Dva a pol roka. Nie 1,5.
tu je oficialny clanok s peticiou za okamzitu dostavbu vsetkych zvysnych 8 usekov R4 vratane 2. obchvatu presova, presovsky zupan Majersky oficialne uz podpisal ,zacinaju sa natlakove akcie obcanov a samospravy na MD,najvyssi cas, ak sa to v co najkratsom case nerozbehne samotna vystavba hrozi nam velka medzinarodna blamaz presov.korzar.sme.sk/c/22588399 … rvymi.html
frostbite, masterplan aj cableguy sa vytešovali ako sa bude rýchlo stavať. doteraz žiadna zmena čo sa týka stavebného zákona, VO ani procesov. žiaľ nepovedali ani odkiaľ na to zobrať. petícia nič nevyrieši. mindop nemá peniaze ani na prevádzku vlakov, niečo na nejaké investície. ak aj nejaké peniaze prídu, tak pôjdu na nájomné byty…
Blamáž, hanba ![]()
Ja neviem či žijem v inej krajine, ale kde pozriem, tak to je hanba a blamáž. Súvislá R4 je úprimne to posledné, skrz čo by som sa hanbil.
ajtak sa to musi stavat este ste to nepochopili ze Via Carpathia je pretlacana EU?madari aj poliaci finisuju my nic nerobime nastal cas rozbehnut veci naplno.. ak nie, tak vo velmi skorom case ocakavam natlaky protesty blokady ,Presovu drzim palce, oni to takto s Majerskym nenechaju ,v tomto im plne fandim
Klinec po hlavičke. U nas je na “hanbu” potrebne nasobne viac.
R4 bude ci sa to tomuto foru bude pacit alebo nie, ak to MD nepsravi pomozu natlaky a neustavajuce potresty +blokady ciest v tomto drzim Presovu palce! a uvidite dojde na moje slova!
Čosi, to je normálne
to len my “plačeme”
to sa ti len zdá
Východ je “zase” nespokojny… A nemajú byť prečo: PSK ma najnizšiu nezamestnanosť, ich dva okresy (SP a SK) maju kvalitné vlakové spojenie s hlavným mestom, a ich krajskym mestom sa nekrižuju dve cesty prvej triedy 50 metrov od mestskej
pamiatkovej rezervácie a ich obytná zóna sekčov nemá denny prejazd 3000 NAD INTRAVILANOM sposobujuci porusenie hygienických limitov najmä hluku, za ktorý može
30.000 obyvatelov požadovať zákonnú kompenzáciu…
A tu další páni su prekvapení že TO považuješ za hanbu
Vivat slovááákia
vivat slováákia - už viem prečo ju mečiar spieval ![]()
partnerskadohoda.gov.sk/dat … -etapa.pdf
Prvá etapa zrejme bude čiastočne financovaná z fondov EU.
Nová vyhovorka? webnoviny.sk/nasadoprava/di … ova-na-r4/ (posledné dva odseky) Na konci roka 2020 zase neboli peniaze, a v 2019tom zase posudzovali CBA. Opäť zavádzajú Prešovčanov?
zapadná rúra 94%, východná 85… do cca jedného mesiaca prievan, zdroj fB
tie linky co tu davas nefunguju…
zrob sebe profil ![]()
a skúsils po sebe probovať?
URL signature expired
ano skusil mne šli, je možné že po čase expirujú..
zapadná rúra 94%, východná 85… do cca jedného mesiaca prievan, zdroj fB
Ten istý zdroj taktiež uvádza, že do mesiaca začnú akurát tak rypkať južný portál. Južný je ten kratší úsek, no pomalejší, ako severný. Prievan najskôr v lete.
znova sa o tom pise:
prosim ta naco je dobry zamknuty clanok
Poľský sen o cestnom prepojení Baltského mora s Čiernym a Egejským viazne na Slovensku. Maďari majú svoju časť takmer hotovú.. ako inak toto je velka megahanba a medzinarodna blamaz top kalibru! podakujme ficoidnym mafianskym vladam ..kym sikovni agilni susedia natvrdo makali na plne obratky my sme mesiace a dlhe roky len spinkali sladko ala sipkova ruzenka.. a k tomu zvesela kradli vo velkom, vysledok vidime, teraz aspon jasne vidno kto je najskorumpovanejsia krajina a cierna diera celej europy..
nemá niekto odomknutý celý tento článok? ja mam predplatený iný denník.. Vďaka
https://infrastruktura.sk/t/obchvat-sale-sa-odsuva-nahradil-ho-presov/23877/1