Stretnutie diaľničiarov

Železničná stanica Košice, tam je noclaháreň :laughing:

Kedysi som absolvoval viackrat taketo megastretnutia (len ludia boli z inej zaujmovej oblasti a geograficky to bolo stretnutie Ciech a Slovenska, ludia od Plzne az po Kosice)

Na megastretnutie je najlepsi cas, ked maju vsetci volno … cize nejaky ten vikendovy den alebo ked je viac dni volna pokope (ako idu teraz majove sviatky, v nasich casoch mladsich to boli letne prazdniny). Potom v podstate nie je problem sa dopravit od Prahy az po KE. Samozrejme, boli aj lokalne zaujmove stretnutia :slight_smile:

Predbezne som za, venujem sa doprave po fanusikovskej a praktickej stranke so zaujmom o jemny ponor do zakulisia, kde sa to cele pecie. Takze ak sa najde nejaky ochotny odbornik, ktory ma ucitelsky pristup a veeeeela trpezlivosti, urcite pokecame … :smiley:

tiez som za :wink: len kto to zorganizuje .. inak jedno mini pidi stretnutie uz bolo, ze B; ? :slight_smile:

Nápíšte kedy a kde a prídem!!! Sme tu z rôznych kútov takže najlepšie by to bolo zorganizovať niekde v strede SR aby to mali všetci rovnako :slight_smile:.

poslete nam aj foto? myslim, ze aj mythbusterov by to zaujimalo :smiley:

Ja sa chcem len opytat ci k nejakemu stretku nakoniec aj doslo? ..lebo vidim ze sa to tu na tuto temu celkom slusne rozbehla diskusia, ale zrazu pred 5-timi mesiacmi ako keby utal..

Určite nie :exclamation: :wink:

Tu sa iba kecia ale nič neorganizuje !!!

Tiez mam taky pocit..

Pani, brani vam brani to zorganizovat? Date termin, miesto konania … :slight_smile:

polovica ludi sa boji zverejnit hoci len svoje bydlisko, druha polovica sa zase zamotala do pocetnych alter-eg, takze to asi bude tazke zorganizovat…

Tak sa stretnime my normalni, mozno laici, ale mali by sme o com pokecat. Tak kto sa prida?

i15 - to nie je druha polovica ludi, to je 1 a ten isty clovek, ktoreho alter ega tvoria polovicu uzivatelov tohto fora :laughing:

možná právě proto je to druhá půlka … :slight_smile:

chcete sa stretnút cez týžsden alebo cez výkend? čo je to objednať niekde nejaky stvol v nejakej krčme, ja som momentálne v BA tak môžme aj tam, pripadne o mesiac com v žiline možme aj tam vyberte si ja to zorganizujem

Ja mozem kvoli rodinnym a pracovnym povinnostiam iba v BA, takze podporujem verziu od racto0 so stretnutim v BA. Kto sa este prida? :slight_smile: ..myslim ze nas je v BA dost, na to, aby sme zaplnili aspon jeden stol.. :wink:

Ja sa do BA az tak jednoducho nedostanem, predsa len cesta kvoli kave je daleka a kvoli pivu treba objednat ubytko a stravit dva dni na ceste.
Mozno by sme mohli urobit lokalne stretka, vyhodnari, stredoslovaci a zapadnare a potom nejake vacsie spolocne.

Navrhujem urobiť hlasovanie, dajmetomu BA,BB,KE alebo aj ZA poprípade nejaké iné mesto a podľa % sa vyberie vhodné miesto na stretnutie.

KE

ono sa nekladu medze ani lokalnym stretnutiam .. napriklad aj v KE, dalsie v ZA a dalsie v BA :wink: