Výpadky fóra, iné problémy na fóre

ale keby tu začal prispievať Ďoďo tak ani SSD hosting nebude postačovať :laughing:

mne sa to stalo od zaciatku roka 2 krat, ovela menej ako predtym…

V tomto roku sa mi to stalo doteraz asi raz, minuly rok hlavne druhy polrok, to bolo dost caste.

Rovnaká situácia aj mňa - tento rok skoro nebadateľný problém. Minulý rok dosť zlé.

Poslednú takú hlášku som mal možno ešte v decembri. V januári vôbec nie.

Máme tu ďalšieho vykrádača fotiek z fóra, ktorý neudáva zdroj:

facebook.com/media/set/?set … b5fac22a55

co keby sa pridal taky prehladny watermark cez celu fotku?

Kedysi bývalo logo fóra automaticky vložené do pravého dolného rohu fotografie, no už ani to tam nie je od nejakého času. A už sme tu pred pár rokmi (2015) mali situáciu, keď si Žilinské diaľnice a Žilinak požičiavali fotky, orezali logo fóra a ešte dali svoje logo na ne. Už vtedy som na to upozornil. Potom som začal dávať vlastnú vodotlač do stredu fotiek a požičiavanie si ustálo. Takže vyrieši to asi len vodotlač v strede. :smiley:

vodotlac stale je, ale len pre neregistrovanych clenov :slight_smile: akonahle sa prihlasite, vodotlac zmizne, lebo som to sam povazoval za otravne. ale tak mozeme to zmenit :slight_smile:

hmm, ako prihlaseny som mal stale vodotlac, ale tak myslim, ze vodotlac cez celu fotku by bola lepsia :wink:

Toto je práca nejakého robota?

viewtopic.php?f=35&t=24093

vymazane ..

Aquila, opäť!
dialnice.info/viewtopic.php … 74#p218274

hlaste to prosim vas priamo mne, alebo cez funkciu nahlasit. inak odmazane

ospravedlnujem sa za dlhsi vypadok posledne dva tyzdne. dovod bol nakoniec prozaickejsky ako som si myslel a uz vsetko ide ako ma (a teda aj s tym, ze stale sem tam hodin error 500). zaroven ak by mal niekto zaujem adminovat, poslite mi spravu na webmaster (zavinac) dialnice (bodka) info

ako male nepodstatne odskodne, cez vianoce nevypneme dialnice, nech je aspon co citat :slight_smile:

chvalabohu ze sa vypinat nebude…vzdy ma to hnevalo :slight_smile: dakujeme!

Otazka je, co by sa vlastne cez Vianoce dalo citat …
Nove info prakticky ziadne, iba nezmyslene diskusie na stare zname temy.

Otvoria Budimir - Bidovce, cize zopar ludi sa budu tesit z toho, ze konecne sa nieco postavilo v KSK a potom tu budeme vsetci pisat svoje pocity z cesty na vychod. :smiley:

nevadila by ani prestavka cez sviatky, kazdopadne vdaka.

som rad ze zijeme :slight_smile: uz som sa obaval ze forum je nenavratne prec…