Vas nazor na vladu Smer, SNS, HZDS 2006+

tiez sa divim, ze fico nevystupil na tej tlacovke s jeho oblubenym kupovanim investicii, ze sem chodia zahranicne firmy iba zdierat, ze do 5tich rokov odidu na ukrajinu, ze stat na stimuly rozhadzuje, ze je od od vlady vrcholne nezodpovedne, ked pcha investicie do mesta s 8% nezamestnanostou a nedava investicie na vychod etc

Aha, tak teraz si sa ale krásne vyfarbil. Práveže by vôbec neodstúpili, ale hlavne je iná úroveň médií a ani písmenko by tomu nikdo nevenoval. Ale tebe ako niekto nesedí, tak hneď ideš na zavádzanie, tebe typický štýl jednania. A to je tak všetko.

dialniciar, teraz klames, a velmi :slight_smile: sam to dobre vies :slight_smile: sam dobre vies ze za toto odstupovali aj v takom francuzsku :slight_smile:

a media by sa tomu venovali podstatne podstatne viac :slight_smile:

sorry, ale v tomto si uz smiesny :wink:

Neklamem. A smiešny si ty.

dialniciar, sorry, ale teraz sa spravas ako male decko a si smiesny na to ze aky si stary cap :wink:

a opakujem v tomto klames a zavadzas :slight_smile: doslova si trepol hovadinu prveho rangu :slight_smile:

Krásne, len tak ďalej. Ty tu stále hovoríš jako keby si všade bol a všetko videl, kamarát, ty nemáš ani tušenia, ako jazdí polícia v USA/CA, štandardne dosť rýchlo a nie vždy s nejakým opodstatneným dôvodom. A toto si vyprosujem, si admin, tak sa tak správaj.

ALe už nemôžeš prekúsnuť túto vládu, ani Packu ani nikoho a ideš ostro na všetkých. Tam sa pozri ako jazdí tvoj milovaný Slota. :exclamation:

A ty, ktorému ešte mlieko tečie po brade a nebol si ani len voliť, nemáš ani len právo sa tu k tomuto vyjadrovať. Ale to ty ako puberťák nepochopíš bez ohľadu na to, koľko rokov mám ja. Ak som ja už starý cap, tak potom neviem, čo sú tí 120 roční Japonci.

dialniaciar, zase zavadzas, kto sa tu bavi o policii ? bavime sa tu o prezidentovi policajneho zboru co je politicka funkcia (aj ked je to proklamenovane, ze je to apoliticka funkcia :laughing: )

je slota sef policajneho zboru ? nie nie je :slight_smile: odhliadnuc, ze neni moj milovany :slight_smile:

no neviem ci som pubertiak, alebo ci mi tecie mlieko po brade, ale ty si sa stylizoval do role, ze si na dochodku, takze z toho som vychadzal :slight_smile:

ako som napisal, mne ide o to, ze klames, ze v zahranici o tom nepisu, ked vies ze je to loz a hlavne blbost. dalej ze zavadzas a prekrucas o radovych policajtoch. oni prekracuju rychlost v ramci sluzby, maju aj specialy, ale tu sa bavime o prezidentovi policajneho zboru, ak ti to nedoslo, nic viac

aj v takych cechach ked isiel len 160 kmh, tak odovzdal vodicak a dal 10 000 na charitu ako pokutu. to packa neni schopny, on bude radsej volat s mobilom za jazdy, bude jazdit 200kmh kde sa da, aj neda, ohrozovat inych zivoty, ako oficialny predstavitel statu. proste vynikajuco …

keby to robil spisiak alebo niekto za minulej vlady, joj, ale by si sa ponosoval :laughing:

No, poviem ti to asi takto: Packa tu zostane a tvoj vynervovaný mozog tiež. :smiling_imp: Čo s tým spravíš ? Len sa odreaguj na tejto téme, do toho. Go aquila go - čo som obrátil z iného fóra. :stuck_out_tongue: A ano, vynikajúco to ide polícii.

A nie som na dôchodku, len sa do neho míľovými krokmi blížim, ale garantujem Ti, že pracovať budem aj ďalej, pretože neviem, čo by som asi tak robil …

Napríklad vadil by si sa na tomto fóre :wink:

Vieš aquila, keby to robil Spišiak, nič by som proti tomu nemal. Ja som si pána Spišiak vážil a vážim dodnes z osobných dôvodov. Takže netrep. :wink:

Ďalej, ano, nepíšu o tom, ako policajný funkcionár rýchlo jazdí. Píšu o tom, že si zoberie do vrtuľníka rodinu a idú si pozrieť mesto zo vzduchu. Som tam žil zo 30 rokov, takže viem, o čom sa tam píše a ako sa tam jazdí a čo sa rýchlosti týka, tak zrovna vedenie polície je na tom tak všelijako. Ale verím tomu, že majú odjazdené, majú dobré cesty v USA/CA a majú títo ľudia skúsenosti.

