Inak zachytil som nejake echo, vraj by sa malo pokracovat vo vystavbe dalsieho useku. Je to kacica, alebo je na tom nieco pravdy? Som voci tomu trochu skepticky…
Je to kacica. Keby aa nieco pripravovalo a bolo pred vystavbou, tak sa vykupuju pozemky a na mapka.gku.sk by to bolo vidno.. Co nie je.. To je neklamny znak , ze tender je na spadnutie.
Ale ani to nemusi nic znamenat, vid obchvat holica, ktory na vykupene pozemky, ale zatial sa nic nedeje..
Vo februári rezort dopravy plánuje vyhlásiť súťaž na R2 Mýtna – Lovinobaňa
Najbližšie k vypísaniu súťaže sú úseky: R2 Kriváň – Mýtna, D1 Bratislava – Triblavina, R2 Košice, Šaca – Košické Oľšany a R2 Rožňava – Jablonov nad Turňou.
Vyhlásenie súťaží závisí od ukončenia projektových príprav a zabezpečenia financovania.
Z eurofondov bude postavený len úsek R2 Košice, Šaca – Košické Oľšany.
Úsek R2 Rožňava – Jablonov nad Turňou s tunelom Soroška vznikne v polovičnom profile…TOTO ma velmi nahnevalo na R2 CHOCHOLNA -PD sa totalne kasle…lebo MOST…atd…si prihrieva predv preferencie…Dokedy budeme toto tu na SVK TRPIET..???..??? Pritom hlavne CHocholna* BN…maju urcite vacsiu intezitu dopravy ako smerom za ZV…
Na tomto úseku v km od 33po 34 opravujú dažďové vpuste v smere Prievidza Trenčín
Na tomto úseku realizujú novú PHS akurát robia piloty v km 30 až 32 v smere Prievidza Trenčín
Na tomto úseku realizujú novú druhu PHS akurát začali robiť piloty od km 30 po km 33 v smere Trenčín Prievidza. Prvú už len dokončujú síce vynechali most ponad rieku Bebravu na tom nerobia zatedy nič
Už oficiálne NDSka vyhlásila súťaž. Štúdia odporúča variant A, teda napojenie len na 2 smery.
B-Technická-časť_Optimized.pdf (867,0 KB)
Kompromis všetkých kompromisov a ešte aj zbytočný.
Škoda, že nie úplná prípojka - doslova sa to tam pýta.
Ale tak zase ono to zapadá do koncepcia pána riaditeľa - ad hoc rýchle riešenia v prospech veľkých investorov. Určite sa tam v blízkosti objaví nejaká veľká logistika, ktorej nevychádzalo DKP a tak sa nejako dohodli s NDS.
Je to v podstate zbytočné stavať úrovňovu krizovatku ešte aj bez pripravovaneu nadstavby na plny profil. Mohli to rovno dat na pripravu na plnoprofilak. Ale vlastne som zabudol že žijeme v Slovakistane a na plny profil R2 Trenčín Prievidza sa nedočkajú ani deti našich deti. Šak mame 13. Dôchodky načo dalnice šak mam bicygeľ a to mi do šenku stačí ne?