teraz su sem tam problemi ako pozorujem, ale pripravuje sa presun na lepsi hosting po ukonceni zmluvy. kedze europa sklamala, budeme sa stahovat za velku mlaku
Uz len v ramci toho ze tu je dana chyba a nikto si ju zrejme zamerne nevsimol. Pre vypadok forumu som poslal 3x ten isty prispevok v sekcia Ostatna infrastruktura a tema Energetika
Neviem, na akom hostingu je toto forum, ale niekde som cital, ze ma premigrovat do USA. Preco nemoze byt hosting v SR? Mozno je nejaky dovod, ale hosting www.vasadomena.sk (mimochodom najvacsi v SR) je velmi kvalitny - ja ho pouzivam a ziadne vypadky, velmi rychly a cenovo priatelny: to co potrebuje toto forum by stalo 349,- Sk mesacne. Alebo je to vela?
nejako mam uz zle skusenosti so slovenskymi firmami. cena je docela v pohode by som povedal. teraz je server v cechach, kde bude zhruba este mesiac. potom bude presun za mlaku.
cize este mesiac vydrzat, potom budu par dni vypadky, kvoli transferu => bude to docela komplexna zalezitost, tak uvidim ako sa to podari.
pocuj aquila … a nerozmyslal si nad obrazkami objektov .. pri registracii sa objavy strucny a vystizny obrazok niecoho (take ako obrasky pre male deti co sa ucia pomenuvavat veci … isto je na nete takych milion) no a ako registracny kod by sa pouzil nazov toho objektu … napriklad kacka .. a popripade by sa to dalo lokalizovat na SK, CR, D a EN … to by stacilo v pohode …
… princip je to jednoduchy a ziaden parser to nerozkoduje