Len pre poriadok, tu je zdroj: rokovania.gov.sk/RVL/Negotiation/1356
Zachytil som info z úst ministra Kaliňáka …celkom pozitívne správy o pokračovaní R2…obchvat ZV, pokračovanie LC-RS, obchvat RS…od min 5:10
smeracke zostrihane video z ich kanala,staci pozriet zdroj.. ako inak.. smejdovi never ani nos medzi ocami a tento hnup vo videu je vyssia stacia ,rafinovany smejd.. dodnes som presvedceny ze spolu s dalsim smejdom gasparom objednali a zosnovali aj vrazdu novinara kuciaka a tohto bolsevickeho smrada tu davate ako priklad? vzdy ked ich niekde vidim spolu s hranolom, otaca sa mi noz vo vrecku..
No, vyzerá to celkom sľubne. Viem si predstaviť, že výstavbe obchvatov ZV a RS sa dokopú. A keď to bude za peniaze na obranu, o to lepšie (teda lepšie než kupovať nové zbrane).
Otázkou je, ako moc je pripravený obchvat RS, či náhodou tým len nemyslel Zacharovce - Batka - Figa (ano, nedávalo by to zmysel, ale politici niekedy vedia povedať všeličo
)
Stále lepšie ako nazvať výjazd z D1 Triblavina obchvatom Pezinka ![]()
Na Gemeri sú najviac pripravené úseky Bátka – Figa a Zacharovce – Bátka. Tieto úseky sú v pokročilých prípravách vrátane riešenia dokumentácie a procesov, niektoré z nich majú už určené predpokladané termíny začiatku výstavby na rok 2025 (Bátka – Figa) a 2026 (Zacharovce – Bátka), čo tiež naznačuje značnú pripravenosť.
Hej “ super stav pripravy” ma aj R2 KE1 ktora sa uz sutazi od 2022 alebo zeby nie…
D1 vychod= ma 4x robenu EIA a do skoncenia VO sa este spravi min 1x…
Mam pokracovat s R4… ?
So snahou o usetrenie R2 Juh este stihnu 1x prekreslit, a skonstatovat ze 2+2 je predsa len lepsie a zasa to posunutu…
No money, no funny
No money, no funny
Ten ironicky argument k D1 východ vrátane R2 a Sorošky na východe počúvame už takmer 35 rokov. Najprv uprednostnená D1 v úseku Trnava - Žilina vrátane rôznych kompenzačných opatrení (oprava ciest 2 a 3 triedy, výstavba ihrisk, škôlok a pod.) a dnes ledva na opravy mostov, nieto kvalitných bezpečných ciest pre juhovýchod resp. ďaleký východ.
ma niekto odomknuty clanok??
Ani netreba 15x recyklovany clanok..
Ale no, spájať km R2 a R4 dokopy…
Fakt najvacsi problem slovenskych dialnic je, ci je nieco R2 alebo R4. Zatial sa tu na neexistujucej juznej dialnici dalej vesele deju taketo veci:
podľa predbežných informácii, nehodu spôsobil defekt. Myslím si, keby sa to stalo na dialnici, alebo v tunely, tak to by bol iný masaker.
Ja si myslim, ze keby sa to stalo na smerovo oddelenej ceste (akejkolvek!!!), tak by sa praveze nestalo nic vazne.
No ved sa moze postavit dalsi pas vedla tohto, nevidim v tom problem.
Žiaľ nemôže, nie je za čo… lebo väčšina Slovenska miluje Jánošikov.
viac menej sa s tým dá súhlasiť, ale to je tiež taká “náhoda” , ktorá si nevyberá, čas, ľudí ani miesto.