Zaujímavosti zo športu

can,rus,fin a ten stvrty bude hodne tvrdy oriesok…

doufám, že ten čtvrtý bude cze :slight_smile:.

Bohuzial. Smolny gol.

normalne lutujem ze som nebol v stavkovej kancelarii :smiley:

to som necakal, cechom sa len taka nestava ze 3-4 min. pred koncom vyhravaju a prehraju. mal som taky odvazny tip ze cesi prejdu aj cez can a fini cez rus…teraz si myslim ze zlato bude mat can.

Presne, vacsinou stastie stoji na ich strane a druhy rovnako aj treti svedsky gol by som nazval typicky “cesky”.

Odporúčam v týchto minútach STV3 :exclamation:

Hokej, Kanada, Edmonton, Alberta :arrow_right: USA:CA :arrow_right: hrajú aj známi Slováci :bulb: , hymna USA aj CA už bola, hrajú sa prvé minúty. :bulb: :stuck_out_tongue:

Madarski hokejisti vcera dokazali, ze vedia hrat a madarski fanusikovia zase ze ako to dopadne, ked sa futbalovy primitiv dostane na zapas, kde ide o viac, nez len bezcielne pobehovanie po travniku a vybijanie si komplexov v hladisku. Vyhrali sme na lade, aj v hladisku - vdaka :slight_smile:

No bol to dobrý zápas, ešte ma bolí hlava :smiley:

Mna by zaujímalo, čo si mysleli madari keď bol stav 3:3 :smiley: A pozdravujem maďarských fans, ktorí nevedia uznať prehru. Čakáme ich v roku 2011 :wink:

no tak to sme asi pozerali iny zapas lebo madarov tam bolo pocut tak ze sa tych par slovenskych skupiniek ani zdaleka nechytalo :unamused:

Zrejme myslel správanie sa fanúšikov počas zápasu nie počet.

tak tak

Madarski fanusikovia priniesli na MS nieco, co tam uz davno nepatri - svetlice a delobuchy v hladisku, piskanie a skandovanie pocas slovenskej hymny, potycky s taborom supera. Zazil som uz par MS ako priamy fanusik, vzdy bolo vsetko OK, fanusikovia roznych taborov su ako velka rodina … spolocne sa zabavaju, fandia, vymienaju si dresy … madarski do tohto koloritu nezapadli.

Inak k hokeju … z nasej strany mátožný vykon az na prvych 10min a potom zaver po vyrovnavajucom gole … inak sa nasi prisposobili madarskemu tempu a nevedeli sa poriadne rozohriat a bolo to potom take nemastne-neslane.

Boli tam maďarskí sedláci a fašisti, ktorí si svoje sedlácke a fašistické (hajlovanie) spôsoby doniesli z futbalových tribún. Taký póvl som ešte “fandiť” na MS nevidel. A to ich trápne Ria hungária cez našu hymnu len potvdilo čo to je za nacinalistický odpad.

Náš hokej bol čajový, namiesto aby sme im rozhodili obranu rýchlym pohybom a nahrávkami, každý si strieľal sám za seba, čitateľné strely, to nemohlo byť pre brankára veľký problém.

Súhlas s obomi, i keď som z toho zápasu videl iba pár “kúskov”.

Myslel som, že na MS je nejaká tá kontrola.

Heh fh, tak isto som to aj ja napísal na akýsi portál. Dostal som reakciu, že sme to isté spravili aj my Čechom v 97 na Tehelnom poli (futbal). Ale aj tak sa mi to moc nepozdáva.

Futbal je osobitna kapitola, tu je to o hokeji na medzinarodnej urovni. Kontroly do hladiska nie su nijak prisne, ak vobec su. Cele je to zrejme dane aj tym, ze spickovy hokej sa hrava v Europe a Severnej Amerike a nechodia tam take masy ako na futbal (ktory je viac-menej celosvetovy fenomen), kvoli mensim kapacitam hokejovych stadionov.

ELZ v tomto s tebou nesúhlasím. Ak rátaš za Sev. Ameriku aj Kanadu, tak v Kanade tie kontroly sú - každého môže a nemusí skontrolovať bezpečnostná služba a mimo toho sa prechádza senzormi na odhalenie zbraní. :arrow_right: v USA je kontrola do všetkých veľkých arén a športovísk od r. 2002 kvôli hrozbe teroristických útokov. Ale jednoducho na hokeji nikto nepredpokladá také správanie aké predviedli maďarskí fanúškovia. :unamused: