Rakusko - Austria

ale termin sa kusok posunul, uz to nie je 15. ale az 19 novembra :slight_smile:

Zo stvrtku spravili pondelok, nejaky politik asi ma iny program, inak si to neviem vysvetlit :smiley:
Kde si sa to docital? V newsletter na asfinag stranke som v tom clanku nic nenasiel :arrow_right:

V clanku o navsteve Fica to povedal premier Gusenbauer

dialnice.info/viewtopic.php?p=44403#44403

Len pre zaujimavost: v Google Maps je uz A6 zakreslena cela aj s dialnicnymi krizovatkami, hoci otvorena bude az v novembri. Naproti tomu D2 v Mlynskej doline bude otvorena uz o 39 dni, ale zakreslena este nie je.

to je zrejme mapovymi podkladmi od teleatlasu..

tiez som bol prekvapeny, ked ma tomtom navigac s novymi mapami I/2007 tahal na A6 :slight_smile:

na to, ze to zacali oficialne len v marci, tak sa tam hodne pohli stavebne prace .. az som cumel :open_mouth:

neviete kedy budu ukoncene prace na A2 za Grazom smerom na Villach?

Myslim ze termin je jul 2007,

Podľa plánov ASFINAGU ešte v tomto roku, viac na tejto linke.

A2 bola postavená prevažne v osemdesiatych a deväťdesiatych rokoch, časť úsekov bola stavaná ako polprofil. V súčasnosti sa všetky úseky takmer doplnili na plný profil, jeden z posledných je práve úsek za Grazom Mooskirche-Modriach s tunelom Herzogberg /1956m/, druhá rúra bola odovzdaná v roku 2005, celý 23 km úsek má byť odovzdaný v tomto roku, presný dátum zatiaľ ASFINAG neuviedol /A6 má ale už presný dátum otvorenia uvedený :slight_smile: /

no ale na informacnich tabulach pri stavbe je tam napisane jul 2007… okrem jednoho mosta, ktory by mal byt hotovy do konca roka.

Tvoja informácia nevylučuje moju a naopak. Osobne som tadiaľ v poslednom čase neprechádzal, Rakúšania však zvyknú dodržiavať termíny, zvyknú však dlhodobo - aj tri roky dopredu naplánovať mesiac odovzdania úseku, ktorý je dodržaný. To nie je len prípad A6, ale aj iných úsekov.

dik za ifo :slight_smile: ak to bude do konca roka tak je to ok, na lyzovacku idem az v januari :sunglasses:

Hotove je uz aj roszirenie A4 medzi Schwechatom a krizovatkou s S1 smer Graz na 3+3.
Takze hura do Chorvatska bez zdrzania pred Viednou.

no rozsirenie pomohlo, aj protihlukovky su temer hotove, ale zdrzania tam su :slight_smile: aj ked samo nie take ako predtym :slight_smile:

skor pomohla S1 co sa chorvatska tyka :slight_smile:

Nie je tam uz ziadne obmedzenie rychlosti, ja som naposledy nemal ziadne zdrzanie, co sa o predposlednej jazde tamodial neda povedat :smiling_imp:
(cas+den v tyzdni cca rovnaky)

Rakusko zakazalo priebezne meranie rychlosti na dialnici :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=7262

Co na to hovorite? Podla mna mali skor upravit normu, takto cestni pirati budu moct jazdit rychlejsie.

Súhlas s Jurislavom…

Na stránke ASFINAGu je možné si prečítať ďalšie údaje o S8. Výstavba je, podobne ako u A6, plánovaná v priebehu troch rokov. Termín je však v období 2015 - 2018. Rakúšania však termíny na 95 % skutočne dodržiavajú, myslím si, že tento termín je reálny.

S8 je rozdelená na tri úseky:

S 1 – Siebenbrunn 14,5 km
Siebenbrunn – Lassee 8,5 km
Lassee – hranica SR 11,0 km

Podľa mojích informácií bol úsek odovzdaný 30. júna. Na skompletizovanie celej A2 na štvorpruh chýba ešte asi 11 km úsek v Korutánsku, ktorý by mal byť odovzdaný do konca roka.

inak aj na rozsirovani A1 sa velmi intenzivne pracuje …