Moj nazor je taky, že budeme radi ked sa vobec dostaneme do prevej 6-tky… favoritom jednoznačne Kanada a USA.
Toho roku jeden z najslabšich mužstiev, ale som rad, že su tam aspoň dvaja z Dukly(resp. byvali z Dukly) lebo som ich fanušik.
Inak vysledok Švedsko - Bielorusko (6:5) - bud to svädci že su Svedi slaby, alebo naopak že treba počitať s Bieloruskom!
A najlepšie je natom ten čas zapasu (pre Europanov), to vobec niekto pozera o 1:15 ?
S tymi casmi je to zaujimave … ked sa hra v Europe, vsetci sa idu potrhat, aby hrali vecerne zapasy, ked sa hra v Kanade s casovym posunom 6 hodin, tak opacne, hrat co najskor (ak som dobre videl rozpis, “silnejsie” timy, rozumej tie co si viac zaplatia, nehraju ani jeden vecerny zapas kanadskeho casu )
Zapas som pozeral a kludne by som vydrzal aj cely, ale potreboval som vstavat, tak som kukol len dve tretiny. Boli tam nejake chyby, ktore treba doladit, ale celkom fajn sa pozeralo na hru nasich. Uz som davno nevidel, aby nasi tak dravo korculovali- boli asi dost hladni na zapas
Neviete nahodou ci sa daju zapasy sledovat na zivo aj na internete? Pred par rokmi vysielala nejaka holalndska televizia hoekj cez net, ale ani uz neviem aky to bol link.
mno nemci su nahodou neni tak slaby team ako sa mozno zda .. a ked hanba, tak vacsia bola ked sme prehrali s madarmi, ktori v Acku neboli poslednych snad 50 rokov
Kto môže za slovenské hokejové fiasko?
Útok
2%
Obrana
1%
Vylúčenia
2%
Tréner
9%
Hráči z NHL
3%
Juraj Široký
73%
Imperialistickí nepriatelia slovenskej svojstojnosti
10%
V utkání Slovenska s Německem byla zásadní chyba, že slovenský tým přistoupil na tempo hry, které vyhovovalo soupeři. Totéž včera uděllali Kanaďané proti Norům a nakonec byli rádi, že vyhráli o jediný gól.