R4 Košice - Milhosť

Opäť je na Google mapách už dlhú dobu tento úsek zakreslený farbou, ktorá nekorešponduje s farbou všetkých ďalších úsekov R-ok a D-čok na Slovensku. Keď som odoslal odozvu na Google, tí mi len odpísali už druhýkrát, že nedokážu plne pochopiť tomu, čo od nich chcem. A pritom som im to napísal spisovnou slovenčinou. Babráci :smiley: Skúsi to niekto iný?

ja som to spravil, zmenili to, prisiel mi mail ze dakuju za podnet a o chvilu to bolo zas po starom… nerozumiem tomu ale asi je to zbytocne

a kam presne ste pisali? na aku adresu?

Ja som písal cez Google Mapy / Nahlásiť problém.

to iste

Ale aspoň sa už zreálnila doba jazdy na plánovači. Môj posledný prejazd od odbočky z I/68 po štátnu hranicu trval presne 8 minút a toľko udáva aj google (priemer 110km/h)

ndsas.sk/aktuality-kosicania-bud … 372s48839c Košičania budú mať novú protihlukovú stenu

zaroven by mohli aspon po most rozsirit pripajaci pruh: google.sk/maps/@48.688121,2 … 326Nyg!2e0

toto nemá nič s R4 na Milhosť

Neviete, prosím, niekto, ako pokračujú prípravy výstavby E71 na trase medzi Miškolcom a št. hranicou HU/SK? Kedy sa začne výstavba, čo je nové? Diky..

Podla tohoto tu skyscrapercity.com/showpost. … count=5704 maju minimalne cast M30 rozostavat v 2016 a dokoncit v 2018. Znalci madarciny urcite doplnia presne co ta tabulka hovori (je tam aj PDF).

Miskolc - st. hranica I.etapa :slight_smile: Inak pekne je, ze madari sa pustaju do M30, poliaci do S19 medzi Lublinom a Rzesovom vratane obchvatu Rzesowa a my sa chvalime tak akurat zosilnenim vozovky na stiavnickych tockach, kde sa viac nez 20 neda ist…

Opakovanie, matka múdrosti (aj keď sme v inom chlieviku):

Stavať sa zatiaľ má len kratučký úsek:

DrX, to, čo spomínaš, na čo sa odvolávaš je INTEGRÁLT KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM (IKOP) = Operačný program Integrovaná infraštruktúra (doslovne: Integrovaný operatívny program na rozvoj dopravy). V tom pdfku sú termíny pre projekty (ich projektovanie): Nahlásenie/predloženie projektu: II.Q/2016; Začiatok projektovania: III.Q/2016; Termín dokončenia projektovania: IV.Q/2018. Toto sú lehoty pre projekt M30 Miškovec - štátna hranica, I. etapa.
Čiže: Výstavba sa bude môcť začať najskôr v 3. štvrťroku 2019 - pozri prvú citáciu! :wink: Ak sa zatiaľ niečo neudeje a nezmení sa v termínovaní. :neutral_face:

KN.SK, dik za info. Sedi vec. Ked dobre pamatam, ta prva etapa je od Miskolca po Szikszo, co je najvacsie mestecko, ktorym sa teraz prechadza. Tak ak sa vyriesi toko, bude to znacne zlepsenie.

Dnes som bol na inšpekcii, za hranicami zatiaľ nevidno žiadnu aktivitu…

Pozitívne hodnotím, že po roku a pol prevádzky sa neobjavil žiaden problém s kvalitou. Toto je naozaj vzorový úsek - postavený lacno, pomerne načas a s dostatočnými parametrami.

len skoda toho esicka pred hranicami, v podstate uz od MUK kechnnec

Jo-jo, to aj mna irituje…

100-ka je vcelku opodstatnená a keď bude plynulé napojenie na M30, odpadne spomalenie na 80-60-40

nestaval ho Váhostav ani Doprastav.

zakonecnie tento useku je typickym prikladom zleho planovania s madarmi, kedze esicko tu nie je potrebne, pretoze napojit tornosnemety nie je podstatne. tu isto ide o medzistatne spojenie a dialnica by kludne mohla ist uprostred nicoho, priamkou. ved sa tu o tom aj pisalo.