Mne to robí podobné, teda rozdiel je v tom, že všetko sa mi otvára v jednom okne a ako náhle niečo otvorím a vrátim sa na úvod, tak už neviem, kde sú neprečítané príspevky
Ja mám jeden problém, ktorý neviem riešiť ani v spolupráci iných užívateľov na fóre, … chcel by som sa venovať problematike údržby ciest. Ako zimnej tak aj letnej. Ako sa cesty posýpajú, kedy sa odhŕňa, kedy nastupuje aký posyp atď. a je tu jeden problém, že toto je taká všeobecná problematika, ktorá sa týka všetkých ciest na Slovensku, aj diaľnic, aj ciest I.-III. triedy aj miestnych komunikácií (IV. trieda) a neviem, kde mám takúto tému založiť: Diaľničná spoločnosť, alebo Cestné stavby alebo Stavebné a údržbové stroje alebo snáď Off-topic
Nemoznost upravit vlastny prispevok povazujem ja za nenormalny a zly system. Napriklad ja mam casto nejake chyby pri preklepe alebo jednoducho mi chyba slovo alebo mam iny vyraz nez som hladal.
Ja som velmi pozorne dnes precital vsetky temy, kde “to je horuce” aby som zistil kde vsade su nejake problemy atd. a aky vplyv na to ma kto a ako sa vyvija situacia a precital som si este raz aj moje prispevky v tejto sekcia a aj niekolko IS.
Preto by som velmi rad napisal este raz moje stanovisko ku vsetkemu, co tu je napisane a prosil by som menej nejakych osobnych pohladov - neberte nic z toho co napisem osobne.
Admin ma pravo na tomto forume spravit cokolvek co podla neho zlepsi situaciu na forume. Moze zalozit nove sekcie, nove temy, robi poriadok vo vsetkom. Nieco ho prinutilo spravit razantne zmeny. Zrejme vyvoj. Ja by som ani na to neprisiel ze sa nejake zmeny stali ale vzhladom na to ze pouzivam kazde 2 razy zo 4 prispevkov moznost upravit prispevok tak som na to prisiel velmi rychlo. A ked uz vidim jednu zmenu tak “hladam” aj dalsie. Na tomto nie je nic zle ak by to admin dal vopred vediet - a uz vtedy by vznikla diskusia a mohlo sa tomu zabranit. Lebo nie je to tak ze toto forum je len adminove, to nech mi tu nikto netvrdi. Samozrejme, oficialne to tak je, ale ak to admin bude takto zdoraznovat tak je to min. neslusne voci vsetkym ostatnym uzivatelom. Ale OK - stalo sa. A admin sa vyjadril ze 2-3 tyzdne budu trvat dalsie zmeny a tie budu vo vacsom rozsahu. OK - chapem to. Admin nechce navrat aby bolo jasne kto je tu pan ale ani nechce napisat ze za 5 dni to bude vsetko OK, lebo vie ze nema cas.
Nech to dopadne akokolvek tak v ziadnom pripade nie je spravne aby sa bral ohlad na mna a na moje vyhlasenia - tie su len na to aby bolo jasne co sa mi nepaci a co sa moze stat - ale neznamena to ze sa stane. Tym chcem povedat, ze je tu funkcia nahlad kde sa da prispevok skontrolovat alebo sa da prispevok doplnit dalsim prispevkom - len tato druha moznost skor dokazuje “hlupost” danych uzivatelov a neviem ci je hlupejsie opravit na 2. pokus alebo radsej vobec neopravit.
Tymto chcem povedat, ze nech sa rozhodne akokolvek, tak ja to budem respektovat. Teda nebudem znovu nespokojny a znovu niekde pisat nejake dalsie prosby na tuto temu.
Zaroven tu vznikli dalsie problemy, ktore ciastocne suvisia so zmenami ktore admin uskutocnil ale inak vobec.
