ŽSR, modernizácia železničnej trate Púchov – Žilina

Will be this section in january n use? Zlatovce (vrátane) – Trenčianska Teplá (mimo) 12,2 km október 2012 predpoklad január 2016[1]
Trenčians

This section isn´t refinanced by EU so the date of use probably don´t know the contractor now :smiley:

Does anybody have actual photos of this section above?

no. but look like Hirosima :slight_smile:

Pascal 32L, I don’t have actual photos of this section, but they are working on Zlatovce station and tomorrow, they are going to open new underpass called “Brnianska”. It is very good news, because all the traffic has to used detour before. On a new bridge, they are working on a last part of it. But nobody doesn’t know the final date :smiley:

mna by skor zaujimalo co usek Puchov-Povazska Tepla a premostenie Nosickej priehrady+tunel kedy sa planuje rozbeh prac na tomto useku a ako su naplanovane? dalej by bodli konecne nejake nove foto z aktualne rekonstruovaneho useku Povazska Tepla-Zilina v akom stadiu to je..

Pre usek Puchov-Pov.Tepla sa uz niekolko mesiacov vyhodnocuju ponuky v tendri. Ide o obriu zakazku, takze stavebne firmy sa o to biju rovnako ako na aktualnych dialnicnych tendroch.

Jo chlapci, už som aj také šumy začul, že sa súťaž zruší, lebo nevedia, ako zabezpečiť, aby vyhral Ten Správny Shotoviteľ.

skanska sa neprihlasila? :smiley:

Nerozumiem, ako mozu po megapruseri v tendri na Zlatovce T.Tepla prejst TSS taketo psie kusky. Kde su media, NKU, opozicia?

Jo chlapci, ide o veľké peniaze tak sú do toho zapletené všetky mafiánske kolečká, ktoré nám ovládajú životy. Zatiaľ je otázka, či to bude TSS alebo iný podnikateľ východného typu.

myslis Hant ? :smiley:

Po tom čo Váhame Hradiť Subkám vyhodili z dvoch tendrov na východe, tak asi by tiež to chceli stavať.
A možno myslí Dúhu.
Hant BA DS už asi ani neexistuje. Na orsr.sk ani finstat.sk ani zmienky o nich. Už minule som si to všimol, ale zabudol som to tu napísať. :slight_smile:

Joj chlapci, keby ste vedeli, ake machinacie sa deju na obchodnom registri aj danovych uradoch, len aby vyvoleni nemuseli platit subdoavatelom, ojoooj. Vitajte v pravnom - ci pravnickom? - state :stuck_out_tongue:
Prepacte, to uz je hodne out :stuck_out_tongue:

to bola len ironia .. ale co ak to bude nejaka reinkarnacia ? … :smiley: … a tento krat vedenie ZSR zasa povie ale vsak my sme s tymto dodavatelom nemali ziadne zle skusenosti :wink:

… magnus … smutne ale mas pravdu hold zijeme zatial tu …

a nejake nove foto z aktualne rekonstruovaneho useku Povazka Tepla-Zilina by sa nenaslo?rad by som videl ako to tam pokrocilo a co sa tam robi,resp ako daleko su uz od Ziliny.. s tym predchadzajucim usekom za Puchovom s premostenim nosickej priehrady si zda sa este riadne uzijeme.. obavam sa ze to bude cakanie na godota..nieco na styl Turany-Hubova :-/

foto nemám, ale dochádzam do ZA a momentálne sú zmodernizované koľaje po estákadu, ktorá sa buduje na D1, vykolíkované sú už aj úseky ďalej, niekde sú už aj nové stĺpy trakčného vedenia, ale práce sa rozbehnú naplno asi až po zime

Pred pár dňami sa začala oficiálne modernizácia úseku Dolný Hričov-Žilina. Prebiehajú práce na novom trakčnom vedení.
zsr.sk/slovensky/media-room/ … ge_id=4374
Púchov-Považská Teplá je, myslím si, v lepšom stave ako Tur-Hub. Veď už vyberajú zhotoviteľa. :slight_smile:

dnes som zacul spravu, ze OHL ŽS ide robit nejake tunely okolo Puchova, logicky mi to vychadza, ze teda ide realizovat usek Puchov - Povazska Bystrica… moze to niekto potvrdit?

Pre Púchov-Považská Teplá sa oficiálne ešte stále vyhodnocujú ponuky.
Predpokladané odovzdanie staveniska je zatiaľ máj 2016.
zsr.sk/slovensky/media-room/ … ge_id=4415