaviť dvoch policajtov na križovatku. Pravdepodobne to neprešlo kvôli žel. priecestiu.

1 lajk

Tak konecne som dokoncil aj galeriu panoram zo stavby. Trochu mi to trvalo, ale kto sa chce poobzerat, nech sa paci

12 lajky

omg toto chcu kedy riesit a napajat, ved to konci na trave,doslova muk krivan totalne mimo nedokoncena a to chcu o mesiac otvarat? Mapy Google

1 lajk

zbytočne z toho robíš tragédiu. Hravo to zvládnu.

3 lajkov

Nepozná postupy.

Zjavne tam je polozena cementova stabilizácia, finiser je na úseku neďaleko, takže asi v dohľadnej dobe(ak tam už aj nie je…) tam položia asfalt. Na ten zvyšok budú musieť zavrieť rampu, rozobrať ju a položiť jednotlivé vrstvy. To je tak na mesiac.

Najhoršie je na tom estakáda. Tam ešte na niektorých častiach chýbaju asfalt a izolácia. Sú to síce krátke úseky… ale na ten dlhej estakáda zostáva ešte dosť dokončovačiek.

Zvyšok je v pohode. Samozrejme tiež chýba kopa dokončovačiek. Zvodidla, značky, vrchná vrstva asfaltu. To sa nezdá, ale je to minimálne na mesiac, možno aj viac.

Do konca roka to bude. Už či to bude október alebo november ťažko povedat, závisí akým tempom sa budú tieto prplavé prace na záver robiť.

pozn. Je to reakcia na príspevok od používateľa Pacho nadomnou, nie Nevo, len to neviem zmeniť.

1 lajk

a urcite netreba zabudnut ani na odvodnenie estakady, to je tiez niekolko kilometrov rur a potrubi, ale tak do konca roka by to mohli stihnut dokoncit.

5 lajky

kam to ináč odteká? Dnes som išiel okolo a tie zvislé rúry popri pilieroch mali dosť veľký priemer

ved si nevidel nedavne video ktore tu niekto dal ? ked boli tie silne lejaky lial sa vodopad priamo dole z estakady :joy: mali novu roklinu (akurat bez rebrikov) ala slovensky raj :joy:

1 lajk
2 lajkov

Nové video od RODINKA NA VÝLETE

7 lajky