Anonym, ktorý píše o skrátení trasy R1 je klamár, pretože tá trasa by sa skrátila max. o 5 km, tá trasa ide zámerne tak ako ide. Nie je to žiaden oblúk a podobné úvahy. Úvahy o tom koľko bude stáť ešte D1, či 60-100-150 mld.sk, nemôžte porovnávať, pretože niektoré (najnáročnejšie) úseky bude stavať súkromný investor. Keby R3 Donovaly staval súkromný investor, tak tá cena bude tiež okolo 80 mld.sk, pretože návratnosť na tomto úseku je ešte nižšia ako medzi ZA-MT-RK. Môžte nadávať, ale D1 sa bude stavať aj naďalej, jej výstavba sa nezastaví. Koľko km R3 už je hotových? Kde ste všetci, čo kričíte na tomto fóre ako vás všetci okrádajú?! To z vašej strany nie je diskusia, ale prejav diktátora. R3 sa stavať bude, ale až po D1. A z mojej strany je tu stále aktívna diskusia. Ja vám radím, zjednoťte svoje argumenty, prečo by sa v budúcnosti (o 5-8 rokov) mala R3 stavať cez BB-RK a začnite s rozmýšľaním teraz, pretože ešte v tomto roku sa začne okolo tohto odborná diskusia. A potom už to bude jedno, vláda rozhodne a ďalšia sa prispôsobí. Sme v EÚ, všimnite si, vláda už v mnohých oblastiach nemení svoje rozhodnutia, dokonca aj opozičné strany sa prikláňajú v riešeniach na stranu vlády. EÚ prináša peniaze, ale aj garanciu nemenenia plánov, aj v doprave.
Okrem toho variant F oficiálne neexistuje, v tom má 2. anonym pravdu.
Devil, ok, ja viem, že si na mňa neútočil, ja som len reagoval, pretože tvoj argument nemal adekvátnu protiváhu. Ja som ti len chcel ukázať, že takmer každý argument, ktorý sa uvedie, sa dá aj otočiť proti tebe (a to neplatí len v tvojom prípade), t.j. treba si dávať pozor na to, čo kto hovorí, pretože vždy budeš mať odporcu a treba niekedy rozmýšľať tak ako odporca. Jedine vtedy zvíťazíš (to platí aj v reálnom živote), pretože v tej chvíli, ak vo svojom argumente myslíš aj na ten opačný, sa ten tvoj už nedá dôveryhodne vyvrátiť, pokiaľ je pravdivý.
Kaviarista, medzi ZA-MT rýchlocesta nestačí. Ale inak máš pravdu v tom, že úsek BB-RK by bol určite viac vyťažený ako mnohé iné úseky na D1, D2, D3, D4, R1, R2, R3, R4, R5, R6 a R7, bol by to 1 z 10 najvyťaženejších úsekov na Slovensku podobne ako napr. úsek od PB-ZA, BA-TT, TT-NR, …
Konečne ma tu niekto nazval mojím menom.