žeby pred voľbamy :mrgreen:
Snad mi pomozete rozlusknut jednu hadku. Ja tvrdim, ze ta cesta bude spoplatnena pre vsetky auta, cize aj osobaky. Ale vacsina mi tvrdi, ze iba pre nakladiaky. No ja som tam pri znacke RC nevydel ziaden dodatok, ze bez dialnicnej. Mam pravdu ci ?
Nevidim jediny dovod, preco by tento usek nemal byt spoplatneny. Vies povedat, na com vacsina zaklada predpoklad, ze to nebude spoplatnene?
gallery/image_page.php?album_id=223&image_id=15880
znacka je bez dodatkovej tabulky
Vraj preto, lebo taky kratky usek by bol spoplatnovany zbytocne
14km v plnom profile nie je vobec malo. Ale nech skusaju jazdit bez nalepky, je to VRAJ za 300 €
v KE uz jedna R4 zadara je…dalsia??? to by bol velky luxus viete si predstavit, co by potom robili v BA??? tam je to od Jaroviec po hranicu este kratsi kusok a je spoplatneny
ale som zvedavy, ze co bude, ked sa postavi MUK Cunovo…
je to ale trosicku take nefer lebo pre ludi z okolia, ktori nejazdia smer PO, PP atd…alebo dalej ako za ZV…sa to asi ani neoplati, museli by tadial jazdit castejsie…
da sa to pekne prirovnat pre okolie SN a LE jazdiacich do PP alebo opacne, tiez tam ti domaci ostali na I/18 a pri zjazde na MUK Sp. Stvrtok kontroluju nalepky skoro kazdy den…
V BA je zadara cely 14km usek D1…
to je sice pravda, ja som ale pisal o porovnatelnom useku k R4 KE - Milhost a to je D2 od Jaroviec po hranicu s Mad. a ten je spoplatneny pre osobaky…
v BA je zadara D1 aj D2…useky, ktore su v meste + Jarovce…to iste je aj v KE R4, aj mimo mesta…
a tak ako je to v BA, ze velmi vela aut nema dialnicnu znamku, tak to zrejme ostane aj v KE…dialnicnu nalepku sa oplati kupit navyse len tym, co pengluju do Mad. a naopak a este mozno par ludom z obci od hranic, ale R4 od Sebast. po hran. by mala byt spoplatnena aj pre osobaky a aj bude
je uplne normalne, aby bol 14km plny profil mimo obce spoplateny. aspon si viac ludi kupi rocnu nalepku. ja som ju mal aj ked auto jazdilo menej ako 10000km rocne
Dnešné foto + video
kosice.estranky.sk/clanky/vy … ta-r4.html
To preco tam dali tabulu s frekvenciou radia_FM a nie Expresu ?
Fm je statne…
Nejaky rozumny dovod, preco by tam mal byt Expres?
jednak Expres je dopravne radio, ma vacsie pokrytie ako FM, ja som to FM nechytil pri tej ceste nikde
To nie je pravda, Expres nie je dopravne radio, ako dopravno-hudobne bolo koncipovane zaciatkom milenia ked vznikalo ale tam to skoncilo. To by sme mohli povedat ze dopravnym radio je aj Funradio, Viva, SRo, Radio Kosice a kazde ine radio, ktore vysiela dopravny servis. Radio Expres je navyse sukromna firma, nevidim jediny dovod preco by malo byt na tych tabuliach uvedene. A to ani ak si to zaplati.
lenze skus si naladit to FM pri tej ceste.
Nechcem spochybnovat dopravne informacie v ostatnych radiach ale Expres aj ked je to komercne radio patri co sa dopravneho servisu tyka asi u nas k spicke.
Ako dokaz postaci asi aj trestne oznamenie na Stellu, za kradnutie dopravnych informacii od nich.
Frekvencie radia su to najzaujimavejsie na tych fotkach? Zjavne by to mohli otvorit aj na konci mesiaca, ale caka sa na povolenia. Na uradnej tabuli MD je kolaudacne rozhodnutie s terminom 16.10.
mohol by byt prvy den otvorenia bez uhrady, aby si to ludia ktory nemaju dialnicne nalepky mohli prejst, ale to sa nestane asi.