R2 Rožňava – Jablonov nad Turňou

A to tvoje “prakticky vždy” platí od polky marca tohto roku, alebo tomu bolo tak aj predým?

Devil, tvoja špecialita, je “merať” rýchlosti v nedeľu poobede, tak prečo to vykrikuješ mne?. Ja som bral z (dam do uvodzoviek aby si pochopil )" gugľa". RV- Jblonov n T. tak že tak. Čo sa týka nadávok drx, nie je problém, proste ľudom ktorým dochádzajú argumenty, tak začínajú nadávať, lebo ináč nedokážu prekrútiť pravdu. Ináč Ti pripomeniem Tvoj slovník ohľadne zrkadla a ko kt. Tam už slušnosť neplatí??. slovník moderátora tohto fóra: “Keď sa pozries do zrkadla a vidíš k.ta tak zrkadlo za to nemôže.”. Keď som sa náhodou niekoho dotkol, tak sa vopred ospravedlňujem.
n

Pacho, krasny prispevok - presne bez argumentov a faktov, len ides vyplakavat aky si urazeny. Ked chces nieco kritizovat, tak fakt zacni od seba (teda najprv “pozri sa do zrkadla” :wink: ) - a uved fakty a vyvrat “nepravdy” inych. Ak by si toho bol schopny, tak by si nemusel urazat tvrdeniami o tom, ako nejake regiony nie su perspektivne “lebo tam podla teba maju mutit mlieko”…

bolo to aj predtym. a staci mat smolu (jedno pomale auto uz hore kopcom) a je to viac. ale berme bezny stav v bezny den to je 14-15 minut. este k tomu strecnu, keby dialnica neskratila trasu o tych 8,5 km uspora by bola mozno o 4 minuty mensia.

lebo si sa zapojil do debaty. bezny den nie je dobre, nedela poobedetiez nie. prepokladam ze “vhodne” je piatok poobede alebo ked konci smena v KII.

to si musel poriadne striehnut. nehovorim ze to je nemozne ale urcite nie bezne. ako ked ja som uviedol BA-ZV-KE pod 4 hodiny.

inokedy napomeniem aj sam seba. :laughing:

devil, tak za ten posledny bod máš 100bodov .

waau to fakt ide uhp obhajovat usek za 1,1 mld? Tak to chce riadnu davku… Myslel som ze ked maju šetriť na zakazkach nad milion, tak 1.1mld!!! zmietnu zo stola jak nic - a ľaľa :smiley: tam za taku sumu vyjde návratnosť :laughing:

Ty o čom točíš?

Asi tak. Ja beriem, že niektorí ľudia nemali počas celých štúdií ani základy ekonómie (a je to veľká chyba nášho školstva), ale by sa teda aspoň nemuseli vyjadrovať ku ekonomickým otázkam.

za to by na slušnom fóre bol doživotný ban… ale tu kapitán môže všetko a nadržiavať vlastným (názorom)

no nebol by. mali sme tu inych expertov roky dozadu co menili nicky, hrali spravodajske hry a tvarili sa ze ovplyvnuju vystavbu a doslova pisali stylom bude to tak lebo my to uz vieme… a to ich nikto ani len nenapominal. to bola temnota.

jasné, dávaš to na Kollára.

a ty na Matovica.

mýliš sa pánko. budem tu neustále upozorňovať ak moderátor koná horšie ako prispievatelia, alebo ak nejakému prispievateľovi moderátor nadržiava. moderátor má byť nestranný, no ty taký nie si!

Hovorí ten pravý :laughing: Lol toto celé fórum je typický príklad prečo to tu na Slovensku tak vyzerá dlhé roky.. Až na pár jedincov Des banda pesimistov a kluckujucich ľudí ktorí len hádžu polena druhým pod nohy a hľadajú spôsoby ako sa niečo nedá ako je všetko nemožné a pod a aj toto fórum až na pár výnimiek je len obyčajným zrkadlom všetkých neschopných mafiánskych vlád čo tu doteraz vládli..

Lásko nás tu neuráťaj a utri si mliečo čo máš na brade. Žiaľ väčšina vieme ako to chodí a vieme aj to že sa to len tak nezmení. Na zmenu bude treba 1-2 generácie.

Ale zmení a Doležal a táto vláda do zariadi som si tým istý

Celá smer odina stiane vládu do temných časov. Ešte aj výpalníka Slávika si k tomu povolali, tak prosím neblúzni.

vieš masterplan, som mimo tému, ale urážať a zhadzovať druhých, je asi to najjednoduchšie. Ono tie Tvoje hlášky su tak na úrovni IV. c. s. k, a nemajú nič spoločné s realitov. Bohu žiaľ, tomu tvomu vysnívanemu ministrovy akosi dochádza dych martinpekar.blog.sme.sk/c/53953 … ml?ref=tit . Zrejme už nemá čomu pridelovať priority.

Doznali sme še Výstavba tunelu Soroška zrejme nateraz nebude patriť medzi p
Nestavia sa nic ale vraj “Nie sme tak bohatá krajina, aby sme stavali všetko naraz.”
A este lepsie “Bohužiaľ nemám teraz 900 miliónov na tunel.” ked odhadovana cena je 243mil EUR.
Jasna politicka objednavka.

ale to je dobra hlaska a je jasne s cim si to minister poplietol :wink: . a to mu treba pripomenut.