mel: predpokladám, že by sa mala R4 v KE napájať na 4 pruhovú cestu v Barci pokračujúcu cez križovatku VSS, Južnú triedu až do mesta, ale niekde som počul, že sa má napojiť na rýchlostnú cestu smerujúcu zo železiarni na kruhový objazd pri SOU Dopravné … aj keď tá druhá varianta sa mi zdá nereálna a netuším ako by sa to spravilo …
Dla mojho nazoru… je to dost dolezita trasa, ale necestujem tam tolko aby som vedel povedat, ake zataze znasa cesta v zime. V lete to je dost vela
Pokial som videl nejake nakresy, tak sa to ma koncit celkom dost pred Barcou, takze stale je to len predpoklad. Nie je mi jasne, ci bude v ramci tejto stavby riesene aj toto napojenie … Takisto je asi skoro povedat, ci sa bude robit krizovatka R4/R2 v ramci tejto stavby, kedze pojde o polprofil tak skor nie …
R4 teda bude napojena na vnutorny mestsky okruh KE cez Barcu … tak to vyzera…
mapa sirsich vztahov v kosiciach je tunak
Plán začatia výstavby je podľa harmonogramu po r. 2008.
SR a Maďarsko pripravujú dohody o stavbe mostov cez Ipeľ. Stavbu pohraničných mostov medzi obcami Rároš - Rárospuszta a Peťov - Pöstenypuszta zabezpečí Banskobystrický samosprávny kraj.
dialnice.info/viewtopic.php?t=6327
Pokiaľ ide o výstavbu diaľničného úseku a rýchlostnej cesty medzi oboma štátmi, podľa M. Jánošíka Slovensko rokuje s Maďarskom o dvoch zásadných otázkach. Prvá sa týka prihraničného úseku diaľnice M 15 na maďarskej strane na plný profil a druhá ukončenia expertných rokovaní na stanovenie časového harmonogramu a mieste prepojenia na rýchlostnej ceste R 4 Košice - Milhosť.
Je smiesne, ze este stale sa len rokuje s Madarmi, miesto toho, aby sa uz davno stavalo…
Do plaču to je …
Alebo .
Inak dobre si pozrite 1. príspevok v tejto téme a ten je ešte z r. 2005:
[Rýchlocestu Košice-Milhosť asi začnú stavať v sľúbenom termí)
Termín ukončenia stavby bol stanovený na koniec roka 2008 …
Pôvodne sa rátalo s prepojením slovensko-maďarských rýchlych ciest až v roku 2011, ale postupnými krokmi sa podarilo termín začatia výstavby posunúť na koniec roka 2007 …
Heh . To je sila…
Este sem vlozim uputavku na toto: dialnice.info/album_page.php?pic_id=2421
Vdaka za nacrt. Ale co to, pred Sebastovcami bude len nadjaz nad I68, ziadna krizovatka?!
Ale bude ndsas.sk/index/img_show.php? … aniska.jpg , len to tam akosi zabudli nakreslit, alebo je to uvazovane uz ako sucast väcsej krizovatky spolu s prepojenim na R2(vlavo).
Ale bude ndsas.sk/index/img_show.php? … aniska.jpg , len to tam akosi zabudli nakreslit, alebo je to uvazovane uz ako sucast väcsej krizovatky spolu s prepojenim na R2(vlavo).
Výstavba rýchlostnej komunikácie R4 Košice - Milhosť by sa mohla začať v r.2009
dialnice.info/viewtopic.php?t=6857
… a ukončiť v 2010. to je až neuveriteľné…
ak fico neni hlupy, tak tento usek mal zacat stavat cim skor, aby pred volbami mal hotovy aspon pol profil bol by to neskutocny marketingovy tah na volicov z vychodu
je to mozne ak sa zacne zaciatkom 2009. dufam ze ju nezabudnu spoplatnit. je dost mozne ze vacsina ludi ostane na paralelnej I/68, kde tiez netreba prekonavat ziadne serpentiny ani nic podobne. ale v kazdom pripade je samozrejme spravne ak sa stavat bude, neskor bude aj tak myto/km. a tiez KE kraj dlhodobo spolu s NR krajom nedostava takmer nic. takmer, aspon privadzace v KE a Brzotin.
Tento úsek trápnych 15 km mal byť postavený už dávno. No som rád že ho minister Vážny začína plniť svoje sľuby… len nechápem prečo by mal termín ukončenia stavby ohroziť nejaký podpis s maďarskou stranou…
A nevie mi niekto povedať ako sa to vyriešilo s hraničným priechodom, počul som že ho maďari nechcú stavať alebo také niečo…
v smere od KE je mozne, ze vyjdu na R neskor, pred hranicami, od HU asi kvoli tym par EUR nezidu.
Urcite treba spoplatnit aj I/68 pre >3,5t. ako pozname Fica&comp. spoplatnenie bude az po volbach. ak to stihnu otvorit…
Domorodci zostanu na starej ceste.