Výpadky fóra, iné problémy na fóre

Tiež som bol prekvapený ako rýchlo sa to tam zvrhlo a uvažoval som, či by to nebolo treba stopnúť, aby to ľuďom zbytočne nebralo energiu - ale táto nová platforma má jednu skvelú vec, že sa dá blokovať resp. ignorovať téma - potom sa ani nezobrazuje medzi najnovšími. Tak možno taký nápad pre tých, ktorých to tam tiež nebaví :slight_smile:

2 lajkov

Temu financie a politiku treba nechat. Je to chulostiva a emocionalna tema ale docitam sa tam a verim ze aj iny, vela zaujimavych veci. Boj faktov proti domnienkam mi robi dobre.:smiling_face:

1 lajk

Tu temu som vytvoril preto, aby sa mohli riesit politicke temy len v jednej teme a nezahlcovali ostatne. Cize stopnutie temy by asi malo za nasledok, ze sa to zase prejavi niekde inde.

Samozrejme osobne utoky cez ciaru mozte nahlasovat, ono aj to forum je samo moderovacie - ked nahlasi prispevok vela ludi s urcitym levelom dovery, tak ho minimalne skryje alebo tiez obmedzi prispievanie do temy, pokial by tam bola velka “roztrska”.

A pokial by sme tu temu zablokovali na nejaku chvilu, tak mi to pride, ze to vybuchne znova neskor…

5 lajky

“Stíšil som si”. Vynikajúca funkcia

2 lajkov