Kedysi som absolvoval viackrat taketo megastretnutia (len ludia boli z inej zaujmovej oblasti a geograficky to bolo stretnutie Ciech a Slovenska, ludia od Plzne az po Kosice)
Na megastretnutie je najlepsi cas, ked maju vsetci volno … cize nejaky ten vikendovy den alebo ked je viac dni volna pokope (ako idu teraz majove sviatky, v nasich casoch mladsich to boli letne prazdniny). Potom v podstate nie je problem sa dopravit od Prahy az po KE. Samozrejme, boli aj lokalne zaujmove stretnutia
Predbezne som za, venujem sa doprave po fanusikovskej a praktickej stranke so zaujmom o jemny ponor do zakulisia, kde sa to cele pecie. Takze ak sa najde nejaky ochotny odbornik, ktory ma ucitelsky pristup a veeeeela trpezlivosti, urcite pokecame …
Ja sa chcem len opytat ci k nejakemu stretku nakoniec aj doslo? ..lebo vidim ze sa to tu na tuto temu celkom slusne rozbehla diskusia, ale zrazu pred 5-timi mesiacmi ako keby utal..
chcete sa stretnút cez týžsden alebo cez výkend? čo je to objednať niekde nejaky stvol v nejakej krčme, ja som momentálne v BA tak môžme aj tam, pripadne o mesiac com v žiline možme aj tam vyberte si ja to zorganizujem
Ja mozem kvoli rodinnym a pracovnym povinnostiam iba v BA, takze podporujem verziu od racto0 so stretnutim v BA. Kto sa este prida? ..myslim ze nas je v BA dost, na to, aby sme zaplnili aspon jeden stol..
Ja sa do BA az tak jednoducho nedostanem, predsa len cesta kvoli kave je daleka a kvoli pivu treba objednat ubytko a stravit dva dni na ceste.
Mozno by sme mohli urobit lokalne stretka, vyhodnari, stredoslovaci a zapadnare a potom nejake vacsie spolocne.