ked kvoli hospodarskej reciesii nemas pracu a zena ta doma komanduje, prepasovanie svetlice na zapas moze byt pre niekoho zazitok roka ![]()
nerobte tu zase z pyrotechniky strasiaka, ale suhlasim ze odpalit svetlicu v hale je demencia najhrubsieho zrna ![]()
Dialniciar: Myslel som kontroly na MS
pohodak: Pyrotechnika na stadiony urcite nepatri. Kym sa tam deju taketo javy, s rodinou na stadiony nezavitam. Nikdy nevies, ako ti nejaky dement hodi nieco nad hlavu alebo pod nohy na plnom stadione. Jeden byvaly spoluziak na to skoro raz doplatil, ked mu na plnom stadione pristal vo vlasoch delobuch a len zazrakom sa mu ho podarilo striast z hlavy este pred vybuchom … da sa fandit aj bez takychto pomocnych zvukovych efektov, navyse pri ktorych ide o zdravie a zivot …
Na to sluzia bezpecnostne zlozky, ktore platime. Ci uz na vstupnom (kedze na velke zapasy byva velke aj vstupne) alebo na daniach. Kontroly, kamery, pokuty. Pre kluby, timy, zvazy, ci konkretnych jednotlivcov.
Ja len pripomínam, že išlo o Švajčiarsko a použiť pyrotechniku na drevených tribúnach môže napadnúť len debila.
Netreba kecat, ale vyvodit dosledky. Inak prave sme prehrali DAVIS CUP.
To nebolo na teba TomasPO. Dôsledky sú mimochodom vyvodené: tí, čo tam tú pyrotechniku mali majú zákaz vstupu do Švajčiarska na 2 roky a zaplatili pokutu 1200 €.
Presne, takto sa to robi.
Ex-post - trochu neskoro, ale predsa aspon nieco. Ak by sa ti nieco stalo s trvalymi nasledkami nebodaj by si prisiel o zivot, tak sa mozes na riesenie po incidente akurat tak vy… , Inak neviem, ako chcu dodrzat ten zakaz vstupu, ked v Schengene je volny pohyb osob a Svajciari prave k nemu pristupili (od letneho letoveho poriadku aj letiska)
Neda mi ako byvalemu tenistovi male spresnenie - o DAVIS CUP hraju muzi, baby hraju o Pohar federacie (FED CUP) ![]()
Heh, sorry. Asi ma zmiatol pohlad na Mauresmovu ![]()
Tomas PO, to bolo riadne eso ![]()
Canada ![]()
Tak myslím, že sme neboli až tak nedisciplinovaný ako to vyzeralo. A ak 5 golov dostaneme v oslabeniach tak to určite nie je v poriadku. Ale keď bolo 5 na 5 tak sme s nimi hrali vyrovananú partiu.
rovny a rovnejsi … nedopadli sme sice tak ako madari … ale dostali sme poriadne do kakaca a ked z madarmi hrajeme vyrovnanu partiu tak ako mozeme hrat vyrovnane s kanadov … budme radi ze nejdeme hrat o zachranu lebo madari boli o cosi slabsi ako mi .. ked nas teraz niekto posle domov tak to nebude ziadna hamba … ale mohli by sme sa zamysliet ci to ma cenu …
rovny a rovnejsi … nedopadli sme sice tak ako madari … ale dostali sme poriadne do kakaca a ked z madarmi hrajeme vyrovnanu partiu tak ako mozeme hrat vyrovnane s kanadov … budme radi ze nejdeme hrat o zachranu lebo madari boli o cosi slabsi ako mi .. ked nas teraz niekto posle domov tak to nebude ziadna hamba … ale mohli by sme sa zamysliet ci to ma cenu …
To si teraz pekne zabil. S madarmi sme určite nehrali vyrovnanú partiu!! Iba mali štastie v bráne. Ale predpokladám, že si ten zápas ani nevidel. S Kanadou sme hrali vyrovnanú partiu, kedže nám v hre 5on5 strelili len jeden/dva goly. A keby sme mali viac štastia tak určite výsledok neni taký, aký je. Ibaže neviem nahrávať a strielať…ale to je detail ![]()
vcera to miestami konecne vyzeralo na hokej, kludne hovorte co chcete ale najlepsi vykon z tych troch zapasov aj napriek vysledku
miestami ked kanada nehrala naplno. budu zapasy s ceskom a finskom, treba z nich vytazit aspon 2 body.
nehovorim o poslednych 10 minutach ked uz kanadania kaslali na to…prva tretina mimo oslabeni bola celkom v pohode v porovnani s BLR/HUN…
.
inak stacilo by nam aj porazit norov/danov ak by oni porazili BLR ![]()
Tu je 7 dôvodov prehry … hokej.pravda.sk/sedem-dovodov-pr … hrepre_p28 .