Do 2020 by mali byt vsetky useky na ba-za na 160km/h-200km/h. Podla projektov by medzi zilina kosice mohlo pribudnut do 2025 asi 80 km. Suma sumarum hotovych bude asi 70% trasy v 2025 a chybajuce useky tipujem do 2030-2035.
ŽSR sa v III. výzve CEF budú uchádzať o spolufinancovanie ďalších projektov v celkovej hodnote 215 775 626,59 €.
Zrejme to budú projekty Implementácia ERTMS na úseku Devínska Nová Ves – št. hr. SR/ŠR za 87,3 milióna eur a Modernizácia koridoru, štátna
hranica ČR/SR - Čadca - Krásno nad Kysucou (mimo), železničná trať, 3.etapa (úsek ČR/SR – Čadca) za 79,2 milióna eur. O ďalších projektoch neviem.
Projekt Dostavba zriaďovacej stanice Žilina Teplička a nadväzujúcej železničnej infraštruktúry v uzle Žilina, I.etapa mal byť financovaný cez CEF, no pretože nebol v druhej výzve schválený, tak projekt bude predložený na spolufinancovanie z OPII Integrovaná infraštruktúra a už je znova zaradený medzi zoznam veľkých projektov v tomto OP.
Zo zoznamu veľkých projektov OP II vypadli projekty Čierna nad Tisou, modernizácia uzla a Modernizácia železničnej trate Žilina – Košice, úsek trate Kysak - Košice. Obidva vypadli pre nedostatočnú prípravu a nedostatok peňazí.
Podľa názvu sa zdá, že projekt v Žiline sa rozdelil na etapy.
A kde je Paludza-LH a PP-SNV to malo byť v tretej výzve nie?
viewtopic.php?f=19&t=2766&p=188287#p186327
a co ostatne useky? krompachy-kysak, kysak-kosice, krompachy-SNV a aj podtatransky usek LH-Lucivna? a pokial viem Paludza-LH a PP-Lucivna sa maju zacat staviat uz na jar 2017 teda tieto 2 useky by mali ist ako prve v poradi pokial viem ,ci? a zacat by sa mal aj usek PP-SNV aj o tomto useku sa dost hovorilo v minulosti zeby mal ist medzi prvymi.. a co usek Paludza -Ruzomberok? za ktorym nam este ostavaju 3 useky a to RK-Kralovany, Kralovany-Vrutky a Vrutky-Zilina (mimo)
Palúdza - LH je v zozname veľkých projektov. Plánuje sa financovanie z OPII. Otázne je, ako to skončí v Bruseli s petíciami.
PP - SNV zatiaľ nič. Neviem.
Môže sa to ešte pomeniť. Tak o rok budeme určite múdrejší, projekty v tretej výzve už budú schválené a asi aj v prípade OPII sa to hádam pohne.
Ostatné úseky neprešli štúdiou realizovateľnosti, bez toho nemôžu byť financované cez eurofondy. Takže tak.
Palúdza - LH sa vraj posunul na 2018, je to v diskusii v príslušnej téme. Áno, PP - Lučivná by sa mal začať stavať 07/2017.
Varín - Palúdza … tam určite nie je pripravená dokumentácia.
ano, Paludza - LH je zatial posunuty az na jar 2018, zatial tam neprebehla ziadna sutaz na zhotovitela…
Hlavné trate dúfam budeme modernizovať iba 25 rokov. Ak sme začali okolo 2005. Napadlo ma že napr. Poliaci riešia PPP projekt na výstavbu železnice. I keď hlavný koridor sa dá urobiť z eurofondov dáky priestor pre PPP 200km/h by stál za zváženie napr. 120 km NR-ZH-ZV-BB. To je len idea.
A co sa tyka hnacich masin, vsetky medzi BA a ZA vedia jazdit na 160?
Uplne vsetky nevedia, pokial viem len rada 350 (gorily) a nove 381ky (2ks), ale tie nie su nasadzovane na mimoregionalnu dopravu kvoli financovaniu z eurofondov. Najnovsie by mali vediet aj 361.1 co je reko starych 163ok zo Skody Plzen, tych by malo byt 18ks
gorily viem, aj 381ky (stale su obe pokazene?). 361.1 ma zaujima, ci vedia. regiojet jazdi akou rychlostou?
