Pravdepodobne chyba v htaccess?
ospravedlnujem sa za dlhsi vypadok fora. problem sa nakoniec podarilo vyriesit bez straty prispevkov ci obrazkov, aj ked to uz vyzeralo biedne .. kazdopadne ak sa podari plan, tak vianocna odstavka bude dlhsia a budu mozno zmeny.
Nevadí, niekedy treba aj prestavka
Myslel som si ,že sa menil hosting (a preto bola taká dlhšia odstávka + že do toho prišlo poškodené SQL) ale error ma vyviedol z omylu…
bohuzial cast DB bola poskodena, a nedalo sa na nu dostat cez klasicke interface.
ale vdaka service providerovi sa to predsalen nejako podarilo vyriesit nad pomery dobre, lebo uz to vyzeralo tak, ze budeme musiet ist az do stavu koncom minuleho roku…
ďakujeme šikovnému adminovi a aj Tebe a ostatným čo sa na tom podieľali
Teším sa, že je fórum opäť späť. V niektorej FB diaľničnej písali, že fórum beží na bezplatnej verzii hostingu. Ak je to tak, nebolo by vhodnejšie keby sa radšej zložíme po pár eurách, nech to je na normálnom hostingu?
Som ochotný prispieť.
dialnice.info bezia presne od 21.10.2005 na platenom hostingu pri tom kvante dat co sa tu uklada a najma a najma pretecie by nas kazdy free hosting vykazal. navyse ako si mozete vsimnut, nie su tu ziadne reklamy ani nic podobne.
pre ilustraciu, peak mame cez 150 GB dat mesacne , cez 2 miliony zobrezeni stranok a okolo 80 tisic unikatnych navstev mesacne.
co mi pride k faktu, ze sme skor textove forum s uzkou profilaciou ako obrovske mnozstvo. s tym, ze takto to je uz zopar rokov a paradoxne trosku sme aj klesli, asi kvoli FB a podobne.
Osobne by som tiež uvítal keby sa dalo fórum podporiť výmenou za prefix “donate” alebo “podporovateľ” atp. Inak bude sa meniť hosting alebo ostane sa na súčasnom? Viem ,že dát na prenášanie je veľa (hlavne foto) ale niekedy mi tie erorr-y lezú na nervy.
Suhlasim s myslienkou dobrovolne prispiet na chod fora. Nie som odbornik a nastastie nemam potrebu vyjadrovat sa ku vsetkemu, takze nie som tvorca fora a dlho som sem chodil citat anonymne.Soferujem 20-30k rocne ako obchodnik po Cz a Sk, soferovanie ma bavi, ale uprimne az vdaka foru dokazem ocenit ze idem po novom moste postavenom vysuvnou skruzou vypadky fora nemam rad a ak takto mozem pomoct, je to najmenej.
Postupom casu ako clovek starne (a hadam aj mudrie si pozornejsie vybera knihy/filmy/hudbu/weby atd., ktorym venuje svoj predsa len obmedzeny volny cas. A Dialnice.info su jednym z velmi hodnotnych informacnych zdrojov, na ktorych chod som urcite ochotny prispiet. Som rad, ze sa podarilo obnovit DB v aktualnom stave a vdaka aquillovi, spravcom aj vsetkym prispievatelom ma toto forum dlhodobo vysoku uroven.
dakujeme vsetci za povzbudive slova aj za podporu. financovanie problem nie je. skor ta praca so zmenou hostingu
od januara sme zdvojnasobili hosting a priepustnost u terajsieho providera, ako posledny pokus, ze ci to je len vecou zaplatenej sluzby, ale forom ako takym. skuste pisat sem, ze ci vam forum stale vypadava a hadze stale
500 Internal Server Error
Ja mam v poslednom case ovela menej tychto hlasok, ak vobec nejaka bola.
V januari som zaznamenal iba 1x alebo 2x tuto hlasku.
občas sa to stane, je to o hóoodne menej.
pred vianocami som ju mal dost casto - tento rok este nie (ale s niektorymi stamgastmi sa nemozem porovnavat .. a je to asi najsviznejsie forum, kam chodievam pravidelne)
teraz som mal 2x behom 1-2 min.
Klop, klop, klop… len raz.
Do , teraz pri “ukážke” druhý raz, ale i tak je to lepšie.
to su dobre spravy, tiez sa mi zatial nezobrazilo, ale radsej som sa chcel opytat. pri dalsom predlzeni vyskusam este o uroven vyssi, SSD hosting, co by malo este zlepsit perfomance. ako som pisal inde, mame velmi vela pasivnych citatelov