R2 vseobecne

Len pre poriadok, tu je zdroj: rokovania.gov.sk/RVL/Negotiation/1356

Zachytil som info z úst ministra Kaliňáka …celkom pozitívne správy o pokračovaní R2…obchvat ZV, pokračovanie LC-RS, obchvat RS…od min 5:10

2 lajkov

smeracke zostrihane video z ich kanala,staci pozriet zdroj.. ako inak.. smejdovi never ani nos medzi ocami a tento hnup vo videu je vyssia stacia ,rafinovany smejd.. dodnes som presvedceny ze spolu s dalsim smejdom gasparom objednali a zosnovali aj vrazdu novinara kuciaka a tohto bolsevickeho smrada tu davate ako priklad? vzdy ked ich niekde vidim spolu s hranolom, otaca sa mi noz vo vrecku..

1 lajk

No, vyzerá to celkom sľubne. Viem si predstaviť, že výstavbe obchvatov ZV a RS sa dokopú. A keď to bude za peniaze na obranu, o to lepšie (teda lepšie než kupovať nové zbrane).

2 lajkov

Otázkou je, ako moc je pripravený obchvat RS, či náhodou tým len nemyslel Zacharovce - Batka - Figa (ano, nedávalo by to zmysel, ale politici niekedy vedia povedať všeličo :smiley: )

3 lajkov

Stále lepšie ako nazvať výjazd z D1 Triblavina obchvatom Pezinka :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Na Gemeri sú najviac pripravené úseky Bátka – Figa a Zacharovce – Bátka. Tieto úseky sú v pokročilých prípravách vrátane riešenia dokumentácie a procesov, niektoré z nich majú už určené predpokladané termíny začiatku výstavby na rok 2025 (Bátka – Figa) a 2026 (Zacharovce – Bátka), čo tiež naznačuje značnú pripravenosť.

3 lajkov

Hej “ super stav pripravy” ma aj R2 KE1 ktora sa uz sutazi od 2022 alebo zeby nie…

D1 vychod= ma 4x robenu EIA a do skoncenia VO sa este spravi min 1x…

Mam pokracovat s R4… ?

So snahou o usetrenie R2 Juh este stihnu 1x prekreslit, a skonstatovat ze 2+2 je predsa len lepsie a zasa to posunutu…

No money, no funny

2 lajkov

michalsum4

6h

No money, no funny

Ten ironicky argument k D1 východ vrátane R2 a Sorošky na východe počúvame už takmer 35 rokov. Najprv uprednostnená D1 v úseku Trnava - Žilina vrátane rôznych kompenzačných opatrení (oprava ciest 2 a 3 triedy, výstavba ihrisk, škôlok a pod.) a dnes ledva na opravy mostov, nieto kvalitných bezpečných ciest pre juhovýchod resp. ďaleký východ.

ma niekto odomknuty clanok??

1 lajk

Ani netreba 15x recyklovany clanok..

2 lajkov

Ale no, spájať km R2 a R4 dokopy…

1 lajk

Fakt najvacsi problem slovenskych dialnic je, ci je nieco R2 alebo R4. Zatial sa tu na neexistujucej juznej dialnici dalej vesele deju taketo veci:

2 lajkov

podľa predbežných informácii, nehodu spôsobil defekt. Myslím si, keby sa to stalo na dialnici, alebo v tunely, tak to by bol iný masaker.

1 lajk

Ja si myslim, ze keby sa to stalo na smerovo oddelenej ceste (akejkolvek!!!), tak by sa praveze nestalo nic vazne.

2 lajkov

No ved sa moze postavit dalsi pas vedla tohto, nevidim v tom problem.

2 lajkov

Žiaľ nemôže, nie je za čo… lebo väčšina Slovenska miluje Jánošikov.

2 lajkov

viac menej sa s tým dá súhlasiť, ale to je tiež taká “náhoda” , ktorá si nevyberá, čas, ľudí ani miesto.

2 lajkov