uz sa to u parkrat stalo ze forum neslo aj dva tyzdne takze mna to vobec nerozrusilo ![]()
mne vianocna pauza prekazala, konecne mam vtedy cas precitat zameskane
Vytratil si sa trochen, ozaj nemac cas?
taky zivot ![]()
Caute, v poslednom case mi prestali chodit maily zo sledovanych tem, nie su ani v spame u mna, mozte ceknut ci posielanie sprav funguje? dik
Mne nechodia asi dva mesiace. Aspoň nemusím pravidelne čítať prekvapenia gandalf-a., stačí to občasne nárazovo.. snáď keď čítate tento príspevok už nemá nový nick ![]()
Ten týpek má už snáď polovicu z prispievajúcich nickov na tomto fóre ![]()
Možno už komunikuje aj sám so sebou…
gandalf, frostbite, sarisan… alias na FB Peter Kemal
som ich trosku premazal aj zabanoval. ale je to dost problematicke, lebo ban na IP nechcem davat.
Caute,
dnes rano malo forum vypadok z dovodu zaplneneho disku (rovnako aj minuly stvrtok). Uz je to vsak vyriesene.
Upgradoval som server - mame dvojnasobny disk a RAM, takze miesta mame habadej a viac RAMky by malo zrychlit cele forum.
Verim, ze v najblizsej dobe uz ziadne vypadky nebudu. ![]()
Hlásim, že ani včera som sa nevedel dostať na stránku, vôbec ju nenacitalo
Ano, mas pravdu - vcera nastal ten isty problem s diskom, ale uz by to malo byt vyriesene. ![]()
Mňa by zaujímalo, či si platíš za hosting alebo máš nejaký serverík na to?
Bezi to na VPS od Hetzner-u.
Aktualne to ma:
4 vCPU, 8 GB RAM, 160 GB Disk
Nedá sa prosím zvýšiť maximálna veľkosť súborov na nahrávanie? Ten 4 MB limit je dosť málo na PDFka. Vďaka!
Uz som to nastavil na 20MB. Snad to teraz bude stacit. ![]()
zaujimave, na mobile vidim nahlad na FB odkaz aj s fotkami, a ked som prihlaseny cez PC, tak tu nic nie je. Vies sa na to yoggy prosim ta pozriet?
Vidim to aj na mobile aj na PC. Nebude to nieco s prihlasenim na FB?
Keď si chcem pozrieť nejaké video na tomto fóre tak na mobile sa mi absolútne nenačítava. Na PC bez problému. Vedel by si sa na to prosím yoggy pozrieť? ![]()