tymto fanatikom to nevysvetlis. dzurindova vlada v uzneseni 162/2001 konstatovala ze program vystavby je v tempe meciara neudrzatelny…a pokracovala dalej. preto prisiel napad dalsieho zdroja - PPP. a potom ked to smeraci rozbehli bolo zase zle a zrazu uz “stacili” aj eurofondy. to je taka schizo co sa len tak nevidi. svaco neosocujem ta, to ty tahas nebatu neustale k ficovi, lebo si myslis zebyt fica a smeru by tu bolo ovela lepsie. kludne si to mysli…ale necuduj sa ked ti budeme oponovat
aj take madarsko ma pritom dialnicu v “korunach stromov” aj ked nie na M1-M3 ale na M7. ale nema este dalsich 30 km tunelov na jednej trase a ktovie kolko desiatok km na dalsich. to je ako nas rozdiel medzi severom a juhom. ZV-KE mohlo byt toho casu za 2,5-3 mld. ZA-PO sa splha k 5 mld.
aby sa podobny omyl neopakoval
spevnenie svahu je podla teba tazsia uloha ako 25 km dialnica s 10 km tunelov za 1 mld. eur. ktora zaroven neriesi uspokojivo vsetky tranzitne smery. lol lol to ci to je zatvorene tyzden alebo viac je ten najmensi problem.
na soroske ide byt rozsirena cesta na hranici narodneho parku. celkom podobna situacia.
to je to iste ako ked tv joj isla na vychod vsetkymi trasa a jedina velka kolona bola cez madarsko. ale nikto nevymyslal fabulacie ze to su auta co chodia BA-KE. potom preco by som mal pripustit ze cestu pod strecnom upchaval tranzit. pri NA uz mame konecne dokazane ze tranzit na vychod je slaby. preco by som mal verit ze pri OA je to inak?