Mne je jedno aký si ty samozvaný odborník, ani nepíšem, že to v Iraku zvládli. To si mi postrčil ty, aby si sa mohol hádať, ale ja tie tvoje metódy poznám už veľmi dlho ty “odborník” na všetko
Nic som ti nepodstrcil chlapce, vsak ty nemas ani paru o com tu tocis, pre teba je to akurat krasna amerika a hnusni bolsevici a to je tak vsetko. Pre mna si nedorasteny pubertiak. Odporucam ti tam ist a skusit ti to, vychladnes velmi rychlo.
Toto odporucam aby si vsetci precitali .. to vlakno, tu je krasne vidiet co kto podstrkuje a kto akym sposobom rype .. ale ukazuje to len na slabost uzivatela fh, ktoremu ked dojdu argumenty, zakerne si kopne. Ale mam z toho celkom psinu lebo jeho cielom je ma odtialto vystvat a to sa nestane.
To co USA (podla mna) dobre zvladaju je z vojenskeho hladiska boj v Kolumbii a bojove operacie na uzemi Pakistanu a Afganistanu ako aj velmi dobre zvladli celkovo Balkan lebo po vojakoch prisla dalsia pomoc. Ale zial operacie ako Irak alebo Somalsko boli nezvladnute a tradicnym problemom je ze kaslu na inych spojencov a potom ked je zle tak idu skemrat o pomoc .. to je historia, na to staci precitat par desiatok knih a zaver si spravi kazdy sam.
Aj Dialniciarovi ked rupli nervy pisal tri prispeky za sebou…
Nauč sa čítať kľudne a pomaly. Nikde som nenapísal, že to USA v Iraku zvládli. Ak považuješ moju iróniu za to, že som to napísal, problém je v tebe. Ale vkladaj mi do klávesnice, čo som nenapísal.To sa robí pri falšovaní svedeckých výpovedí, nie tu. Ale ja to až tak nešlukujem, žeby som na iróniu,alebo tvoje narážky na mňa, poprípade na môj vek bral vážne.Akurát mi je smiešne, že tu nejaký nadstrážmajster, či za čo sa to vydávaš, je odborník na všetko.
no vidis, na tebe tu asi viacerym rupnu nervy a s tym ako stale opakujes ze som dialniciar sa uz chod volakde vycpat .. ak pises ironicky tak to daj nejako vediet, mne prisli aj spravy k tomu ze si to napisal drsne a ze ja sa mam ukludnit lebo toto je dopravne forum .. nie som hodnost ktoru si napisal a nepotrebujem sa za nikoho vydavat, realne zijem a existujem a uznaj ze uz je trapne ked 100 krat napises ze ja sa za niekoho vydavam a ze som dialniciar .. inu potom sa necuduj ze ja ta povazujem za pubertiaka .. si na fore a vyzera ze dost dlho, mal by si chapat iste principy ako to na forach funguje aka akcia taka reakcia .. to je zase smiesne mne ze ta tak bavi na mna stale vyrazat s nejakymi pseudoargumentami .. a PODSUVAS ze by som bol odbornik na vsetko lebo to som ja nikde nenapisal a opakovane som napisal ze k dialniciam viem velmi malo .. takze kto by sa mal naucit citat s porozumenim si ty
Tak ja viem z iných správ svoje, takže viem, čo píšem. Pretože aj ty píšeš IS a zháňaš kontakty pre Diaľničiara. Takže ste v spojení. No a keď tu mi tu chceš nadávať do pubertiakov, to svedčí len o tebe samom. Odporúčaš mi aby som si to tam skúsil. Takže v tejto téme môže mať názorlen ten, kto bojoval v Iraku? Aj ty si si zabojoval? Na tomto fóre tak nanajvýš .
Nie som v kontakte s dialniciarom, mimo ziadosti zistit na neho e-mail, co sa mi sice podarilo akurat mi neodpisal doteraz a moja ziadost v e-maili bola aby mi napisal opravu jednej cesty v trnave, takze tak a neklam .. a tak ako ty mi nadavas do odbornika na vsetko ja mam PRAVO ti to vratit a hoci napriklad tym ze si pubertiak. Ja som tam bojoval si predstav a stacilo mi to tam. .. ale taki ako ty sa vzdy najdu a vsade najdu
Ano je ich plná Amerika. Prečo si tam išiel? Za prachy, alebo z presvedčenia to znamená, že si schvaľoval inváziu do Iraku. Za prachy tam idú žoldáci. Alebo klameš, tak ako aj v iných veciach v predchádzajúcom príspevku a to bude najskôr tak.
Ale ked sme pritom .. schvalenie invazie do Iraku je jedna vec a zhodnotit ze USA to tam nezvladaju je druha vec. To ze im to tam nejde to nie je zalezitost jedneho mesiaca.
Pretože ja poznám ľudí, čo tam boli a nie na rozkaz, ale dobrovoľne a povedali mi, že na rozkaz sa do Iraku nešlo.
[/quote]
Tak to ta klamali. 6 islo na rozkaz, ale to ja neriesim: viem do coho som isiel .. vojak sa nepyta, vojak poslucha .. a ti co tam isli tam sli na 80% pre peniaze .. ale to je normalne.
Ano a ja som aj napisal ze Irak nezvladli. To uz je jedno ze to neskoncilo, zomrelo tam min. 100 000 Iracanov. To bolo nezvladnute. Pomerne rychlo zvrhli Saddama a ludia boli stastni ale zle odhadli potreby riesenia problemov .. cloveka potesi ze pride osloboditel. Cloveka potesi ze bude lepsie lebo nebudu embarga ale ked vidi ze su vypadky dodavok benzinu a elektriny a nejde klima a na potraviny sa caka rovnako dlho .. a este nie je bezpecno na ulici tak sa z osloboditela stane nenavideny ..