D1 Turany - Hubová | tunel Havran, Korbeľka

Dokopy nic nove

5 lajky

Co som si vsimol tak trojpruh je uz mierne vyznaceny ( su pokreslene body ) od krizovatky hubova az po koniec hubovej pred lubochnou

Aj ked v krizovatke hubova to zatial vyznacene na plynuly prechod zatial nie je ale je tam lokalne zuzene do jedneho pruhu smer lubochna ..
Na nejakych 10-20m a potom zacina trojpruh … tak neviem ci v krizovagke to este budu prerabat

Ked budu ciary tak odfotim

13 lajky

Vcera/dnes o 1:00 v noci sa makalo naplno a asfaltovalo za Rojkovom smerom na Lubochnu.

Z toho co som videl tak v smere z D1 Turany → RK tam zrejme po zjazde z dialnice trojpruh nebude, resp. bude tam pripajanie ako doteraz.

1 lajk

Ano je to tak ..
Teda podla toho co zatial cmaraju po ceste tak minimalne po motorest rieka bude tak ako doteraz … potom tam je naznak na 3 pruhy …

Inak ceresnicka je prechod pre chodcov za rojkovom … ten ako aj vsetky ostatne prechody nefrezovali plus miesta kde su senzory teploty atd … ale na tom to prevhode je znacne odjazdena vozovka kolaje … takze vsade bude novy asalt a na 5 metroch stara vozovka … asi by museli robit vela svetielok

3 lajkov

no ono to tam ani nemá kam vojsť. a osobne si myslím, že 3 pruhy nevojdú ani po meander. možno až kdesi kde je východný portál železničnej trate.

nie je náhodou nikde škica a ko to robia?.

1 lajk

Siel som to skoro rano, takze nebolo uplne slnko. Cesta nevyzera, ze by bola rozsirena oproti povodnej ceste. Popravde netusim, kam tam dokazu dat treti pruh. Jedine kde som si to vedel predstavit je prave v kopci okolo Sutova a Ratkova ale tam su bodky uz v strede na 1+1.

Odbocka z tunela Cebrat smerom na Zilinu je uz nakreslena a celkom drsna zakruta tam vyzera byt. Na papieri mi to take ostre neprislo. Odtial trojpurh nebude pokracovat, lebo uz je nakreslene aj radenie nazad na 1+1

4 lajkov

Celé je to nejaké zvláštne čo tam robia, ale neprekvapuje ma to od SSC…. Zjazd z diaľnice pri Hubovej, tam sa spájajú pruhy do jedného, následne za zákrutou pôjdu 2 v smere na Žilinu, čiže lievik na zjazde z diaľnice vznikne tak či tak… Rovnako tie betónové panely ktoré tam dali kvôli padaniu skál, tak bolo náročné ich asi presunúť pri prácach, tak vyfrézovali okolo nich a položili asfalt okolo nich. Dva pruhy smer ZA idú cez celú Hubovú, Ľubochňu, budú končiť asi až pred Stankovanmi. Opačný smer od Turian, tam zmena nebude, rovnako ani na križovatke smer DK ani v Ľubochni sa nedeje absolútne nič, pritom tvrdili že tam budú svetelné križovatky, SSC vo veľkom tvrdila ako budú práce hotové do 4. alebo 5.7., najnovšie som počul už o termíne polovica leta :neutral_face:

1 lajk