Zaujímavosti zo športu

Niekto asi na hokej nema cas, je na stavbe

no tak to zdaleka neni len moj nazor, pozri trosku historie sergej, dobre si pozri par rokov dozadu, tiez mu odmietli ucast a este ked sme skoncili 9. lebo 10. este vyhlasoval ze to sme celkom slusne dopadli .. clovek ktory sa nevie vyjadrovat, clovek ktory na tlacovke povie: “pana demitru sme este nekontaktovali ale urcite tak spravime rychlo”, “pana demitru” .. vnasa tam to co tam vnasa a to tam nepatri .. siroky totiz vedie SZLH velmi dlho a problem je zrazu az teraz :bulb: :bulb:

to bolo v 90-ich rokoch. kolko Sk hracov bolo v tom case v nhl a kolko teraz ? kolko klubov bolo vtedy v nhl…dnes ich je tusim 32 z toho v case zaciatku ms hra uz len 8. podobny pripad bol pred 2 rokmi akurat ze vtedy bola hlavna akcia OH v turine, inac ochota bola dlhe roky. nieco tu nesedi…niektori mohli kludne prist.

je tu este jedna vec s nominaciou, supler ma ocividnu slabost pre hracov (aj byvalych) TN kde dlho posobil. dost sa o tom debatuje a stotoznil som sa s nazorom, ze namiesto 4-5 hracov s priemernou sezonou mal dat sancu mladsim hracom BA a KE ktori zahrali velmi slusne play-off aby sa mohli ukazat v zamori.

Toto si ja ale pamatam v suvislosti Golonkom. A este Jergus Baca mal v tom case (Nagano 98 ) take reci, akoze budeme onedlho spominat, aky uspech sme dosiahli, ked sme sa vobec dostali na olympiadu.
Taktiez si nepamatam, ze by Suplerovi odmietali hraci z NHL prist. Ved trenerov v A skupine bol len v roku 1996 (fakt je, ze sa vtedy dost hovorilo o tom, ze hracov nezvladol a ozrali sa mu pred prehratym zapasom proti Rakusku, ale to netusim, ci je pravda). A minuly rok, ked tych hracov z NHL prislo dost vela.

Hráči neodmietajú prísť Šuplerovi-to je eštébácka bájka, odmietajú to Širokému . Trénerom by mohol byť hocikto, kým je tam Široký, tak sa nepohrnú. Asi mu to a aj ostatným nedošlo.

az teraz sa dostal do konfliktu so Stastnym, ktory ma na zamorskych hracov isty vplyv…

inak pripominam ze nasmu hokeju sefuje clovek, ktory je schopny udat aj vlastnu matku, a to doslova

img.bleskovky.sk/big/99600.jpg/J … zaznam.jpg

siroky ma so stastnym konflikt uz niekolko rokov.. tusim od roku 2002 .. to ze teraz to eskaluje, je druha vec ..

kazdopadne tunak sa ukazuje typicke slovensko .. v cechach je na kozeneho vydany zatykac, na slovensku sa jeho pendant z harvardskych fondov bratrickuje s vladou ..

S tymto suhlasim … v 96-stom tiez isli na majstrovstva sveta hraci, ktory tam vykonnostne a podla hernej discipliny nemali byt a tusim az po prehre s Rakuskom ich nechal sediet (ak sa dobre pamatam, islo o Dana a Janosa). Teraz ma nedostatok centrov a nechapem, preco nezobral Kapusa, ktoremu play-off islo celkom slusne. Uram - myslim ze to je bez debaty, forma a vykony neboli idealne. Inak nieco tam smrdi, napr. v suvislosti s Kapusom, nepozvat ho bolo rozhodnutie celeho realizacneho timu … hmmm … divne.

siroky tam neni odvcera takze to su bajky pana stastneho tak maximalne :wink:

stastnemu siroky nevadil .. az zrazu ked s nim SZLH nepredlzil zmluvu .. :bulb:

Áno, tento argument som počul x krát, od Širokého a potom samozrejme od voličov dnešnej koalície. To má byť ako obhajoba Širokého, alebo útok na Šťastného?

A odkedy tam je? U nás sa eštébáci dostalio všelikde, ich kontakty ostali aj po nežnej, prečo by mal len jeden človek na to upozorňovať? Peniaze majú veľkú moc aj tie špinavé, nimi sa kupovala podpora. A najhoršie je , že na Slovensku ľudia hádžu blatom po Šťastnom, lebo mu závidia peniaze a úspech z NHL, ale Širokého judášsky groš im nesmrdí.

narozdiel od teba, ja svet nevidim cierno bielo .. neni to ani jedno ani druhe ale holy fakt :sunglasses:

akurat ze nesmrdi ani predstavitelom sveta ..

Obhajovat Sirokeho je prejavom tuposti.

ja neobhajujem sirokeho, na to ma on sam dost velky ansabel ludi .. :wink:

Presne si to vystihol. Ináč proti jeho pôsobeniu v hokeji je aj Kovačík s Mečiarom :open_mouth: :arrow_right:

sme.sk/c/3853889/Meciar-Siro … -roky.html

Inak som uz dost zmagoreny od aktualnej situacie a skutocne neviem, preco neprisli tolki hraci z NHL. Je to kvoli Suplerovi, Stasntemu, Golonkovi, ci jednoducho “slabemu roku” sposobeneho tym, ze sa nehraje v Europe ale v Kanade.

Preco by nemali chodit kvoli Suplerovi, Stastnemu, Golonkovi, alebo kvoli tomu, ze sa hra v Kanade? :slight_smile:
Inac Budaj asi pride, to by sme - nezvyklo - mohli mat dobru defenzivu a slabsiu ofenzivu

A na slabú defenzívu sme často zakapali aj keď sme mali skvelý útok. Ináč Je to aj vyjadrenie určitej morálnej podpory Šťastnému , alebo ináč aj nesúhlas s bývalým kapitánom ŠTB Širokým vo vedení ľadového hokeja.