Slovensko, Európa, Amerika, Svet a trochu histórie

Nie, ja sa len bavím. A velím si sám :laughing: .

Tak to mas najlepsie potom. :smiley: :smiley:

toto videjko odporucam tym co tu trepu o iraku a amerike .. fh dobre si to pozri: youtube.com/watch?v=nwrEaxrO … re=related :bulb:

Nemám záujem, prečo by som mal pozerať hnusy. To baví len úchylov.

no vies fh to bavi tych to tam boli alebo tam byt musia aby videli IED teda nastr. vyb. systemy v praxi ako clovek lahucko dojde o zivot aniz by vedel odkial vlastne a co sa to stalo .. ale to ludkovia ako ty co tu vypisuju o uspesnosti vojny v iraku nikdy nepochopia lebo to odmietaju aj vidiet :exclamation: :exclamation:

dobre sa pozri fh co sa deje v iraku a afganistane:

to uz neni o tom ako sa robi demokracia .. je to pre uchylov co? .. nie fh, to su synovia matiek, aj slovenskych .. :bulb:

Kecy,kecy, kecy. Keď tu miroa napíše, že bolako ženista v Iraku,tomuverím. Ale tebe? Policajt, bojovník v Iraku, odborník na všetko, ty si len fantasta :laughing: :laughing: :laughing: .

no vsak ja tiez neverim tomu ze ty so normaly a dospely clovek .. :smiley:

Tak to mi je srdečne jedno :laughing: :laughing: :laughing: .

kecy .. neni ti to jedno .. :smiley:

To si vážne myslíš, že ma zastrašíš? Ale no tak, zamieňaš si realitu a anonymnú diskusiu. Nevieš uniesť otvorené názory.. Začínaš ma nudiť :unamused: :unamused: :unamused:

aked ta zacinam nudit tak sa ku mne nevyjadruj ale to ti tvoje ego nedovoli .. ja nestrasim nie som duch .. :sunglasses: :smiley: :smiley:

Odkedy tu boli “dialniční duchovia” zrušení, tak nie :wink:

no a co tak robili ti duchovia? to si sa asi velmi bal a teraz mas z toho panicky strach .. :smiley: .. kto tu nevie unies otvoreny nazor si ty lebo nepoznas realitu a privela mudrujes .. :wink:

bordel. Veď už ti to admin iks kát napísal :unamused:

Inak sa mi paci, ako mal P.O. v prvych prispevkoch hrube gramaticke chyby a ako sa rychlo naucil pravopis… Vyborne, staci par dni na fore a …

O.T.: Este sa mi paci ako ked niekto chvali dialniciara, tak ego vyhrava nad snahou fabulovat :wink: Kto vidi, chape

ani raz mi tu admin este nic nenapisal .. ale teraz cakam nejaku spravu ze uz rypem do teba moc a ty uz z toho places a budes mat mindraky. :smiley:

Je ako hydra. Utneš jej hlavu narastú ďaľšie :sunglasses: Hlava rovná sa nick.

no to je ozaj hrozne ake zvierata ty uz si v zivote videl .. no a co si este videl?

Kapustnú hlavu rastúcu na olejovej škvrne vedľa diaľnice. Neďaleko Trnavy :laughing: :laughing: :laughing: .