Stretnutie diaľničiarov

OK, ja navrhujem tento stvrtok alebo piatok v KE alebo PO.

A zae sa otom bude kecať a nikto nikde, Ja som už v novembri v ZA tak ak by sa chcel niekto stretnúť v BA tak navrhujem 28.10 2008 0 1800 krčmy nepoznám dajte nápad prídem. najlepšie sa dohodnut cez IS takže kto by prišiel aj cez týžden dajte vedieť

Ok, tak navrhujem lokalne stretko (kedze celoslovenske je asi nerealne) v BA.
28.10. je dost daleko, navrhujem preto skor. Co tak buduci tyzden v pondelok (13.10) o 18.00?
Miesto - vyberte kamnapivo.sk/bratislava/brat … are-mesto/ :slight_smile:

ok suhlasim čo tak tu.

kamnapivo.sk/pivodb/staremesto/16257/

stvtok, Kosice, moze byt… o ktorej a kde? mozem po praci cca o 17:00, alebo vecer

Presne aj to mne vyhovuje, najlepsie uz o tej 17-tej, kedze potom cestujem domov, do PO. Miesto - Budvarka na Kovacskej?

ok, cize tento podnik, ktory je presnejsie na Hrnciarskej ulici

kamnapivo.sk/pivodb/kestaremesto/7217/

17:00, stvrtok, kto sa prida? :slight_smile:

Moze byt, aj ked to tam nepoznam. Hlavne nech sa tam da pokecat (nemoze tam byt hlasna hudba), nech maju dost miesta a dobre pivo :slight_smile:

Kto sa prida?

no co chlapi, zatial sa rysuju dve stretavky po dvoch ucastnikoch… :laughing:

ja prídem

Nikto dalsi? Treba zmenit termin? Podnik?

Nie, staci vyhlasit kedy, kde a poznavacie znamenie :slight_smile: Kto pride pride, kto nepride, nepride.

Kedy a kde je stretavka je predsa zname. :wink:
Poznavacie znamenie si zvolime cez IS, ked bude zname, kto pojde. Zatial sa vsak okrem mna a racta nikto neprihlasil :unamused:

No som zvedavý či niekto príde :slight_smile:

Bratislava,pondelok (13.10) o 18.00
Ja predbežne potvrdzujem svoju účasť, ale zrejme prídem trochu neskôr…

no dal so ze ano ..ale nepridem .. bo BA … a to je premna daleko :frowning: ..ale neva ..mozno raz zorgnizujeme nieco aj v KE …

Random:
pocitaj trochu dozadu, aj v KE sa organizuje stretko

Prave som KE musel zrusit, v robote sa vsetko zblaznilo a mozem az na bud. tyzden. Sorry.

vpoho, ja som zase zdravotne v neporiadku…

tak to dame na buduci utorok 14.10. 17:00, miesto rovnake?

Co sa tyka stretka v BA → rozposlal som IS vsetkym, co o nom diskutovali v tejto teme na potvrdenie ucasti. Ak som niekoho vynechal a ma zaujem sa zucastnit, nech ma kontaktuje :slight_smile: