Devil, diaľnice u nás a v Maďarsku sú drahšie aj na rovinách. Vládny materiál ti napíše jedno, pretože vláda SR si neželá zverejňovať, že je u nás drahšie. Chápeš? Ja snáď vidím, čo tu koľko stojí!!!
Na Slovensku sú drahšie ceny stavebných materiálov. Do Maďarska sa musia doviezť, ale stále sú o “niečo” lecnejšie". Mám pokračovať, čo spôsobuje vyššiu cenu?
Ak feroslav tvrdo klame, tak sa snáď nečaká, že ho tu budeme hladkať. Ak ano, tak ok, ja sem prispievať nebudem. Okrem toho, feroslav ani nevie slušne argumentovať. Teraz sa nevyhrážam, len varujem, že ja mám aj inú robotu.
Ak si si čítal, čo napísal ohľadom toho, čo je to hornatá SR, a nevieš to pochopiť, tak potom je to o niečom inom. Nauč sa geológiu a geografiu.
Ja som tu videl aj ostrejšie vyjadrenia na feroslava. A devil mne je úplne jedno, kto si.
Ak sa to niekomu nepáči, nech mi ten príspevok celý vymaže. Následkom bude môj odchod z tohto fóra, pretože tu nebudem bojovať s takýmito ľuďmi.
Ľudia podobný p. Mesíkovi (netvrdím, že feroslav ním priamo je) nevedia o výstavbe diaľnic nič. Len si stále dookola opakujú to svoje.
Devil, je pekné, že sa feroslava zastávaš, ale neviem prečo.
Už čakám ako ma budete napádať ako stavbára, do toho.