Stretnutie diaľničiarov

Fórum dialnice.info tu je už nejaký ten piatok a s ním aj jeho skalní užívatelia, čitatelia, diskutujúci. Možno si to málokto uvedomuje, ale vytvorila sa tu komunita “diaľničiarov”. Pojem “diaľničiar” nie je len jeden nick, ale sú to všetci, ktorí majú radi diaľnice, pracujú na nich, radi o nich diskutujú, a ešte radšej sa po nich vozia. :smiley: Proste majú k diaľniciam nejaký pozitívny vzťah.

Myslím si, že nastal čas na nejaké stretnutie, kde by diskusia na mnoho tém bola určite zaujímavejšia. Netvrdím, že idem niečo organizovať, (lebo planých sľubov s prehliadkami a výletmi tu bolo neúrekom) ale chcem vedieť či by bol záujem o takéto stretnutie a či je ochota na živú diskusiu. Prípadne, kde, v ktorom meste by sa malo takéto stretnutie konať, a hlavne či by ste aj na to stretnutie prišli.

Ja som samozrejme ZA a moja predstava je asi takáto: Nič oficiálne, objedná sa pár stolov (podľa počtu ľudí) v nejakom doborm podniku (krčmička, hospoda, reštika, pub). Kto chce dá si niečo pod zub, dá si nejaké pivo, niečo popije a popri tom predebatujeme množstvo vecí…(pozn. každý si platí sám)

Uvedomujem si, že pre ľudí od inakiaľ ako z mesta kde sa to bude konať a blízkeho okolia sa prísť asi neoplatí (jedine, že si zoženie ubytovanie, alebo pôjde na otočku), ale ako prvý nástrel…

Vopred ďakujem každému za názor…

Ja velmi rad pridem a vyvratim famy ze som dialniciar s velkym D.

Len nech to je prosim po 30. maji 2008 (pracovne dovody) a idealne v BA, TN alebo v BB :smiley:

Predbezne som za.

Mne sa takato myslienka tiez paci, aj ked neviem, ci by som sa zucastnil, kedze ja som skor len fanusik dialnic, pracujem v uplne inej oblasti, takze hodnotnymi informaciami by som sotva prispel…skor by som bol nadsenym pocuvatelom :wink:
Btw, parkrat tu uz padla informacia, ze niektori uzivatelia sa aj osobne poznaju :wink:

Napr. v Lucenci? je to asi rovnako daleko z BA, KE aj ZA :slight_smile:

To uz radsej Zvolen, ten je aj trosku na urovni co sa tyka sluzieb. :smiley:

Aj ja som za, som stavbár a pracujem v oblasti výstavby dopravnej infraštruktúry a neviem či by som si medzi vami našiel rovnocenného diskutujúceho, keďže vačšina z vás asi nepracuje v stavebníctve :unamused: :frowning:

A co takto zorganizovat stretnutie pri prilezitosti otovrenia niektoreho dialnicneho useku? Napriklad tunel Borik urcite pojdem skontrolovat, ked sa otvori

A co tak predpriprava? Stretnutie miestnych “buniek” dialnice.info? :slight_smile: Myslim, ze Kosicania by sa zmestili k jednemu stolu :slight_smile:

:question:

Myslel som to tak, ze predtym, ako bude celoslovenske megastretnutie, mozme spravit aj lokalne streka, napr. KE…

Ja som bol dnes v Košiciach :smiley:

Ešte keď fungovala diskusia na kronike, ale nie ten humus čo je tam vďaka odídencom teraz, tak Fer0slav chcel robiť stretnutie na Donovaloch a ukázať nám tú jeho F trasu :wink: . Potom tu Diaľničiar organizoval exkurziu, až sa zistilo, že to je celé výmysel. To čo navrhuje MH mi príde ako dobrý úmysel od seriózneho človeka, ale podľa reakcií vidím, že sa názory na miesto trieštia, tak som trochu skeptik, ale neodmietam to. :wink:

nebol by som proti :slight_smile:

Ja pracujem v KE. Kto este?

Ja do Košíc chodievam, pridám sa :wink: .

Ja sa za prakticky pracovne presúvam na východ Poprad,Košice,Svidník,Prešov. :sunglasses:

Pecka :slight_smile: vyzera to tak, ze stretavka mozno bude v KE :smiley:

mno, keby to bolo v juni tak ja tam dojdem len to potrebujem 1 mesiac dopredu vediet, zastavim sa tam z PO alebo mozno pojdem do MI/HE

Ja som za, ale nie ak to bude v KE, ibaze by mi tam niekto vybavil ubytko :smiley:

Ale treba to spachat cim skor, potom cez prazdniny budu vsetci rozlietani.