Výpadky fóra, iné problémy na fóre

Vsak uz mas phpbb3 release candidate 1 :laughing:
vbulletin mi nepripada o moc lepsi, resp. phpbb mi vyjde ako lepsi system pre toto forum (po malych upravach). Na druhej strane phpbb stoji uz nejake 4 roky :unamused:

Aale ho? Uz vidali php3 rc1? No pekne od nich na to ze to malo byt v lete 2004 :slight_smile:)) uz len pockat na smartora 3 :slight_smile:

vbulletin mal uz vtedy sub-kategorie… Akurat nemal sk lokalizaciu :slight_smile:

Chcel by som navrhnúť aby sa monitor tlače neobjavoval v priečinku neprečítané správy.

Dôvod : pri prezeraní nových príspevkov sa mi mnoho krát stalo že som zabudol - nevšimol som si kôli monitoru tlače…

Čo na to hovoríte?

Určite nie, takto máš všetko nové pokope, potom by si musel sledovat dve miesta.

toto na 101% nebude implementovane :wink:

ak chces, mozes si nastavit RSS len pre iste kategorie :wink:

ok, beriem späť…

Neviem či bol problém umňa alebo fórum zamrzlo tak po 20 hod., včera…Vy ste s tým včera nemali problémy?

Mne všetko fungovalo, nemal som včera žiadny problém z forom.

Aky presne to bol problem?

Sobota 7.7.2007 od 20 : 00 , no ale ja neviem či bol problém tu…mám nezodpovedný bezdrôtový internet … to hovorí asi za všetko…

Mohlo byt vtedy moc ludi na nete, aj tu, tak ti to “zmrzlo” :unamused: ale skorej tym internetom, to sa aj mne stava :angry:

Keď som si otvoril prehliadač s dialnice.info, stránka nevyzerala normálne, ale pozadie nebolo modrosivé, ale úplne biele, a nejaký divný font.
A zase sa mi stáva, že keď sa prihlásim, tak ma neprihlási.

A ešte, to infoo, čo som spomínal v téme Fotogaléria, to je asi moja chyba, robí mi to aj inde (comm, skk a tak) :confused:

To že ma niekedy neprihási, tak to sa stáva aj mne ( no nie často )
A také svetlomodré pozadie sa mi ešte nestalo…

hmm moc sa do toho nerozumiem ale kukol som na phpbb.com a je tam že Download latest candidate Version 3.0 RC4, to je už asi pokrok :unamused:

Robil by som nieco s tymi spam botmi :wink:
teraz sa tu vyrojilo asi 30 nickov typu JJSSSSSKSJSE alebo AugMeksmexAssemofeet :stuck_out_tongue:

priebezne sa ich konta mazu :slight_smile:

kazdy den sa bohuzial nahlasi asi 15-20 “novych” uzivatelov .. a priebezne ich clovek aj maze, ale neocakavajte, ze budu do 5tich minut prec :slight_smile:

Neviem, am to mám dať, tak to dám sem.

V poslednom čase sa tu pridávajú linky tak dlhé, že roztiahnu stránku a potom je problém pri čítaní a tak.
Preto prosím, ak máte dlhší link, nevložte ho rovno do príspevku, ale tak, ako to vidíte v Code:

Príklad

[url=http://www.highways.sk/]Dialnice na Slovensku[/url]

Výsledok bude Dialnice na Slovensku

Ďakujem :sunglasses:

Táto téma dialnice.info/viewtopic.php?t=316 je prečo v trashi?

To by aj mňa zaujímalo :question: :unamused: