Urcite nie je dolezite ci je to postavene, ale ci to co je postavene prinasa obyvatelom maximalne vyhody. Cize ma KSK intenzitu aspon 20 tisic na 2-pruhovej ceste I.triedy mimo mesta/obce?
Vidim, ze nielen o dialniciach nemas prehlad.
Pretoze predtym bola doba temna pod taktovkou KNV. Takze ked chces nech aj 30 rokov, ale za tych prvych 5 rokov sa nic z D/RC neodovzdalo.
Neviem s cim toto suvisi.
To je presne primitivne rozmyslanie cloveka, ktory nemusi denne stravit hodinu v kolone, pretoze inak by Ti plynula jazda 90 km/h vyzerala ako nedosiahnutelny luxus.
Ale tam kde je to opodstatnene intenzitami, casovym zdrzanim, nehodovostou.
To je co za blbost? Ak sa zmluvne dohodnes so zhotovitelom, ze na stavbe konci, zastupcovia EU s tym suhlasia, tak kto moze napadnut, ze bol vyhlaseny novy tender???
Dobre som sa pobavil.
To zase o akom 15 km useku pises? Nevies citovat lebo to prekracuje Tvoje schopnosti?
Len zopakujem, lebo niektorym to nestaci ani 5-krat. Treba riesit dopravne problemy a tie su hlavne kde je vysoka intenzita s cim casto suvisia velke zdrzania a vysoka nehodovost.
Ine ako Tvoje bludy som tam nenasiel. Davno viem, ze si presvedceny, ze 1000-krat opakovana loz sa stane pravdou, smutne, je ze s tym dookola otravujes.
Co sa vyznaju, vedia, ktora firma je slusna a vie stavbu dokoncit. Musi mat referencie, vybavenie a ludi, ktori su odbornici.
Talian? Firma, ktora nevedela dokoncit ani beztunelove useky v okolitych krajich? Hned sa pozna, ze si odbornik!
Ved uz od Teba vieme, ze R1 Pribina sa pocita cela k severnej trase, tak nie je sa o com bavit.