Ved fajn, len scitanie na tom useku bolo urobene v roku 2016, cize po rekonstrukcii.
Usek bol kompletne odovzdany az koncom roka 2016. Pozri si “moju” fotku z leta 2016.
Dalsi kamion v potoku. Sarissky Stiavnik v 21. storočí na trase VIA CARPATHIA:
presov.korzar.sme.sk/c/22024973 … raciu.html
“Podľa starostu obce Šariššký Štiavnik sa to stáva párkrát do roka.”
![]()
Ale sak to nič to len severovychod :mrgreen:
Vsak ale naco to upratovat ked zachvilku tam bude dalsi ![]()
zaujimave… ![]()
topspeed.sk/minister-doprav … evie/14921
hoci je clanok z augusta minuleho roka, treba to zverejnovat, lebo useky na juhu pri madarsku dostanu asi prednost
a peniaze EU na dalsie programovacie obdobie nezostanu na financne krytie TYCHTO PRIORITNYCH usekov!
Zaujimave ze na tak dolezitej udalosti sa (zrejme) nezucastnil ani Milan Majersky predseda presovsk. VUC…
A pikoska na zaver: „Toto je naša prioritná stavba, a preto sme sa aj obávali dokončenia a uzavretia tejto zmluvy.
Via Carpatia je pre nás prínosná, pretože zníži migráciu zamestnanosti a zlepší bezpečnosť na cestách." ![]()
Takze tak p. Ersek?
Do 2028 sa to určite nestihne (celá R4), možno len postavia krátky úsek na poľskú hranicu, aby neporušili dohodu ![]()
Podla tohto dokumentu
google.com/url?sa=i&rct=j&q … 9686720926
maju prioritu (a zrejme sa do financovania dostanu) tieto useky:
Hunkovce-Ladomirova
Kapusany-Lipniky
Kukova - Giraltovce
a Radoma - Rakovcik
Snad to bude v inom poradi v akom si napisal ![]()
Inak je vidiet, ze tento dokument robili pred Ersekom… o nejakej R7, tam neni ani zmienka ![]()
Soroska s intenzitou 1000 pobavila, ale tusim som tento dokument uz pred rokmi videl ![]()
R7 sa sice nespomina,ale uz teraz je jasne ze sa bude stavat okolo DS dunajskej stredy, po NZ nove zamky a skoro vsetko od RS po KE,
ministrov ciel, dostat to do takeho stadia pripravy aby buduca vlada nemohla uprednostnit napr D1 od KE-MI…
Vobec to divne ticho okolo tak dolezitej udalosti topspeed.sk/minister-doprav … evie/14921
mi pride trapne. Ako sa asi citili ti poliaci? Aku maju o nas mienku? ![]()
Vsetci starostovia SK SP a ML okresu by sa mali spojit a spolu s Majerskym pozadovat urychlenu priprave vsetkych usekov R4!
no a tu je prave otazka ci tie useky na vychod od RS (okrem sorosky a ozdany-figa) by ozaj nemali ist neskor ako D1 po michalovce
R7 DS-NZ je total somarina alias medovy motuz pre madarskych volicov, tam jednak staci cesta prvej triedy a dvak obchvat DS je uleteny tak ako ho posledne schvalili
Už ho má na I/63.
ved prave, lenze podla poslednych sprav sa R7 ma stavat separatne ako dalsi 2+2 obchvat DS ![]()
a čo je DS menej cenná než NR, ZA, PO a KE? ![]()
ziadne zo spominanych miest nemalo pred vystavbou D/RC obchvat cestou 1. triedy
Vlados to zjavne myslel ironicky ![]()
zabudol som ešte na najväčšiu dedinu - BA. aj tá má planovaný obchvať z 3/4 kruhu… DS nemôže byť výminkou ![]()
ja niesom na hlavu padnuty
iba som chcel povedat, ze to co chcu dat DS nema na slovensku nieze ziadne okresne ale ani krajske a ani hlavne mesto ![]()
prečo si myslíš že som Ti niečo vytýkal? dopĺňal som len môj príspevok.
nemyslim, to bola reakcia na jardu ![]()
tysol.pl/a31517-Lancut-10-panst … ieci-TEN-T
gddkia.gov.pl/pl/a/33200/Ws … a-Carpatia
Minister mal toho asi vela, ked poslal tajomnicku. (R2 chapem… ale inak celkom dost hanba, ze tam bolo tolko predstavitelov a NAS minister si nevedel spravit cas
)
tldr; poda(l) sa navrh na zaradenie Via Carpathia do CORE TEN-T s podporou 10tich krajin.
[size=85]2028 cela R4 2x2
(joke)[/size]