ale termin sa kusok posunul, uz to nie je 15. ale az 19 novembra
Zo stvrtku spravili pondelok, nejaky politik asi ma iny program, inak si to neviem vysvetlit
Kde si sa to docital? V newsletter na asfinag stranke som v tom clanku nic nenasiel
V clanku o navsteve Fica to povedal premier Gusenbauer
Len pre zaujimavost: v Google Maps je uz A6 zakreslena cela aj s dialnicnymi krizovatkami, hoci otvorena bude az v novembri. Naproti tomu D2 v Mlynskej doline bude otvorena uz o 39 dni, ale zakreslena este nie je.
to je zrejme mapovymi podkladmi od teleatlasu..
tiez som bol prekvapeny, ked ma tomtom navigac s novymi mapami I/2007 tahal na A6
na to, ze to zacali oficialne len v marci, tak sa tam hodne pohli stavebne prace .. az som cumel
neviete kedy budu ukoncene prace na A2 za Grazom smerom na Villach?
Myslim ze termin je jul 2007,
Podľa plánov ASFINAGU ešte v tomto roku, viac na tejto linke.
A2 bola postavená prevažne v osemdesiatych a deväťdesiatych rokoch, časť úsekov bola stavaná ako polprofil. V súčasnosti sa všetky úseky takmer doplnili na plný profil, jeden z posledných je práve úsek za Grazom Mooskirche-Modriach s tunelom Herzogberg /1956m/, druhá rúra bola odovzdaná v roku 2005, celý 23 km úsek má byť odovzdaný v tomto roku, presný dátum zatiaľ ASFINAG neuviedol /A6 má ale už presný dátum otvorenia uvedený /
no ale na informacnich tabulach pri stavbe je tam napisane jul 2007… okrem jednoho mosta, ktory by mal byt hotovy do konca roka.
Tvoja informácia nevylučuje moju a naopak. Osobne som tadiaľ v poslednom čase neprechádzal, Rakúšania však zvyknú dodržiavať termíny, zvyknú však dlhodobo - aj tri roky dopredu naplánovať mesiac odovzdania úseku, ktorý je dodržaný. To nie je len prípad A6, ale aj iných úsekov.
dik za ifo ak to bude do konca roka tak je to ok, na lyzovacku idem az v januari
Hotove je uz aj roszirenie A4 medzi Schwechatom a krizovatkou s S1 smer Graz na 3+3.
Takze hura do Chorvatska bez zdrzania pred Viednou.
no rozsirenie pomohlo, aj protihlukovky su temer hotove, ale zdrzania tam su aj ked samo nie take ako predtym
skor pomohla S1 co sa chorvatska tyka
Nie je tam uz ziadne obmedzenie rychlosti, ja som naposledy nemal ziadne zdrzanie, co sa o predposlednej jazde tamodial neda povedat
(cas+den v tyzdni cca rovnaky)
Rakusko zakazalo priebezne meranie rychlosti na dialnici
dialnice.info/viewtopic.php?t=7262
Co na to hovorite? Podla mna mali skor upravit normu, takto cestni pirati budu moct jazdit rychlejsie.
Súhlas s Jurislavom…
Na stránke ASFINAGu je možné si prečítať ďalšie údaje o S8. Výstavba je, podobne ako u A6, plánovaná v priebehu troch rokov. Termín je však v období 2015 - 2018. Rakúšania však termíny na 95 % skutočne dodržiavajú, myslím si, že tento termín je reálny.
S8 je rozdelená na tri úseky:
S 1 – Siebenbrunn 14,5 km
Siebenbrunn – Lassee 8,5 km
Lassee – hranica SR 11,0 km
Podľa mojích informácií bol úsek odovzdaný 30. júna. Na skompletizovanie celej A2 na štvorpruh chýba ešte asi 11 km úsek v Korutánsku, ktorý by mal byť odovzdaný do konca roka.
inak aj na rozsirovani A1 sa velmi intenzivne pracuje …