Ked sa prihlasim, mam oranzovo vysvietene neprecitane topicy.
Ale akonahle kliknem v ramci citaneho prispevku na interny link, ktory mi otvori nove okno, strati sa informacia aj v povodnom okne o neprecitanych prispevkoch.
Pokial som stale v jendom okne browsera je to OK.
Smola je, ze dopredu neviem, ci sa mi link otvori v novom okne, alebo nie.
Da sa toto nejako odstranit/prestavit v konfigu?
dik
B;
odporucal by som auila keby sa externe linky otvarali priamo v tom istom okne browsera … staci zruzit atribut target v elemente alebo nech je volitelny … myslim ze to ide pomocou atributov znaciek fora
ono primarne sa vsetky linky otvaraju v novom okne (pokial cez html znacku nespecifikuje niekto iny inak)
inak skus nejaky priklad kedy sa strati informacia aj v internom okne ? lebo mne to facha.
resp B; myslis to tymy neprecitanymi ze ti to uz potom neukaze ktore su neprecitane ?
Neukaze tie, ktore su neprecitane od poslednej navstevy resp. nove.
Trosku nefunguje ak to spravne chapem, aj celkovo neprecitane.
Mali by to byt tie boldom oznacene nadpisy.
Kliknem na taky topic, prescrolujem, kliknem znovu na obsah a stale su boldom.
Podobne to neodznaci, ked hore kliknem “oznacit ako precitane”.
Mam tusaka, ze problem budu topicy s viacerymi strankami.
teraz moc casu nemam, ale skusim na to pozriet
Aquila, aj ja musím potvrdiť toto správanie systému. Treba dávať pozor a neotvárať linky napr. na fotogalériu, lebo inak systém požaduje znovu logovanie aj keď si sa už predtým zalogoval (napriek tomu v zozname na spodku stránky sa zobrazuje, že si zalogovaný). Je to nepríjemné,lebo musím potom pracne hľadať množstvo neprečítaných príspevkov.
hm asi viem kde je problem, v prihlasovani cez hlavnu stranku je trosku buggy.
cez dialnice.info/login.php by to malo ist v pohode a nemalo by tuto chybu robit.
kazdopadne nezabudnite zaciarknut ostat prihlaseny ci co to tam pise
Ako moderátor som si dovolil založiť takúto tému. Tu by sa mala aspoň objaviť informácia, ak sú alebo ak boli nejaké problémy, technické problémy na fóre, alebo ak má niektorý užívateľ nejaký technický problém.
No ja by som to tu nazval kutik technickych prac
co sa technickych problemov, tak v podstate treba informovat cez SS mna alebo B; popripade poslat mail na webmaster@dialnice.info
samozrejme aj rozne navrhy na zlepsenia
Ahojte,
podarilo sa resynchronizovat pocet prispevkov so skutocnym stavom
zatial sa nepodarilo najst presnu pricinu posledneho vypadku, dosledok je
obmedzena funkcionalita vyhladavania.
Na odstraneni sa pracuje do roztrhania tela
v plane su drobnosti vo fotogalerii a big bang kvoli monitoru tlace
B;
Ešte pred výpadkom fóra, bol v Linkách a dokumentoch odkaz na ostatné fóra o diaľniciach - nemecké, francúzske, dánske, poľské, české, … a tá linka je celá odstránená. Nedá sa to nejako obnoviť?
Myslis nieco ine ako toto?:
http://www.dialnice.info/viewtopic.php?t=11
daj vediet ak si presne pamatas aspon jednu linku co chyba aby sa
dalo hladat
B;
Tak napr.: photostp.free.fr/phpbb/index.php
ano tato sekcia bola omylom vymazana. casom sa bude obnovovat, len je to docela pracne
Podarilo sa opravit/ rekonstruovat vyhladavaciu databazu,
takze by malo vraciat vysledky zo vsetkych prispevkov od zalozenia fora.
Upozornenie:
engine ma sebaobranny mechanizmus, ze casto pouzivane slova neindexuje, aby nedoslo k zahlteniu.
takze napr. vyhladavanie “R1” vam nevrati ziaden vysledok
Zial neviem vylucit, ze nedojde znova k situacii, ked padlo forum, lebo
presnu pricinu som neodhalil.
B;
ono pricina je plus minus znama, resp je tu velke podozrenie na nasu peknu diakritiku a rozne druhy kodovania a niekedy to skratka zblbne, sa zle zaindexuje … ale toto vyriesit je hodne problemticka vec a v konecnom dosledku sa to neoplati robit ani na komercnych projektoch nieto tu
skratka najlepsie je cim menej quotovat prispevky s diakritikou a pisat bez diakritiky …
Vypadok vcera medzi 14.50-20.00 a aj dalsie kratke + jeden dlhsi vypadok,
ktory prave skocil su zavinene providerom.
Zial z nasej strany sa s tym neda vela urobit, jedine ak zmena
B;
P.S. Aj dnes stale dochadza k vypadkom, zial treba sa s tym zmierit a
pockat ak nejde odoslat prispevok.
ako uz napisal B; niekedy je problem s providerom, zvazuje sa v pripade lepsieho financneho krytia aj prejist na lepsi komercny hosting. uvidime ako sa to bude vyvijat
Ahojte,
takze jedna dobra sprava:
Odteeeeraz funguje vyhladavanie prispevkov cez autora aj od prispievatelov, ktori mali username kratsie ako 3 pismena
T.j. v profile ak date “Hľadať všetky príspevky od užívateľa xy”
tak ich najde aj pre uzivatela B;
Aby to neznelo tak egocentricky, tak to plati aj napr. pre MH, JG, Dy, JJ, IP.
Dufam, ze to niekomu okrem mna pomoze
B;