ja osobne mam take divne zmiesane pocity… podla toho vtipu, kde svokra pada v tvojom novom BMW do priekopy 
ale tak nejako som aj mierne optimisticky naladeni, ze fico nemoze toho vela menit, lebo ked neni ozaj blbec, tak si aj on musi byt vedom toho, ze hlavne ekonomickej oblasti na tom slovensko este nikdy tak dobre nebolo. snad jedine ministerstvo financii robilo ozaj kvalitnu pracu. znizilo pocet zamestnancov o 1/3. cielene robilo reformu statnych financii, vdaka statnej pokladnici su statnej sa usetrili miliardy. minily rok prvy krat v historii SR a aj prvy krat medzi V4 aj nominalne klesol dlh o 50 miliard korun.
cize fico ak nebude hlupy (pevne verim, ze fantozzi sulaj nebude ministrom financii) tak sa to bude dat. prezili sme komunizmus, tak prezijeme aj blahobyt 
na MDPaT uz nikto horsi ako babka snad ani byt nemoze, takze tam bude len a len progres a zlepsovanie. osobne by som bol najradsej keby tam bol ozaj mikolaj.
kazdopadne ja osobne som dufal, ze ked uz nic ine tak bude vlada SMER - SNS - KDH, aby o 4 roky z politickej sceny zmizlo ci uz KDH ako aj HZDS 
inak ohladne SNS, ja sa do istej miery stotznujem s tym, ze SNS nie je o nic menej alebo viac nacionalisticka ako SMK. akurat je fakt, ze bela bugar to vie prezentovat aj inak ako pri par poharikoch 
skratka ja sa spolieham na to, ze aj SNS aj HZDS su viac pravicove ako lavicove strany, a mimo jemnych korekcii ala dvojita sadzba DPH, reforma zdravotnictva sa toho vela diat nebude.
koniec koncov, je to uplne normalny vyvoj, ze pravica je vystriedana lavicou.. skor na slovensku bol dlhe roky problem, ze tu nebola lavica, aj ked ani terajsia nie je este uplne normalna.
ja tomu davam tak 2-3 volebne obdobia a zostane na polickej scene SMER a SDKU spolu so SNS a SMK. proste pokial tu bude SMK tak tu aj vzdy bude SNS. to je proste logicke 
p.s. jo a jedna radostna sprava, ak ozaj bude mat MDPaT v rukach SNS, tak feroslava alias mesika asi roztrhne ako zabu