Spoplatnené to bude hneď. Tak ako aj R2 atď. s 1/2 profilami. Tomu sa hovorí: príjem do štátneho rozpočtu alebo do rozpočtu NDS. Ja som si napríklad nevšimol, že by sa znížila daň na benzín … … skôr by som povedal, že tak ako sme nevideli do Mečiara, nevidíme do Fica.
A k výstavbe: ak sa začne na začiatku r. 2009 stavať, pred voľbami 1/2 profil stojí bez problémov.
Ano, tato sprava je skutocne dychvyrazajuca Tesim sa, samozrejme.
Pre bezneho motoristu poloprofil vela nezmeni, ale aspon si oddychnu obyvatelia obci a zahranicnych vodicov nebude po prechode cez Milhost vitat 10x rozbitejsia cesta ako je v Madarsku.
Hmm, som nad tym romyslal, a mozno by sa hodil aj kratky obchvat obce Sebastovce, kedze vychodny obchvat Kosic je zatial asi v nedohladne. V samotnych Kosiciach je potom stvorprudovka a od krizovatky VSS mozno na Presov aj Michalovce ist po obchvate, takze to je v pohode… len tie Sebastovce by boli taky mensi lievik, keby nemali obchvat.
Ten obchvat Sebastoviec by bol vedeny vychodne od obce popri sucasnej ceste tretej triedy, ktoru by teda mohol aj nahradit. Na tej tvojej mapke z NDS je vyznacena nejaka krizovatka so sucasnou cestou III. triedy, mozno (snad) sa tam nieco take aj planuje.
Ale “chybicku” som v nej nasiel, takze v detaile krizovatky uvedenej ako Kosice-juh, teda X R2, R4 a I/68 vlavo hore na tej mapke dialnice.info/album_page.php?pic_id=2475 je nespravne uvedena R4 namiesto R2, ktora tam spravne mala byt(v smere na Roznavu), smer kosice je uz spravne.
aj NDS udava 14233 m. A realizaciu 2010-2013 - sa mi zda, ze predym to bolo 2008-2012. To zmenili teraz? Cize 2009 je len taky termin do medii?
A od Barce po KE-juh by sa hodila stvorprudova cesta prvej triedy.
Toto vsetko postavit (spolu s presovska-secovska) a Kosice su pekne vyriesene… v horizonte 3 roky (s poloprofilom na R4, ak sa zacne v 2009), to nie je zla perspektiva. A ani to nebude drahe.
Pulprofil z hlediska kapacity mozna ano, ale predjizdeni ve 130 km/h uz moc ne…auto nema takove zrychleni a hlavne protijedouci se blizi rychleji nez je ridic zvykly…
Az tam zacnou jezdit kamiony 80-90 km/h a ridici je zacnou predjizdet…nic moc Mohli by to aspon udelat triproude se stridavym predjizdecim pruhem…
Naco chceme potom vyuzit peniaze z EU, ked nie na podobne projekty? Je to 15 km po rovine, predpokladám stavbu s ohladom na rozsirenie na plny profil, takze myslim, ze cena za plny profil nebude horibilne vyssia ako polprofil…