Tunel Okruhliak má už vyrazený skoro kilometer
Zase storočné video od NDSky, stromy bez náznaku kvitnutia a vlastne sme sa ani nič nedozvedeli.
info k tunelu Okruhliak od NDS: takmer polovica vyrazena
Tento článok tvrdí, že v apríli bolo v každej rúre vyrazených 900 m, čo je cca polovica a to sa ešte razilo iba z jednej strany.
A teraz v auguste vydá NDSka článok s nadpisom, že je vyrazená takmer polovica?
asi mali dovolenky
Presne, ocakaval by som ze uz budu mat aspon tristvrte vyrazene.
Dnes som isiel cestou z PO smerom na Kapušany. Ten bypass pred Kapušanmi bude zrejme čoskoro minulosť. Už sú nakreslené aj čiary na tom mostnom úseku čo robili.
Kedze sa neustale hovori o utulmovani vystavby, je nejaka moznost, ze by sa vystavba uplne pozastavila a namiesto toho bol aj tento usek v spolocnom PPP baliku pre celu R4?
Jeden úsek čo v tom marazme ako tak šlape. Žiadne zosuvy ani komplikácie a oni to idú utlmovať, lebo všetko už rozkradli.
Neoplatí sa to.
Berú peniaze z CEF Military.
Jednak by museli vracať peniaze a zároveň určite sú tam termíny dokedy musí byť hotovo.
Maximálne to podľa mňa natiahnu na 12/2029, čo je pre CEF hraničný termín.
Dnes vyšlo aj video z úseku, aktuálne je však súkromné, stihol som ho pozrieť a za dokončeným mostom pri Kapušanoch smer Lipníky to so zemnými prácami vyzerá dosť biedne, v ostatných častiach sú násypy aj výkopy v pomerne dobrom stave, robí sa aj na mostoch.
ten AI voice over sa neda pocuvat. autor by mal na tom trochu zapracovat a inspirovat sa napriklad popradskou okruznou
myslím si, že to je len vec vkusu…mne to napríklad vôbec nevadí