Výpadky fóra, iné problémy na fóre

Nechcem dávať balast.
Ale predsa… Všetko dobre v Novom roku, najmä zdravicko a pohodu
Ďakujem všetkým co sa starajú o celé fórum.
Nech nám pribúdajú kvalitne komunikácie

prestavka skutocne nebola zla, aj ked mnohi by sme urcite mali nejake info, ktore uz asi nestihneme pridat alebo su uz neaktualne…

drzte sa vsetci na cestach aj v roku 2016 a jazdite po pravej strane :slight_smile:

A v UK a na Cypre po lavej :wink:

Ja som tiež fórum kontroloval denne, či už konečne je znovu spustené :smiley: mohlo ostať spustené aspoň na čítanie, ako už uviedli nadomnou.
Taktiež som čakal, kedy môžem pridať fotky od 25.12.15 :smiley:

forum bolo bohuzial od mineleho stvrtku napadnute, a mimo provoz. bola snaha eliminovat vsetky zostatky hijack utoku (bol tam link na malware).

bohuzial kedze napadnutie bolo sirsieho razu, tak je mozne, ze nejake casti obsahu vypadlo, aj ked bola snaha to minimalizovat. ak by ste nieco zbadali, dajte vediet bud cez internu spravu, alebo webmaster (at) dialnice (bodka) info , alebo altenrativne dialnice (at) gmail (bodka) com

kedze aj mail pristup na server bol tento krat v principe nepristupny na priamo. takze kludne pouzivajte aj dialnice (at) gmail (bodka) com.

vdaka za pochopenie a aspon ste si dufam uzili pekneho vikendu :slight_smile:

v chrome este stale hlaska ze ide o dangerous site a ze obsahuje malware. dam to kuknut nasim chalanom.

Tu je navod:

developers.google.com/webmaster … est_review

Jojo to viem , hned som dal google review ako som fo fixol, len to trva do 72 hodin..
Cize este chvilku to bude na google, firefox a ostatnych co pouzivaju ich blacklist ukazovat ..

Fatal error: Call to undefined method auth::p��[@() in /DISK2/WWW/dialnice.info/www/viewforum.php on line 682

Tuto chybu dostavam ak kliknem na nejaky odkaz priamo na hlavnej stranke

ja takisto, spravte s tym nieco! nejde otvarat temy!

U mňa to isté.

gallery/image_page.php?album_id=174&image_id=40437

pripajam sa, uz druhy den mi to robi

Teraz hapruje https://www.dialnice.info/gallery/index.php:
Fatal error: Call to undefined function array_un0‰¡T@() in /DISK2/WWW/dialnice.info/www/includes/gallery/block.php on line 422

Vo velkom nam m zblbla galeria :frowning:

Hacked by chinese. :frowning:

Mate vobec php novlidz?

Inak pred rokom som ti posielal mail kvoli malware, kde si pisal, ze je to problem hostingu…

Ja neviem, ale posledny rok mam pocit, ze mi naskakuje viac http errov ako realnych stranok. Neplanujete zmenit hosting?

Inak co si pamatam pipni, tak na tom sme robili niekedy free cs 1.6 servery a uz vtedy to bolo nic moc. :laughing: (10 rokov dozadu)

Inak co mi tu chyba je: nejaka page, kde by bolo napisane, ze co je v akom stadiu, co bola posledna sprava o useku atd. kedze je to forum, je to momentalne velmi neprehladne pre laika, ale aj pre mna… kedze diskusia sa miesa s faktami. A inak je ok, ze tu mame monitoring tlace, ale vacsinou ma to bulvarne nazvy a clovek ani nevie vydedukovat, co je za tym. Think about it.

Inak ked by si potreboval help daj vediet. V phphbb som nerobil asi tak 5 rokov, ale na nieco prideme :wink:

Mne sa zda, ze vsetko to obcas chodi a obcas nechodi. Vcera som editoval prispevok - hodilo internal error, dal som reload a uz to islo. Odoslanie editovaneho prispevku tiez najprv error, druhy pokus ok.

relativne casto dostavam:

500
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, apache@www22.pipni.cz and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Toto skace aj mne dost casto.

Od včera neviem pridať obrázky do galérie. Načítalo mi ich, ale keď som pridal k nim “komentáre” následne sa nedal urobiť finálny krok.

:frowning: :frowning: :frowning:

bohuzial sa priznam, ze dany problem zatial vyriesit neviem :frowning: ale je to otravne. skusim nieco cez vikend/buduci tyzden

uz bola zvazovana aj migracia, ale mame 40 tisic fotiek a skoro 20 GB, ktore sa dost blbo kopiruju hore dole, ale skusime to nejako zvazit, lebo terajsi hosting ma zjavne problem.