Vsak uz mas phpbb3 release candidate 1
vbulletin mi nepripada o moc lepsi, resp. phpbb mi vyjde ako lepsi system pre toto forum (po malych upravach). Na druhej strane phpbb stoji uz nejake 4 roky
Aale ho? Uz vidali php3 rc1? No pekne od nich na to ze to malo byt v lete 2004 )) uz len pockat na smartora 3
vbulletin mal uz vtedy sub-kategorie… Akurat nemal sk lokalizaciu
Chcel by som navrhnúť aby sa monitor tlače neobjavoval v priečinku neprečítané správy.
Dôvod : pri prezeraní nových príspevkov sa mi mnoho krát stalo že som zabudol - nevšimol som si kôli monitoru tlače…
Čo na to hovoríte?
Určite nie, takto máš všetko nové pokope, potom by si musel sledovat dve miesta.
toto na 101% nebude implementovane
ak chces, mozes si nastavit RSS len pre iste kategorie
ok, beriem späť…
Neviem či bol problém umňa alebo fórum zamrzlo tak po 20 hod., včera…Vy ste s tým včera nemali problémy?
Mne všetko fungovalo, nemal som včera žiadny problém z forom.
Aky presne to bol problem?
Sobota 7.7.2007 od 20 : 00 , no ale ja neviem či bol problém tu…mám nezodpovedný bezdrôtový internet … to hovorí asi za všetko…
Mohlo byt vtedy moc ludi na nete, aj tu, tak ti to “zmrzlo” ale skorej tym internetom, to sa aj mne stava
Keď som si otvoril prehliadač s dialnice.info, stránka nevyzerala normálne, ale pozadie nebolo modrosivé, ale úplne biele, a nejaký divný font.
A zase sa mi stáva, že keď sa prihlásim, tak ma neprihlási.
A ešte, to infoo, čo som spomínal v téme Fotogaléria, to je asi moja chyba, robí mi to aj inde (comm, skk a tak)
To že ma niekedy neprihási, tak to sa stáva aj mne ( no nie často )
A také svetlomodré pozadie sa mi ešte nestalo…
hmm moc sa do toho nerozumiem ale kukol som na phpbb.com a je tam že Download latest candidate Version 3.0 RC4, to je už asi pokrok
Robil by som nieco s tymi spam botmi
teraz sa tu vyrojilo asi 30 nickov typu JJSSSSSKSJSE alebo AugMeksmexAssemofeet
priebezne sa ich konta mazu
kazdy den sa bohuzial nahlasi asi 15-20 “novych” uzivatelov .. a priebezne ich clovek aj maze, ale neocakavajte, ze budu do 5tich minut prec
Neviem, am to mám dať, tak to dám sem.
V poslednom čase sa tu pridávajú linky tak dlhé, že roztiahnu stránku a potom je problém pri čítaní a tak.
Preto prosím, ak máte dlhší link, nevložte ho rovno do príspevku, ale tak, ako to vidíte v Code:
Príklad
[url=http://www.highways.sk/]Dialnice na Slovensku[/url]
Výsledok bude Dialnice na Slovensku
Ďakujem
Táto téma dialnice.info/viewtopic.php?t=316 je prečo v trashi?
To by aj mňa zaujímalo