A tak ako si vážim Spišiaka, si vážim aj Packu. Ale to tebe nedôjde, nie že mne nedošlo, ale tebe nedôjde. Vieš aquila, až ma tu z tohoto fóra porazí, teš sa. :smiling_imp: (to bol vtip pre tých typu Pozorovatel).

to ze packa zostane viem, to mi nemusis hovorit. tak isto ako zostane kasicky aj fico, pricom z istej casti maju zodpovednost za novaky, len zahrali komediu :slight_smile: od fica a jeho kumpanov nejaky naznak politickej kultury neocakavam :laughing:

moj mozog je vsetko mozne, len nie vynervovany z terajsej temy, ja sa tu zabavam, lebo je to v OT :slight_smile:

Ani náhodou, odchádzam ďalší mesiac na 2,5 mesiaca preč. Kto vás tu bude počúvať (čítať) … mimochodom, vadiť sa môžu len dvaja. Ale vzorka moja mi dala odpovede, ktoré som chcel a končím na dlhšie, už sem len pridám 3 zoznamy a finish. :wink: Bude sa ti lepšie spávať.

Kašický mal odstúpiť, keď už to začal, respektíve, mal ho Fico odvolať, lebo to je štandard vo svete. Vyspelom. Fica zvolil národ a dokázal získať najviac hlasov a mal tú šikovnosť, že vládne. Ale Kašického by som ja odvolal hneď. Respektíve, navrhol by som mu, aby odstúpil sám s možnosťou vrátiť sa do NR SR, alebo o 4 roky do NR SR atď. …

Naozaj si dávaš prestávku, alebo to bude ako s tým odchodom na iné fórum, čo si niekde písal a nakoniec si zostal?

Dávam, dávam, nech si aquila oddýchne, lebo sa zblázni. :wink:

Bratislava 13. marca (TASR) - Predchádzajúca vláda mala skôr záujem pozývať investorov, ktorých zaujímala lacná pracovná sila. “My sa snažíme diverzifikovať investície tak, aby sme mali možnosť zamestnať vysokokvalifikovaných mladých ľudí na Slovensku,” vyhlásil na dnešnej slávnostnej inaugurácii rektora Ekonomickej univerzity (EU) v Bratislave prof. Ing. Rudolfa Siváka, PhD. a dekanov 5 fakúlt premiér Robert Fico.

hihi, tak by som sa este rad opytal sudruha fica, ze reku ako konkretne ich diverzifikuje ?:slight_smile: vsak sony dal 42% dotaciu, samsungu 22%, teda aj nad standard minulej vlady :wink:

plus vlastne fico nepritiahol ziadnu investiciu, kedze samsung sa nacal uz za minulej vlady :wink:

tie jeho perly fakt stoja za to :laughing: on kazdy den trepne nejaku hrozne capinu :laughing: alebo skor :unamused:

2 dialniciar: heh, ver tomu, ze politika je posledna vec z ktorej by som sa mal zblaznit, skor ty :wink: sorry, ja berem politiku za panske huncustva a nikto normalny tam nevstupi :slight_smile: neocakavam, ze by mi nejaka strana nebodaj pomohla :slight_smile: jedine co je zle su komanci… ako fico :laughing:

Ja som tu už pridlho na to, aby som sa zbláznil, ale oddeľujem plevy od zrna a 90% slov v politike v SR sú len plevy. :wink:

Ja som nikdy členom žiadnej strany nebol, aj keď lanárený v CA som bol a to dosť intenzívne, v SR tiež, ale som odmietol aj v CA aj v SR.

Čo je naozaj zlé, sú anarchistické skupiny, extrémna ľavica (komunisti v pravom zmysle) a extrémna pravica, čokoľvek medzi tým od sociálnych demokracií, cez kresťanov, liberálov až po pravicové strany je podľa úplne OK.

Ešte snáď výnimka je, ak niekto vstúpi do politiky samosprávnej. Tam verím tomu, že naopak 90% sľubov je naozaj snaha splniť.

Musíš si pozorne prečítať čo Fico povedal: “my sa snažíme…”

To je v poriadku že sa snažia, je to v rámci logického vývoja, najprv manuálne pracovné miesta (ale i tam potrebujú technikov), potom sofistikovanejšie pracovné miesta. Ale je jasné, že to je z jeho strany drsná politická demagógia povedať, že predchádzajúca vláda mala záujem len o…

ja to tak aj beriem, ze to je hrozna demagogia, hlavne ked fico dava este vyssie stimuly ako minula vlada a to uz do okresov, kde je 1/2 nezamestnanost ako ked tam islo PSA, alebo KIA :unamused: