Výpadky fóra, iné problémy na fóre

2 jarda: to uz nebolo ani tak na mne to dodrzanie, ako na supporte, ktory bol velmi ochotny a sme sa s tym vcera brodili, lebo to bolo kusok komplikovanejsie. niektore veci zapracovali uplne inak ako mali.

Inac som v navale zufalosti uz rozmyslal ze nainstalujem Internet explorer, ale vyssia pocitacova moc zapracovala a ja som zaobisiel bez toho shitware :laughing:
Ta ochrana zapracovala spolahlivo, nefungovalo ani heslo, nick, nic . Takze mierne rozsirena autorizacia, hm, aquila, toto by si mal ako know how dodat nejakej firme na ochranu dat, veru ochrana Starforce posobi oproti tomu ako srandovna hlaska na monitore :laughing:

nie tam nemohlo fungovat nikoho heslo, lebo to bolo riesene cez uplne iny “system” :wink:

Urobil som dnes resynchronizaciu poctu prispevkov, takze ziadna panika ak
sa niekomu zmenil pocet.
B;

Ako funguje pocitadlo prispevkov?
Lebo v profile pise Prispevkov:671 ale ked si zadam Hladat vsetky prispevky od uzivatela Jurislav, vypise 668 vysledkov hladania :slight_smile:
Nehlada v TB alebo ako?

Pripocitava dobre, ale odcitanie mu niekedy nejde.
PHPBB s tym rata a ala MS existuje link na resynchronizaciu.
Tu som ti urobil.
Hladanie dava vzdy spravny vysledok

Perfekt. Diky

Uha, v poslednych dnoch ma tu casto nieco nastve. Same debug mode, alebo napr. pisem dlhsi prispevok a ked ho chcem poslat, zistim, ze ma odhlasilo, samozrejme teda nezistim, ktore su nove prispevky, teraz sa mi stalo, ze ked som klikol na nove prispevky, zrazu ten dlhy zoznam vysvietilo, ze vsade su neprecitane prispevky, pricom som vsetky precital, tak som sa odhlasil a znovu natukal nick a heslo. Dal som prihlasit, stranka sa mi natiahla a zase som videl kolonku Prihlasenie…opat som sa prihlasil a zase to nezobralo…rss ide malokedy, vypisuje Vnutorna chyba servera ci co…

Kde je chyba???

Presne… ja keď kliknem na Nové príspevky a vyberiem si tému, potom prípadne dám príspevok a keď sa vraciam tou zelenou šípkou (back) až na nové príspevky, ukáže mi že nemám žiadne nové…

A potom musím prezarať každú tému za témou ručne :slight_smile:

Alebo mi obcas urobi, ze napisem prispevok, kliknem si na navrat do dialnice.info/index.php, dam nove prispevky, a tam mi svieti, ze je tam novy prispevok :exclamation: a pritom som ho pisal ja. A zas inokedy to svieti normalne na modro ako Ziadne nove prispevky.

odhlasi ta lebo ti vyprsala platnost cookies, dlhsie prispevky si radsej napis off-line napr. vo worde a potom ich sem len pastni :sunglasses:

Ked sme uz pri tych novych prispevkoch, chyba mi funkcia ponechat cookies v stave ako pri poslednom prihlaseni - teda ked pridem na forum, mam malo casu a je tu 350 novych prispevkoch, zeby mi tie nove prispevky mohlo zobrazovat ako neprecitane aj pri dalsom prihlaseni. Technicky to nie je ziaden problem a mozno na to aj existuje nejaky mod :slight_smile:

Myslim, ze tuto ficurku by sme uvitali viaceri :wink:

Vrátane mňa :wink:

len ma zaujima ako by si potom vedel kedy sa maju cookies pri prihlaseni updatnut a kedy nie :bulb:

cookies by sa updateovali vzdy po prihlaseni, ale zaroven by si to pamätalo posledne zname nastavenie, ktore by sa dalo obnovit. Skoda, ze ani novsia verzia phpBB nema tuto funkciu :frowning:

Presne tak. Raz som mal tak 5 minut casu, a prihlasoval som sa az po niekolkych dnoch, tak som si klikol na “Prihlasit pre kontrolu IS”, pricom som predpokladal, ze nove prispevky neukaze. Haha, prihlasil som sa z domu, a co vidim, 0 novych prispevkov :laughing: a nevedel som, co je nove :imp:

Kazde prihlasenie , aj kvoli IS, generuje nove cookies, takze celkom logicky sa po opetovnom prihlaseni ukazu len prispevky od posledneho prihlasenia.

niekedy ked su problemy s drzanim session pomoze vymazat cookies globalne v prehliadaci.

inak ako som pisal, do phpbb 3.0 a albumu 3.0 nejake velke zmeny bohuzial netreba ocakavat.

Ale nie je najmensi problem zobrazit prispevky od presneho datumu a casu nie posledneho, ale predposledneho prihlasenia :wink:

Zial, mas pravdu, v podstate ide len o hodne viac nastaveni a mozno aj plno zbytocnosti. Mohli si radsej zobrat inspiraciu z niektorych rozsireni… :unamused:

Tak nejako. Tiez som docela sklamany z phpbb. Na to ze uz malo byt pred dvomio rokmi… Lutujem, ze som nesiel vtedy do vbulletin…