ZSSK 381 už znovu jazdia
Netreba zabudnut, ze podla slovenskych pravidiel moze masina ist 160km/h len ak je vybavena ETCS (europskym zabezpecovacim zariadenim), a pokial mi pamat sluzi, ZSSK ma len 4 taketo masiny. Takze aj keby zajtra bola cela trat od BA po ZA zmodernizovana na 160km/h, tak rychliky aj ked su tahane gorilami 160km/h nepojdu. Ale je mozne ze stav sa zmenil (a budem rad ak ma nejaky expert poopravi)
tak nech vyhodia tie stare sroty co este udrziavaju nasilu z komancov(alebo nech ich preradfia na osobaky) a nech pre rychliky nakupia vectrony od siemensu-podobne ako regiojet ,tie vedia ist aj 200km/h!!! urcite sa na par lokomotiv najdu peniaze z EU fondov prip nech nakupia z plzne tie 381ky
dokonca aj skoda ma lokomotivu podobnu 381ke co da aj 200km/h,aj ked je urcena pre CD skoda.cz/cs/produkty/elektri … -109-e-cd/
ETCS sa podla mna bude montovat do dalsich starsich masin, pre ZSSK je to s rekonstrukciami urcite lacnejsie riesenie ako kupa novych strojov, aj ked ta skor ci neskor tiez bude musiet prist. Regiojet pokial viem tie lokomotivy len prenajima (minimalne u Talentov do KN je to tak) a to je uplne iny biznis model. Ceske 109ny su prakticky to iste ako nase 381 s nejakymi upravami
ja som si myslel ze s ETCS sa moze ist az na 200 km/h na tratiach kde je 160km/h, to znamena ze sa nidky nedockame takej rychlosti na slovenskych IC?
nie, ETCS je je sice jedna z veci, co by tam malo byt, ale nutna je samozrejme profil trate kde je mozne mat polomery etc na 200kmh .. dalej su samozrjeme zabezpecovacky etc
To 200km/h platí pre pendolina s ETCS. Aj to nie všade. 200km/h dokáže ísť aj na polomere 1300m. Ale neviem, či tak koncipujeme trate. en.wikipedia.org/wiki/Minimum_r … rve_radius
Už by sme mali uvažovať aj nad Pendolinami ako IC. Lebo 50% trasy BA-ZA-KE už bude čoskoro modernizovaná.
Na to sa ale opat treba pozriet ekonomicky: ZSSK nejaky cas vobec neprevadzkovala IC vlaky, teraz ich zavadza s velmi neistym vysledkom, len velmi tazko si na seba vedia zarobit, aka je teda motivacia nakupit neuveritelne drahe Pendolina ktore musia vykazovat znacnu navratnost? No momentalne absolutne ziadna.
Mohli by sme si dovoit nakupit tak max 4-6 jednotiek, a taka mala zakazka by vygenerovala velmi vysoku cenu za kus - Cesi ich objednali svojho casu 7 (Slovensko svoju cast tendra zrusilo) a stale sa diskutuje o tom ci si na seba dokazu zarobit. Takze na Slovensku by som s tymto na dlhu dobu neratal, obrovska investicia sa voci standardnym supravam s Vmax 160km/h skratka neoplati, nehovoriac o tom ze dokoncenie celej trate BA-KE je v nedohladne. Jedinu moznost by som videl v prenajme nejakym sukromnym prepravcom.
Iste treba hľadať optimálnu možnosť. Ako pochybujem, že by bolo až také ťažké prevádzkovať lepšie vlaky úspešne nielen na trati KE-BA. Napr aj BP-Ba-Br-Pr Ale štandard IC vlaku, ktorý ponúkaju patrí tak do roku 1995. Minule prebehol tender vo švajci na Twindexx vlaky. Veľmi podobné podmienky ako u nás.
160km/h- 190km/h max speed. 230km/h