Stretnutie diaľničiarov

V praci by som mal koncit o 17:00, tak ked nebude nic surne, mal by som prist. Este musim ucast na tejto akcii prekonzultovat doma z manzelkou, potom to definitivne potvrdim.. :wink:

PS: a ake bude poznavacie znamenie?? ..nech sa v tej “krcme” najdeme :smiley:

Nie si jediny, co konci o 17 a musi to este prekonzultovat s krajsou polovickou :slight_smile: . Btw, ak niekto konci po 18.00, nie je najmensi problem prist neskor :sunglasses:

Poznavacie znamenie - prijimam navrhy cez IS :slight_smile:

karafiat :slight_smile:

karafiat moze mat hocikto :wink:)) doporucujem cestny kuzel :smiley:

Jááj závidím, ja som zase v … hádam inokedy :wink:

co tak si dat vyrobit tricka s logom www.dialnice.info :wink: … ale pre zaciatok by stacilo na stol polozit vytlacene logo .. a kazdy kto vie o co sa jedna si uz prisadne …

tak ako, Kosicania? tento stvrtok by mohol byt?

Ja by som sa rád pridal, žiaľ cez pracovné dni to nie je možné.

cez tyzden je to u mna tiez na draka, z objektivnych aj subjektivnych pricin :unamused:

zajtrajšie stretnutie sa v BA sa blížiii

dnesne, nie? :wink:

aha sakraa

Haluz, na fore si rozumieme celkom dobre, no osobny kontakt bol este lepsi :slight_smile: . Tesim sa na dalsie stretko (ano, dame ho uz na vikend :slight_smile:)

Vdaka vsetkym zucastnenym :slight_smile:

1. historicke stretko aj mna prijemne prekvapilo, bolo velmi v pohode. Diky vsetkym zucastnenym :slight_smile:
    PS: Dufam, ze sa budeme stretavat viac-menej pravidelne/nepravidelne castejsie :sunglasses:

Kto sa zucastnil?

Andrej, MH, racto0, Milos, bodrik a este jeden priaznivec nasho fora (kamarat s MH), ktory tu sice nie je registrovany, ale ma co povedat k slovenskej infrastrukture :slight_smile: ..takze celkovo nas bolo 6, pohodicka za jednym stolom :sunglasses:

A ucet bol: ? :stuck_out_tongue:
A hlavne co ste vyriesili, dajte nejaky zavery z 1. zjazdu

Tusim bol ucet nejakych cca 750Sk..? ..ale racto0 odisiel skor, takze dokopy to mohlo byt mozno cca 900Sk..
No, debata bola sa o kadecom, ale dost sme riesili najma D4 ale samozrejme aj ine zalezitosti. Ja som vsak prisiel o hodinu neskor, tak snad ostatni budu vediet viac napisat :slight_smile:

Debata sa tocila najmä okolo PPP na D4 + prilahlych D a RC a ich krizovatkach, o pozastaveni 1. balika PPP, poslednej zmene trasovania na R3… :slight_smile: V podstate to, co na fore :slight_smile:

No dokopy to bolo potom dákych 1100 :slight_smile:. Stretnutie sa vydarilo úplne super. Dúfam že ešte niekedy bude :slight_smile: