mozno mu tentokrat odmietli vystupovat aj drislaci a marcin s krausom, tak si pomohol sam ![]()
Samozhovadenie sa premiera je u nas tradiciou.
Tak na tej poslednej fotke je jasný pokus o úsmev, ale zhovadil celý ksicht. On sa proste nevie usmiať. ![]()
Humanitárna organizácia ocenila Fica za aktivity pre obvinené sestričky
sme.sk/c/3185278/Humanitarna … ricky.html
Bratislava 8. marca (TASR) - Medzinárodná humanitárna organizácia lekárov na pomoc raneným a chorým deťom v oblastiach vojnových konfliktov Helios ocenila pôsobenie premiéra Roberta Fica vo veci bulharských sestričiek a palestínskeho lekára, ktorí boli v Líbyi obvinení z nakazenia detí vírusom HIV.
Prezidentka tejto organizácie Tatiana Horáková sa v liste slovenskému predsedovi vlády poďakovala za jeho ochotu a snahu pomôcť obvineným a ocenila spôsob apelovania na líbyjských predstaviteľov. “Vyjadrili ste sa, že to, čo ste v prospech odsúdených urobili, by urobil každý štandardný politik. Žiaľ, tak ako ste to urobili Vy a možno (taliansky premiér) Romano Prodi, to neurobil nik. Razantné stanoviská a ultimáta Európskej únie sú v prípade, ak ide o záchranu ľudských životov, neadekvátne,” uvádza sa v liste. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa predsedu vlády Silvia Glendová.
Ponuku slovenského premiéra na liečenie nakazených detí slovenskými odborníkmi Horáková označila za nesmierne humánne gesto. Šéfka organizácie Helios vyjadrila zároveň presvedčenie o pripravenosti slovenských expertov na HIV a AIDS pod vedením profesora Vladimíra Krčméryho poskytnúť nakazeným deťom potrebnú pomoc, a to spôsobom, ktorý v žiadnom prípade nemôže ohroziť zdravie ľudí na Slovensku.
-
- 2007 18:13:00 | Copyright © TASR 2007
Jednoduché a presne vystihnuté, rôzne vyjadrenia neboli k ničomu, povedal svoj vlastný názor a ako právnik presne formuloval svoj názor a tentokrát to uznala aj humanitárna organizácia, … takže o čom ? Ale ako poznám aquilov názor, hneď spochybní túto organizáciu. Mimochodom, kde sú tie deti ?
Par dni (alebo tyzdnov) pred volbami Milos Zeman vyzyval Slovakov, aby volili Fica, pretoze je to taky usmievavy clovek. Osobne som to povazoval za take skryte varovanie ![]()
Videli ste niekto Colombovu manželku ? (zomrela na rakovinu z manželovho fajčenia)
Videli ste Fica sa usmiať ? (frankenstein sa usmiať nevie)
Videli ste mňa ? (niektorí videli)
Ako vieme, Paroubek a Zeman sa moc “nemusia”, ale Fico tu nikoho druhého nemá …
Prepac dialniciar, ale co je to za medzinarodna organizacia? Aky kredit ma ta organizacia vo svete? Lebo google o nej prilis vela netusi
Neprepáčim, ja s nimi husi napasiem.
