Výpadky fóra, iné problémy na fóre

Ake video? Myslis z Facebooku?

Nie video, ktoré nahrá nejaký uživateľ priamo na fórum

Ja to vidim na PC a aj na mobile. A skusal som to aj v inych prehliadoch kde nie som prihlaseny na facebooku a funguje to.

Ale ako som uz pisal pred par mesiacmi, tak nefunguje to na 100%, kedze facebook chce aby sme chodili na jeho “stranku” a nepozerali veci co su embed.

A tento embed vidite?

2 lajkov

Na mobile uplne rovnako ako predchadzajuci

(Mobil Samsusng S23 Edge, PC Win11, Edge)

tento nie. ani na PC ani na mobile. ten predtym ano aj na mobile aj na PC.

ja bez problemov, aj mobil aj pc

Toto od teba nevidim, predchadzajuci od garipa vidim… v mobile.. Pc som neskusal

1 lajk

Aha, skusim sa na to pozriet, ale asi az koncom mesiaca, kedze teraz mam toho vela…

Absolútne off-topic, ale S23 edge neexistuje

S23 prehliadac Edge. Chyba tam ciarka :slight_smile:

1 lajk

To nie je o mobile. Mne to S25 Edge, overil som v 2 prehliadačoch :shushing_face:
FB zopár príspevkov zobrazí aj bez prihlásenia ale potom vyžaduje prihlásenie. Asi to riešia cez cookies no môžu to aj inak. Neviem či pomôže prihlásenie do FB, myslím že nie.
@yoggy ak by si vedel okrem embed zobrazenia vložiť aj link, tak to by mohlo vyhovovať všetkým.

Ano, presne tak som to aj chcel spravit, ze tam pridam link, pre tych, ktorym sa to nenacita. :slightly_smiling_face:

Uz by to malo byt opravene.

Pri vsetkych NOVYCH postoch sa to bude zobrazovat takto (uplne dole je link na facebook):

1 lajk

Čo sa stalo s monitoringom tlače? Nič tam nevidím

1 lajk

Bol presunutý do archívu, aj keď sám neviem prečo

nový rok ?

Ahojte,
po viacerych upozorneniach na porusovanie autorskych prav som sa sekciu “Monitoring tlace” rozhodol zrusit, kedze nejde len o ochranu fora ako takeho, ale aj o moju osobu ako prevadzkovatela.

Nie len zverejnovanie zamknutych clankov je problem, ale aj samotny reprint otvorenych clankov, kedze spadaju pod autorsku ochranu.

Dlho som premyslal, ze ako tento problem vyriesit, ale na nic som neprisiel. Preto som aj nedal vediet, ze co a ako, a prisli ste na to sami.

Aktualne dlhodobe najlepsie riesenie mi pride, ze clanky sa budu len linkovat a co sa tyka platenych, tak sumar spraveny cez AI by mal byt tiez v pohode, pokial tam bude odkaz na cely plateny clanok. Samozrejme citacia casti clanku je povolena. A kedze clanky sa budu len linkovat, tak je samotny zmysel osobitnej kategorie uplny zbytocny.

Dufam, ze toto opatrenie pochopite a zachovate nam vasu priazen.

yoggy

16 lajky

Chcem sa spýtať yoggyho či by sa aspoň nachvíľu nedala zablokovať téma financie a politika, lebo to uz fakt nemá úroveň , jeden naivný užívateľ sa rozhodol urážať každého kto ma iný názor , podľa mňa radšej sa poďme baviť o odborných veciach nie o blbostiach, za mňa som rad že tu prispieva garip a jarino, kiež by takých prispievateľov bolo viacej🙂

3 lajkov

Ohladom tych clankov je dobre vediet ze forum je velmi popularne.

2 lajkov

Možno asi , akože s tebou nemám problém , lebo aj keď sa vo veľa veciach nezhodneme, musím uznať že niekedy máš fakt pravdu ,a aj ta mám rad , a je aj dobre keď ma niekto iný názor , tak isto beriem pacha, len sa fakt prestaňme urážať , keď chceme udržať aspoň akú takú úroveň :slightly_smiling_face: