Predp.koniec vystavby je 05/2016. Takze pokial sa nic nepredvidatelne nestane, otvori sa to pred volbami.
Na stručný dotaz ohľadne rozsahu realizácie, resp. chybného grafického znázornenia na mape diaľníc a rýchlostných ciest, sa mi dostalo odpovede:
Tento úsek bude realizovaný v polovičnom profile. Ďakujeme Vám za upozornenie, grafické znázornenie bude prepracované.
je uz znami termin kedy maju bagre zacat kopat?
zrejme sa začne na jar…ak nebude sneh…Zima ešte može prekvapiť… ![]()
UVO vydal OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA:
uvo.gov.sk/evestnik/-/vestni … 2E13D522D0
Inzinierske Stavby a.s.
Hodnota 88 181 209,8200 EUR
Bez DPH
Je tam pekne uvedene, co sa vlastne stavia, takze pre zopakovanie:
V úseku km 0,000 - 1,200 sa rýchlostná cesta nebude realizovať,v úseku km 1,200 - 1,700 (po začiatok mosta 202-00) bude zrealizovaný celý profil rýchlostnej cesty kategórie R24,5/120,v úseku od km 1,700 (od konca mosta 202-00) po koniec úseku (km 10,764 88) bude zrealizovaný polovičný profil rýchlostnej cesty, stredisko správy a údržby RC Bánovce nad Bebravou sa nebude realizovať.
A vlastne prečo sa úsek, jeho výstavba, začína až v km 1,2? To predsa mohli tých 1200 m priradiť ku predchádzajúcemu úseku a tento sa mohol začínať “od nuly”, či?
v pondelok rano uz bola na I/50 pri pravoticiach osadena docasna 70 na podstavci a zacali robit vyrub
Aky zmysel ma stavat most 2x2? Kvoli cene? To je MUK?
Zrejme kvoli MUK a to je dobre, aj na D3 sa stavia MUK na plny profil
“Projekt R2” - ponuka pracovného miesta pre zhotoviteľa stavby, nie však priamo do “terénu”
profesia.sk/praca/inziniersk … y/O1676925
.
banovce.sk/?id_menu=0&module … 4#m_172909
“Vo štvrtok 6. marca 2014 o 11.00 h
v centre mesta Bánovce nad Bebravou na Námestí Ľudovíta Štúra
sa uskutoční poklopanie základného kameňa stavby”…
ze by sme sa konecne dockali zaciatku vystavby ??
Na stranke NDS je zopar vizualizacii z useku
ndsas.sk/useky-ruskovce—pr … 44223s477c
uz zacali stavat aj tento usek dnes rano strhavali ornicu na cca 3km
ak ma niekto moznost mol by foto spravit .-)
uz je skoro cela trasa vykolikovana okrem muk bn zapad stromy su uz vyrubane ale neviem preco vyrubali stromy aj v povodnom km 0,O ked to stavaju od 1,2km
asi to mali nacenené ![]()
nacenia si to aj ked budu dorabat zvysne 2 pruhy ![]()
strucni opis v povodnom kilometri 0,0 vypilene stromy a vkolikovana trasa v mieste muk zapad to iste od zeleznicnej trate az po dvorec narobene krtince v trase (neviem spravny nazov sorry) odtadeto po velke chlievany len vykolikova trasa od chlievan pokracuju krtince skoro po cestu na pravotice od tadeto po koniec len koliky aktivita na tomto useku dnes rano o osmej ziadna tiez ziaden stroj nikde nebolo vidno
dnes som bol pozriet ako pokrocili od tedy ako som naposledy sem pridal fotky nespravili skoro nic len pri obci dvorec si vyticili piloty a pri mieste krizenia s cestou 2/592 si postavili jednu unimobunku a v cca 2 kilometri si odviezli krtince to je vsetko co spravili za mesiac ani vypilene stromy este neodviezli pri takomto tempe ake nasadili budu potrebovat za chvilu nije stavbarov ale koscov aby videli kade pojde trasa lebo im to krasne zarasta
Tie doby vystavby su strasne prehnane. Mali by byt o polovicu kratsie ako v sucasnosti. Ved je to doslova mrhanie casom pritom verejnost tak surne potrebuje cesty a stavebne spolocnosti maju nato prilis vela casu preto je ich pristup aj taky aky je. Som si to predstavoval kus inak, nabehne tam cela estakada strojov, chlapov a kde sa clovek pozrie tam sa pracuje proste to ma ficat a kazde 4dni by malo byt vidiet riadne pokroky…no ale neni to tak…to len v zahranici to tak maju…a necudo preco to lacnejsie postavia ked to postavia za podstatne kratsi cas. A mimo toho, od zmluvy uplynulo 5mesiacov a bezi 6sti. Takze su to jednozncne prehnane limity a pocnuc sucasnymi zimami ani nevravim.