Odisiel Caesar. Pre niekoho velmi zly moderator a pre inych vzacny zdroj info. Odisiel a zdovodnil preco. Uviedol ako jeden (opakujem jeden z cca. 10) dovodov zlu komunikaciu s adminom - toto nedokazem posudit, ale dokazem povedat, ze tym ako admin spravil zmeny je to tiez o tom, ze ziadne oznamenie nebolo vopred (tym myslim 5-10 dni a nie az v dany den zmien). Caesar vsak jasne napisal, ze admin je tu panom a on uz prakticky odisiel ovela skor, lebo neprispieval.
Nejake narodnostne problemy. random, wazari, ja, junior, … sme zacali diskutovat na zaklade predchadzajucich diskusi na problem Grekov na forume. Tu by som chcel zdoraznit, ze kazdy videl len to svoje - teda po dlhsom zvazeni situacie si nemyslim, ze by random (a wazari uz vobec nie) mali akekolvek vyhrady vseobecne proti Grekom alebo komukolvek inom. Na tomto probleme sa vsak “uzivili” dalsie - de facto vsetky od Caesara az po zmeny na forume. A aj tak to nikam nevedie - az na napisanie vela IS. Takze chcem jasne povedat ze ja ziadny problem “medzi nami” nevidim. Jasne, ze povahovo a charakterovo su Slovaci a Greci uplne ini - to je snad jasne. Tu musim este povedat, ze ma prekvapil Dy, ktory je tu mimoriadne konstruktivny a snazi sa prispievat na forum a nie je to ten “stary” Dy ktory tu vyvolaval iste problemy.
Postavenie Dialniciara na forume. Toto je pre mna mimoriadne citliva tema, takze pre “dobro forumu” zabudnime na iste zalezistosti.
Moja pritomnost na tomto forume. Toto tu tiez vyvolava niekolko uzivatelov od randoma cez Dy vzhladom na rozne rady atd. - a ja to uvediem asi takto: Nieco som tu vytvoril uplne nove. Nieco som podporil svojimi nazormi do tem, kde chybali odpovede a to si vyziadalo aj moj cas lebo casto islo o regionalne problemy (pochop ako cokolvek okrem D1-D4 a R1) a tu som nemal prehlad takmer ziadny na zaciatku mojho vstupu na tomto forume a pisat nejake odpovede/nazory nebolo lahke a niekedy som sa aj pomylil za co som sa ale ihned ospravedlnil a teda bola tu ziva diskusia. Ak odidem tak sa nestane vobec nic (Dy), … nic netrva vecne, nie sme v tej istej praci, nie sme stale doma s rodicmi ale chcem byt samostatni, … nie sme stale zdravi - … zalezi vsak od toho ci odtialto clovek odide lebo bol donuteni vedenim a ostatnymi pre zle spravanie atd. alebo mu nieco nevyhovovalo. Ja som dokonca dostal aj taku spravu, ze je dobre ze odisiel Caesar ale nebolo by dobre aby som odisiel ja (tym sa nechvalim lebo mi prislei aj opacne spravy), ale Caesar odisiel dobrovolne, sam a vzhladom na reakcie ktore to vyvolalo to nebolo ocakavatelne od nikoho.
Zaver: Emocie zmiznu, forum pojde dalej. Mozno tu bude menej odpovedi na otazky (Caesarov odchod) ale forum pojde dalej ak to bude admin chciet a ak ostatni nestratia zaujem. A na problemy narodnostne alebo problemy s tym, ze odisiel niekto koho by radsej forum malo aj nadalej “v sebe” tak to postupne “prejde” a ohladom zmien na forume - ako admin napisal ze pridu dalsie do 3 tyzdnov tak na to sa pamatat moze, to sa tyka priamo vyvoja forumu. Nikde nie je napisane, ze nebudu zmeny uz nikdy a tu je postup ako by to nemalo vyzerat alebo aj mozne porovnanie do buducnosti ake tazke to niekedy je.
Toto fórum bolo v týchto minútach nefunkčné a “vďaka tomu” sa posúva doplnenie témy MI v Cestných stavbách na neurčito, pretože sa celé informácie stratili pri odosielaní príspevku a ja druhú verziu k dispozícii teraz nemám.