a to su presne miesta, kde by mali byt 70ky
Ja viem ze to je podla novych uzemnych planov, ale co to je za kravinu? Ludia zacalidodrziavat 50tku v ovciach tak vymysleli novinku nec maju pani policajti na com plnit normy?
R4 anyone?
sorry za OT. tam na lapasi je to uz aj teraz na lavej strane zastavane bungalovmi…
vacsi joke je napriklad toto (ked uz sme v tej oblasti) - posunute pred par rokmi vraj kvoli cyklistom na vinice a do fabrik
google.sk/maps/@48.2531548, … 6656?hl=en
google.sk/maps/@48.2493885, … !1e1?hl=en
pocul som uz aj take reci ze starosta klasova lobuje aby na I/51 pri dedine bola tiez tabula dediny a vystavba - zatial tam je jedna fabrika.. fail
keď už chcete pokračovať v OT… mňa strašne iritujú ľudia, ktorí v strede obce jazdia 50 tacho a 100m pred koncom obce začnú zrýchľovať na 70-80, lebo …? len si takto jazdite, plaťte pokuty a nadávajte na nespravodlivý systém
Na tomto úseku je v noci a za chladnejšieho počasia totálne minimálna viditeľnosť z dôvodu zvýšeného výskytu hmly. Asi to bude neďalekými gečianskymi jazerami, ale pri prechode týmto úsekom v noci zapínam zadné, predné hmlovky a znižujem rýchlosť. Nevidno na 50 m pred seba.
bolo už sčítanie dopravy na tomto úsekui, sú už známe intenzity? či to radšej ani nerátajú, lebo nemajú koho?:
dúfam že v NDS-ke zaregistrovali začiatok výstavby M30 a pracujú na zrušení dočasnej odstavnej plochy pri hraniciach
zatial madari len zhrnaju ornicu. napojenie bude vsak urobene podla vsetkeho az k tomu prvemu mostu na madarskej strane, cize priamka od nasej R4. som ale zvedavy, kde a ako bude urobeny zjazd. bude docasny?
No mne z tych mapiek vyplyva ze ten kusok M30 bude dalej plynulo pokracoat ako cesta c. 3.
siel som okolo, zemne prace prebiehaju iba po prvy most ktory krizuje povodnu 3-ku za tornyosnemeti, uz tam vrtali do zeme nieco, rozpocet na nejakom plagate cca 4.4mld hufov ked som dobre videl..
To z maďarskej strany je dobrá a chvályhodná snaha. Keď už SSC rekonštrukciou / a zhoršením prejazdnosti až neprejazdnosťou v určitých momentoch v mieste KO pri Haniske/ vyhnali cudzie kamióny /hlavne poľské/ na R4. Bolo by teraz nedobré, aby kamionisti sa sťažovali na vjazd a výjazd na R4 na jej konci na slovensko-maďarskej hranici resp. vo vyššom leveli boli nejakým spôsobom z R4 vytlačení. A to v súčasnosti, keď na R4 už konečne prítomní sú.
M30 - hranica SR - Tornyosnémeti
kosice.estranky.sk/clanky/vy … emeti.html
Paradne fotky, diky.
Tu ma napada otazka: cim to, ze dialnica R4/M30 Kosice-Miskolc sa stavia z oboch koncov, ale na R2 KE-ZV je NDS ochotna budovat len useky od zapadu? Pri tych cenach, za ktore sa to da postavit, by uz davno mala byt R2 minimalne Kosice - Turna (a v porovnani s naokolo blizsie by to bolo prakticky zadarmo).
DrX pozri sa na parametre a intenzitu na východnej R2, okrem Ožďany-Figa a Sorošky je to súvislá kvalitná cesta cca 70 km (i keď pred KE vyťažená) a pozri sa na parametre I/9 od Trenč.Turnej po Bánovský obchvat, ktorá je v tej časti rovnako vyťažená. Na R2 som za pomer 1:1 vo výstavbe vých.časť vs. západná.
na fotke 22 je vidiet, ze ani madari nerozmyslali velmi vyhladovo pri budovani prelozky cesty cislo 3…
Doprastav plánuje zisk vyše pol miliardy maďarské diaľnice preberáme tu
Cena za DSP na odpocivadlo Milhost vzrastie z povodnych 123 tis. € na 153 tis. €. Dovodom ma byt zapracovanie pripomienok ministerstva vnutra a prezidia PZ. Zdroj : uvo.gov.sk/vestnik/oznamenie/detail/348193
Čaute, vie sa niekto vyjadriť ako pokračuje výstavba M30 napojenia? Prípadne fotečky keby boli, úplná topka

Doprastav plánuje zisk vyše pol miliardy
maďarské diaľnice preberáme tu