17 mega/km je narocny usek ale mame tu daleko narocnejsie aj 30-40 mega/km. praveze ten prinos je jasny, 30-40 percent casova uspora a kedze ide o usporu tym ze sa obide hora a nie kolony pocas spicky tak uspora je 24/7.
a musis utznat ze na severnej D1 sa najdu aj menej potrebne useky o D3 ani nehovoriac. a z nepostavenych jednoznacne turany-hubova za 900 mega kde vlastne nie je ziadny problem.
4alien: tu nejde o semafor Saca, ten je viac menej v pohode ak ides smer RV. Neviem ako to obchadzas ? Davas to na Malu Idu ?? Je to bez logiky robit takto zbytocny poloobluk… hlavne ked cielom cesty ma byt ,sluzobka v BA, tak si hned nevyberam zbytocne zachadzky..
A co sa tyka zmien v USS tak da sa to brat ako trvaly jav bez vplyvu, kedze pribudli zmienene PP a uz je jedno ci ides na 6 14 16 alebo 22..
Zbytok krizovatiek poriesi R2 I.etapa kt sa ak boh da zacne stavat za 2r.
Lebo po prichode , dobre jazyky vravia ze Skoda, do Hanisky nastane masaker
Aby som upresnil tu obchadzku - rano vyrazam z Mokraniec a idem cez Komarovce a Velku Idu (nie vzdy, zalezi od nalady a casu). A nejaku prilisnu logiku by som v tom nehladal, kedze casova uspora je oproti I/16 nulova prip. minimalna a cesty su neporovnatelne horsie. Nebolo to myslene ako navod na efektivnu trasu, len som spomenul ze tadial chodim. A ist tadial na sluzobku do BA je samozrejme blbost.
pocet obyvatelov nie je rovnaky uz len preto lebo KE su daleko vacsie ako PO. KE su daleko vacsie centrum ako PO nielen pre MI ci TV ale aj VT ci HE. a preto je KE-MI dolezitejsia cesta ako HE-PO. navyse je to “E” cesta.
DrX ale no… tolko optimizmu tu mal naposledy jeden novacik, kt tu potom vsetkym nadaval…
sam vidis ze jedna sutaz trva minimlane 1,5r ked nie 3.. a matematika nepusti, ci veris ze sutaz s tunelom zbucha NDS za 4m ?? ked ani predkladanie ponuk nie su schopní dodrzať v povodnom termine
A po odchode Mosta tu nic stavat nebudu..
Je to nerealne, lebo dobre informovane jayky tvrdia a je ich coraz viac tak volby do NRSR budu uz na jesen niekedy v 10/11..takze aj preto ujo E. tlaci aby sa usek BUD-BID na D1 strihali najneskor 10.11. 2019
Plus budeme radi ak do volieb vobec zacnu stavat Krivan-Lucenec.. a vyhlasia I.usek R2 obchvatu Kosic..
Kapacitne nemoze NDS stihnut robit tolko sutazi: R4 Obchvat PO, D1 Visnove, R2 Obchvat KE, a to sa tvarime ze toto su ,prioritne, useky kt im horia pod ritou a nespominame D3 a ,sluzby, inde
to co porovnavas ? soroska sa predsa nestavia kym cadca, ruzomberok ano. ze sa stavaju megalomansky a predrazene nie je vina sorosky. preco neporovnavas sorosku s turany-hubova.
courier: presne tak podme porovnavat useky kt SA MAJU ESTE LEN stavat a nie kt sa uz stavaju, to ze doslo k niecomu ,nepredvidatelnemu, a zastala vystavbato to nik z nas neovplyvnil… Ci uz RK, alebo Visnove sa tak ci dostavia a ci to bude 2022/23 je uz jedno ked sme dokazali cakat tak dlho..
Treba sa pozerat do buducna a riesit co treba a za ake peniaze..
v piatok som absolvoval trasu LM-RS-LM, a musím konštatovať, že R2, je prechádzka ružovou záhradou. Pri ceste späť premávka začala tak akorát na Donovaloch a Ružomberok zapchatý, na hodinu.
vieš išiel som na dodavke, a to nie je celkom moja parketa. tak som radšej išiel na ZV. rozdiel v km je sice 60, ale časovo je to 20´ aspoň podľa gugla.
No ok… LM-RK = dialnica, donovaly = si sa ,vytrapil - mozno,
BB- ZV = dialnica , Zv mesto + 12km = pohoda, potom mas 20km R2 = pohoda, cize si siel 50km akoze , zla cesta, takze suma sumarum je to ok cesta..
Ale skus ist takto Ke- ZV 180km… a az tak ruzove to mat nebudes a hlavne pondelky utorky..
aj z tych 50 km su dobre useky a otom to je, Pacho isiel si radsej po sirsej ceste donovaly a mytnu si nejak prertrpel a to napriek tomu ze na tej trase je urcite viac aut ako cez certovicu a dalej po I/72…
cize parametre cesty su evidentne dost dolezite BEZ OHLADU na intenzity. potom preco sa spolu s dalsimi cudujes ze sa riesi soroska.
veď hej. Zv od BB je pre OA obchádzka cez mesto, Donovaly pokiaľ nechytíš kamión tiež OK. BB mesto je v podstate 90tka. Trocha som zostal prekvapený, išiel som z RS okolo 15-tej, čakal som piatkový nápor oproti idúcich aut, ale nič sa nekonalo. Problematický bol akorát RK, stálo sa už od Shellky . Výjazd z RK pomalý , ale plynulý okolo 30km až po ivachnovú. Veľmi by pomohli dva pruhy aspoň od mondy po OMW, a naopak priestorovo by to šlo.
Ja sa vôbec nečudujem, že sa rieši soroška, osobne by som bol najradšej, keby základny “okruh” čiže KE-PO-PP-ZA-TT-NR-ZV-KE bol už dávno hotový. Problém ja vidím v hroznom meškaní všetkej výstavby. Keby sever bol ukončený v2005, ako sa plánovalo, teraz sme už mohli riešiť nie sorošku, ale kde a ako prepojiť sever s juhom, resp naopak. Čiže BB-ZV , Dukla- kechnec, a nie tu sa hádať sever proti juhu. Keby MD dodržalo aspoň to čo nasľubovalo, tak už sa dávno vozíme okolo RK, teraz by sme sa tešili na višnové… a možno by sme už sledovali v ktorom týždni prerazia sorošku, a spoločne sa tešili. …ale to som už úplne OT sorry.
Presne tak, problém bol že boli sľuby a v konečnom dôsledku sa stojí v ZA, RK, CA, PO… ZV-KE stále krajina bez života/hladova dolina.. A vznikajú všade konflikty, lebo všetci chcú cestu po ktorej mali už minimálne 5 rokov jazdiť.
Škoda že sa vôbec soroška uvažuje ako 1+1, úspora minimálna a bude z toho podobný paskvil ako z Branisko..