Zo sekcie Cestná sieť sa “stratila” téma projekt 10 000 km, teda existuje podľa zadania tohto: dialnice.info/viewtopic.php?p=24987#24987 , ale oficiálne tam nie je. To bude ešte nejaká chyba.
ono toho bude zrejme blbnut viac ako zistujeme s B;
totizto prispevky su do posledneho momentu, ale databaza uzivatelov je z maja, takze to sem tam blbne. takze aj ti co sa regli po 15.5 sa plz regnite znova.
zistilo sa, ze to aj nejako divno popriradovalo fotky vo fotoalbume. takze ak niekto najde, ze jeho fotky boli nepravom pridelene niekomu inemu, tak ma kontaktujte.
popripade kto sa po 15.5. registroval a mi zmizol nick, tak nech sa ozve
Toto je naozaj nedoriešené, tu by som zameral pozornosť v rámci technických zručností.
Ja keď som vo viacerých oknách: jedno mám na MT, druhé na schému sekcie CS a v treťom pridávam nejaký názor alebo odkaz na článok a nejak to pôvodné okno, cez ktoré som sa prihlásil, zatvorím, tak systém ma odhlási, zmiznú mi neprečítané témy a je to nepríjemné.
Ako casto sa stava, ze sa zaregistrujem na fore spammer a spamuje fora zavirenymi linkamy? Uzivatel Derup70 je prvy , ktoreho som takto zbadal.Rozdavaju sa tu casto banany za taky spam pristup?
Tak vcera mi pekne najezilo chlpy, ze sa nemozem dostat na forum, myslim ze to uz zacalo v piatok vecer, chcelo to nejake prihlasovacie udaje, ktore samozrejme nefungovali. Dakujem Stefanovy za radu na stare forum.
Co sposobilo taky velky vypadk , ak to mozem vediet? ( ja som si uz myslel ze som dostal banan, alebo co )
som chcel odzalohovat system, a zalohu stiahnut cez web a ustanovit jeden adresar pristup po autorizacii, ale som namiesto na ten adresar v pull down menu tukol na vsetky. problem bol, ze system z toho nejako zblbol a nebolo to uz v mojej moci to uz odstranit, tak som musel cakat na support
cize vypadok nebol ziadny, len bola autorizacia “mierne” rozsirena
Včera večer som sa tiež nemohol prihlásiť a vyhadzovalo mi to rovnakú odpoveď, ako Koksolamovi. Chvalabohu, všetko je O.K. a občasné výpadky majú aj iné fóra..