plny profil mal byt len na MUK dunajska luzna, potom uz len polprofil .. a presne ako pise mjk, tam by ozaj mal zmysel plny profil
a je dost divne, ze to dali do PPP, kedze tento usek mohol ist kludne aj cez eurofondy, ako ostatne skoro cely usek od R7 od keletec (mimo MUK)
tu je spomenutý plný profil, po Dunajskú Lužnú 2+2 s rezervou na 3+3 a od Dunajskej Lužnej štandardné 2+2
bodaj by si mal pravdu ..
Tak si aj ja pamatam, ze to bolo prezentovane, ale uvidime co sa realne postavi, dufam, ze budu mat rozum a za to mnozstvo prachov postavia plny profil…
Ja mam tiež ten pocit, ze po Holice to ma byt plný profil, prebehol som dostupne dokumenty, nikde sa nehovorí o polprofile, len o zmene z 3+3 na 2+2 a širkovym usporiadaní. Bodaj by to tak bolo
odkiaľ máš info ty?
V studii bolo 2+2.
viewtopic.php?f=45&t=1789&hilit=mb1000&start=700#p163913
A máme tu stavebné povolenie
http://www.telecom.gov.sk/index/open_file.php?file=mdpt/verejnevyhlasky/R7_D_L__H_SP2.pdf
A potvrdzujem prvých 360 m je štvorpruh so širším stredným deliacim pásom tak, aby bolo možné jej výhľadové rozšírenie na 6–pruh smerom k osi rýchlostnej cesty. Zvyšok je v kategórii R 24,5 C/120, ako štvorpruhová rýchlostná cesta.
mjk - ďakujeme za info, len ešte malý dotaz, preletel som to povolenie, ale o tom v ktorých km aký je profil som sa tam nevidel,… je to tam?
Vďaka
Je to napr. v oznámení o zmene navrhovanej činnosti
http://www.enviroportal.sk/eia/dokument/219979
Na Enviroportali sa objavilo dalsia ZNC: enviroportal.sk/sk/eia/detai … e-zmena-3- .
Ide hlavne o zmenu nivelety, v dosledku coho by malo dojst k zmenseniu kubatury nasypov.
No ako to vyzerá tuto? Fyzicky sa už niečo začalo diať? Skrývky ornice, preložky sietí apod…?
Koridor je oplotený. Archeologický výskum prebieha(l).
Ospravedlňujem sa za akosť niektorých obrázkov pridaných do príslušnej galérie. ![]()
Za jazdy snímané, hoc’ ako spolujazdec.
Dnes som prešiel celý úsek od Ketelecu, až po Holice, ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek, sú fotene mobilom. Na Topolovych honoch a všetkých múk je relatívne slušný pracovný ruch, bagruje sa takmer na celom úseku. Múk rovinka je zatiaľ nedotknuta, stále sú tam iba kolíky.
Ja na fotkach ziadne bagre nevidim. Ak myslis tie ryhy v poli, tie vidno aj na aktualnych snimkoch google maps takmer na celom useku D4/R7 (snimky su z 8.9.2017).
google.sk/maps/@48.0909813, … !1e3?hl=en
Neviem ci to je priprava na zhrnutie ornice alebo co.
Privádzajú sut pod diaľnicu, je tam kopec nákladných aut, od rovinky smerom na holice. Tam je najväčší ruch. Pri honoch robia to premostenie cesty ponad r7 a križovatka Ketelec je zatiaľ bez zmien. Nemyslím ryhy, ale už reálne kopanie. Ináč nerozumiem, prečo nemohli pracovať aspoň na úsekoch, kde boli stavebné povolenia vydané, ale to je rečnícka otázka.
Ide koncesionár v rámci tohto úseku prekresľovať aj križovatky? Lebo čo pozerám enviroportal, na informácie je to tam skúpe.
co som pozeral, tak v textovej verzii je to dost popisane, dost sa menia mosty, zuzuju sa, alebo rusia .. cize dost silno sa to prekresluje
Čo je správne… Prvá racionálna diaľnica, dúfam že nie príliš ovšem… ![]()