![]()
Ale veď skús toto: “mezinárodní organizace Helios” a napr.: rozhlas.cz/izurnal/podkuzi/_zprava/44769
OK, zda sa ze ta organizacia je skutocna ![]()
Ja som Fica videl usmiať sa. Nebolo to nič moc, ale skôr je to o tom, že on staval na hneve a nespokojnosti určitých skupín obyvateľstva a tam politický marketing nepustí, treba sa mračiť a nadávať. ![]()
Vážny, Valentovič a Jahnátek to už majú naklonené … ![]()
Vážny:
-osobné vlaky by rád zrušil, Fico nie, viac bude treba zo štátneho rozpočtu (ŠR) - opakovaný problém
- nákladnú dopravu chcel čiastočne predať a tým riešiť dlhy v osobnej, Fico ostro proti
- chcel spojiť SSC a NDS, to sa nestalo pre odborné rady, ale PPP chcel, ale Fico ostro proti (zatiaľ - ak nebude dosť peňazí, nebude iná možnosť)
- letisko v BA politicky sa zhodli, že ho nepredajú, ale minister chcel 4 mld. SKK z úverov a to je otázka
- rozdielne názory sú aj v 3. operátorovi
- iný názor na podporu verejnej dopravy a prípadne aj NDS v BA
Valentovič:
- nedokáže spraviť poriadok s lekármi, hrozia štrajky
- chce rušiť lôžka, čo sa nepáči ani Ficovi ani VÚC
- politicky splnil 20 a 50 SKK poplatky a ceny liekov
Vážny má podporu HZDS a čiastočne SNS a asi len vďaka tomu je ešte tam, kde je. Valentovič - otázka je, či bude lepší minister pri tej politike, ktorá je.
Najsilnejšie pozície (politická podpora premiéra) majú Čaplovič, Kaliňák, Počiatek, Kubiš, Kašický a Tomanová.
Rozlišoval by som však to, čo povie premiér a čo sa naozaj stane. Pre MDPT je lepšie, ak v cestách a diaľniciach si svoje presadí minister, než v minulej vláde, kde čo povedal minister bolo very
![]()
ach jaj, tak sa nam dalsi nominant prejavil …
policajny prezident si za statne kupil bmw M5 .. naco ? chvali sa ze jazdi 200kmh … a ked ho niekto “ofukne” tak je drzy ako opica a necha ho spokutovat … akurat mu nevadi, ze sam porusuje zakon, a nehovoriac o tom, ze by mal ist prikladom … co uz no, na zapade by bol odvolany.
aj v takom cesku ked nachytali policajneho prezidenta, tak odovzdal na 3 mesiace vodicak a zaplatil 10 tisic akoze pokutu na charitu …
hold komunisti pri kormidle , co ine sa da cakat ? len arogantne maniere …
Packa vznikol za minulej vlády.
Dokonca ako generál je už dnes. Mne to napríklad nevadí, nech si jazdí. ![]()
packa vznikol uz za komunizmu ![]()
za minulej vlady nebol sef policajneho zboru.. ale nezapre sa, uplne arogantny organ, ktory si myslis, ze je boh …
btw. nejako si nepamatam, ze by za minulej vlady mal sef policajneho zboru BMW M5, co je v principe sportovy special ![]()
Nezáviď. ![]()
dialniciar, ha ha ha.
nemam preco zavidiet, skor smutim, ze si organ masiruje ego na aute za 4 miliony z penazi danovych poplatnikov… to nie je na zavidenie …
No ano, hahaha. Ja som nu na to zo svojich daní prispel rád.
To potom takí Nemci, Američania, Kanaďania atď., ktorí majú tiež rýchle autá a rýchlo aj jazdia bez ohľadu na to, či musia sú na tom ako: post-komunistické štáty ? Seriál Cobra 11 vychádza z čistej reality a veľmi často diaľničná polícia jazdí nad 200 km/h, aj keď môže - ale ako nemecký občan príde podľa tvojej logiky aquila k tomu, že sa spotrebúva viac paliva ?
dialniciar, zavadzas, na zapade hlavne v nemecku, amerike alebo kanade by dany vrcholovy predstavitel odstupil alebo by bol odvolany a nie ze by sa chvalil, vies ?
takze neprekrucaj fakty ako ti to vyhovuje ![]()
ekonomika.sme.sk/clanok.asp?cl=3192824
Podľa ministra hospodárstva Ľubomír Jahnátek štát podporí túto investíciu stimulmi vo výške 21,9 % z celkových investícií, čo je približne 2,2 mld. Sk. Na jedno novovytvorené pracovné miesto tak štát poskytne približne 2 mil. Sk.
davam do pozornosti 2,5 rokov stare vyjadrenie :